Gelko Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Használtautó láttam olyan szöveget, hogy hiába 160 le felett van az autó nem vagyonadó köteles, mert nem jött csekk rá :rolleyes: ;) Ezzel kicsit elkéstél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Jött két gyerek megnézni a dzsieszájt, egyik ilyen autószerelő-féle. Meg akartak győzni róla hogy az NE nyomatékosabb mint az XE. Vicces volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Jött két gyerek megnézni a dzsieszájt, egyik ilyen autószerelő-féle. Meg akartak győzni róla hogy az NE nyomatékosabb mint az XE. Vicces volt :rolleyes: Nekem is elkezdte magyarázni egy Suzuki Swiftes, hogy ő úgy hallotta hogy a NE Calibra az úgy megy mint az XE Astra. 20perc után feladtam a magyarázkodást és beleegyeztem hogy így van, erre Ő: Naugyehogyigazamvolt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 És eltörlik a gépjárműadót... el sem hiszem... vagyis luxusadót... A vicc, hogy bizonyos márkáknál már felkészültek a luxusadóra. Pl. az Alfa az új modelleknél - ugye pont 170 lovas az 1,4-es turbómotorjuk és a 2,0 literes dízel is ide esik- bevezetett egy extrát, 5000 forintos felárral, a neve: "homologizációs teljesítménykorlátozás" , aminek az eredménye, hogy a forgalmiba 168 ló került volna bele a benzinesnél és 163 a dízelnél... így már ennek sincs értelme. ;) Nekem is elkezdte magyarázni egy Suzuki Swiftes, hogy ő úgy hallotta hogy a NE Calibra az úgy megy mint az XE Astra. 20perc után feladtam a magyarázkodást és beleegyeztem hogy így van, erre Ő: Naugyehogyigazamvolt? :D Hát a Calibra sajnos nehéz jószág...főleg az Astrához képest. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Azt olvastam, hogy tegnap nem folytatták a driftet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Azt olvastam, hogy tegnap nem folytatták a driftet. Nem folytatták, mivel egy srác E30as BMWvel marha nagyot esett, pont a közvetítő emelvény alá, egy monsteres autót is összetört. Aztán a pályabírok megszavazták hogy a rossz látási körülmények miatt nem folytatják tovább. Persze a versenyzők meg ki voltak akadva. De tényleg nem lehetett látni semmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem folytatták, mivel egy srác E30as BMWvel marha nagyot esett, pont a közvetítő emelvény alá, egy monsteres autót is összetört. Aztán a pályabírok megszavazták hogy a rossz látási körülmények miatt nem folytatják tovább. Persze a versenyzők meg ki voltak akadva. De tényleg nem lehetett látni semmit. :D Csergő Józsi volt az ^_^ Amúgy az tényleg parádés, hogy egy éjszakainak szánt futamon nem képesek kipróbálni előtte a világítást, hogy ne legyen gixer. SzabóG pedig megint király volt :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Jó volt este végre már ez a kis party....előtte meg a driftből egy kis ízelítő... Cs.Józsival lett végül valami? Nagyon összetörte a verdát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Jó volt este végre már ez a kis party....előtte meg a driftből egy kis ízelítő... Cs.Józsival lett végül valami? Nagyon összetörte a verdát? Naja :D ^_^ Itt egy videó : Nem héztem meg annyira az autót, az eleje volt megócskulva és megsérült a hűtő. Ha jól értettem, akkor úgy ment mint delután csak estére (hajnalra) némileg lehűlt a levegő és az aszfalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Józsi esése befolyásolta legkevésbé az estét...nappal minden frankó volt, durva volt a belépési sebesség -160körül. Estére meg hogy nem tudtak világítást csinálni az nevetséges. A versenyzők meg menni akartak ahogy mi hallottuk, láttuk csak nem engedték őket. Legalább szép telihold volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 ....Legalább szép telihold volt :D.... És Sz. Nikolett itt ment el az előbb mögöttünk ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 És Sz. Nikolett itt ment el az előbb mögöttünk :D ^_^ ...akkor is a hátad mögé mutattál ;) neked meg nem való a haj :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 ...akkor is a hátad mögé mutattál ;) neked meg nem való a haj :D :D Mert arra ment ;) De közben fent volt a pályán lütyő ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Mert arra ment :P De közben fent volt a pályán lütyő :D ^_^ Biztos a nap miatt volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 durvábbnak látszott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 durvábbnak látszott ^_^ Jééé, most látom, hogy te elfelejtetted befizetni a tagságit...ejnye :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Jééé, most látom, hogy te elfelejtetted befizetni a tagságit...ejnye :D Pont mondta pénteken Lanti, hogy elfelejtette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Jééé, most látom, hogy te elfelejtetted befizetni a tagságit...ejnye :D hát válság van... majd a héten elutalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 hát válság van... majd a héten elutalom :P :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Srác is elég nyugodt, meg úgy a monsteres csajok is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Redi, Tolod Te is? :D http://index.hu/belfold/budapest/2010/06/1...amfiteatrumban/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 ők wakeskate-el nyomják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 ők wakeskate-el nyomják :D Nem ez volt a kérdés ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Nem ez volt a kérdés :D Én úgy értem hogy NEM a válasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts