redline Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 kérdezd meg tőle, hogy mostanába milyen autóval jár? ^_^ spec ma a gsivel jöttem :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 spec ma a gsivel jöttem ^_^ :D vettél egy kadettot, hogy legyen mivel járkálni még csinálják a casablankát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 http://elektronika.vatera.hu/biztonsagtech..._173193699.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 vettél egy kadettot, hogy legyen mivel járkálni még csinálják a casablankát? azért az csúnya visszalépés lenne :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 azért az csúnya visszalépés lenne :D ^_^ Lépés? Inkább ugrás. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 spec ma a gsivel jöttem ;) :D Képeket mikor látunk róla??? :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Képeket mikor látunk róla??? ^_^ :D még vinni kell vissza lakatoshoz: küszöbök, hátsó lökös igazítás, tankajtó igazítás...szóval még messze nincs kész. Viszont mégegyszer nem fognék bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 még vinni kell vissza lakatoshoz: küszöbök, hátsó lökös igazítás, tankajtó igazítás...szóval még messze nincs kész. Viszont mégegyszer nem fognék bele. elsőre is ezt mondtad nem? Lakatos csak összegyorskötőzte, hogy vissza kell vinni? Felsoroltál mindent ami az autóra nem heggesztve van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Lépés? Inkább ugrás. :D na a fikamájszterek, azt mégis mindíg csak a Kadettok hátulját látják ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 http://elektronika.vatera.hu/biztonsagtech..._173193699.html ennek mi is az értelme? Szórakozni a mobilos bolt mellet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 na a fikamájszterek, azt mégis mindíg csak a Kadettok hátulját látják :P Már amikor nem lányoskodtok és Lanti nélkül nem mozdultok egy centit sem :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 na a fikamájszterek, azt mégis mindíg csak a Kadettok hátulját látják :P Hol láttam én mindig csak a kadettok hátulját? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Már amikor nem lányoskodtok és Lanti nélkül nem mozdultok egy centit sem :D ^_^ mi nem délbe kelünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Hol láttam én mindig csak a kadettok hátulját? :D :P akár videóm is van róla nem is egy, pl kecskeméti pályanap ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2010 Megoszt Elküldve Június15, 2010 Laci vettél már gumikat? ^_^ Van most michelin jó árban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 akár videóm is van róla nem is egy, pl kecskeméti pályanap ^_^ sokszor látni olyat, hogy marha nagy kocsisor torlódik fel egy IFA háta mögött. De nem azért mert az IFA a leggyorsabb autó. :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 ennek mi is az értelme? Szórakozni a mobilos bolt mellet? Mondjuk autót lopni... de már kb 10 éve van ilyen... egyébként elég sok belvárosi szállodában is használnak/tak ilyen blokkolókat, hogy az arabok ne ülljenek be egész napra a bárokba "ügyeket" intézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 http://elektronika.vatera.hu/biztonsagtech..._173193699.html ennek mi is az értelme? Szórakozni a mobilos bolt mellet? Anti megírta a frankót... ^_^ :D Nem egy autóban van gsm-es riasztó..(sms-t küld, vagy hiv.. esetleg te magad tudod sms-el bizonyos funkcióit kezelni..) és tényleg régóta van.. Normálisabb használata amit szintén írt Anti.. no meg kicsit nagyobb hatótávú kütyüvel pl szinház, mozi, stb termek "elcsendesítése" mobil téren.. Laci vettél már gumikat? :P Van most michelin jó árban. :D Igen, köszi szépen.. még akkor fel lett pakolva a hankook V12. Idei gyártású..nem rossz.. még tesztelgetem.. csak az a baj,hogy az elmúlt 1,5 évben csak télivel jártam, így nem mérvadó.. Mert azokhoz képest, azt mondom, hogy k..jó :P ;) Hétvégén voltunk melózni gyöngyös-kékestető... nah ott egy jó kis kanyargós utacska.. óvatosba, de azért toltam neki...kafa volt. (óvatosan, mert nem volt kanyar, ahol ne lett volna legalább egy koszorú, vagy gyertya :P) No meg mert felfelé még ismeretlen volt az út..egy kanyar kicsit hosszabb is lett mint gondoltam, muszáj volt kicsit jobban belefékezni.. ott egy picit beszitált a segge.. :P Lefelé a fék lett volna a gyenge láncszem.. megálltam az állomásunkon, erre mondja egyik gyerek.. nem ég valami a kocsin? Kicsit büdi valami.. mondom:áááááá... csak elérte az üzemi hőjét a fék ..de a felnihez ne nagyon nyúlj! ;) (tényleg nem volt gáz... még nem nyúlt a fék,de büdi volt.. a nyergen a festék valszeg :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 ... szinház, mozi, stb termek "elcsendesítése" mobil téren.. ... Jah... meg a legfontosabb kimaradt amiért is ezeket anno kitalálták... a kórházak, főleg azokon belül is az intenzív osztályok környéke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Jah... meg a legfontosabb kimaradt amiért is ezeket anno kitalálták... a kórházak, főleg azokon belül is az intenzív osztályok környéke... oké oké ezek nekem így nem ugrottak be Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Viszont mégegyszer nem fognék bele. mintha 65-ös ford teljes restaurációról lenne szó :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 mintha 65-ös ford teljes restaurációról lenne szó :D ^_^ :P Redi 65ös...sztem amiatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2010 Megoszt Elküldve Június16, 2010 Redi 65ös...sztem amiatt. :D Überbrutál jó volt ^_^ Nyertél egy sört :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 szinte ingyen van http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 bazzzzzzzzzz http://napiload.downlinkz.com/2010/06/ncore-cc-bukott/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts