redline Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 :D Majd a kertásós bulira... :D :D hagyd ugy ahogy van, szép az az egybefüggő zöld gyep :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Pista én elolvastam a hírdetést de nem tudtam félreértelmezni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 :D Majd a kertásós bulira... :rolleyes: ;) felkaparom neked a bubuval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 felkaparom neked a bubuval Ha ráveszed, felőlem ő is csinálhatja... :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ha ráveszed, felőlem ő is csinálhatja... ;) :D :D :D Ráveszem figyeldcsak fogja csinálni Amúgy ma konyhát bontottunk. Tökjó volt. Remélem összerakni nem nekünk kell majd az új cuccot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ráveszem figyeldcsak fogja csinálni http://www.subiegal.com/gallerymain/subaru...impreza-mud.jpg Amúgy ma konyhát bontottunk. Tökjó volt. Remélem összerakni nem nekünk kell majd az új cuccot :rolleyes: Ez vmi jövő béli kép lehet, mert Pistának már fehér a szakálla, és Dzsoni megfáradt már mire ilyen kék sapit szerzett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ez vmi jövő béli kép lehet, mert Pistának már fehér a szakálla, és Dzsoni megfáradt már mire ilyen kék sapit szerzett. ;) Te meg befestetted a hajad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Te meg befestetted a hajad :rolleyes: Neked is jól áll az a bordó ing. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Neked is jól áll az a bordó ing. ;) XRay meg már nem gyúrt csomó ideje de végre megvan a neon progressive póló :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Pista mögött, meg Tomi023 van csíkosban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Pihentagyúak :rolleyes: ;) :D Pista mögött, meg Tomi023 van csíkosban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 :rolleyes: ;) :D :D kéééééééééééééész.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ;) :D :D :D kéééééééééééééész.... Ilyenkor azért elgondolkozom,hogy ők az én barátaim? :rolleyes: :D De aztán megnyugszom,mert én sem vagyok különb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Valakinek Sumi eggyik autója, szinte ingyé van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Lanti olvas ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Valakinek Sumi eggyik autója, szinte ingyé van. nem teccik a szine.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Lanti olvas ilyet? olvastam köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Holnaptól 4 nap meló... konyhában már gépek és a háromnegyed konyhabútor bent, még a frontlapok hiányoznak, csap, meg mosogató... alakul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Holnaptól 4 nap meló... konyhában már gépek és a háromnegyed konyhabútor bent, még a frontlapok hiányoznak, csap, meg mosogató... alakul... Mé nem írsz blogot? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Meeekabbbe... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Meeekabbbe... :D :rolleyes: ;) :D Jajmá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Meeekabbbe... :rolleyes: ...tehát a melegvíz se a kazánból fog jönni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ...tehát a melegvíz se a kazánból fog jönni... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ...tehát a melegvíz se a kazánból fog jönni... :rolleyes: Hát nálunk biztos nem, mert nem kazánunk van, hanem cirkó... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Hát nálunk biztos nem, mert nem kazánunk van, hanem cirkó... ;) :D Mert a cirkó nem kazán... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts