Laci4 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nekem az a Pirelli nagyon nem szimpi :D :D :D Kezdtem örülni, hogy segítesz :D Erre meg... És hogy ne legyen könnyü dolgod :D :D dunlop sp sport 1 11990 uniroyal rainsport 2,bár ezt nem ismerem 12990 Hááát köszi! :D ;) a "dánloop" egész szimpi.. a rainsport 2 ről mintha olvastam volna olyat, hogy esőgumi, viszont némely síma gumihoz képest is béna vizen.. vagy az csak a sima rainsport volt.. nem is tom.. ugyanakkor egyre jobban szimpatizálok V12-vel.. találtam egy két német tesztett.. igaz, hogy nagyobb méretben, de igen jól teljesített...az ára is jó...az üzlet itt van a szomszédban...van is raktáron.. felszerelési kedvezmény is van...ha kell helyben tudnak felnit görgőzni is..(ha jól látom a weblapon)lehet az lesz a befutó... de most hogy linkelted ezt az SP1et.. ehh.. :P tavaly asszem valami használt télivel járkáltam nyáron is.. annál biztos ezerszer jobb lesz akár a hankok is.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 ....Ja... hogy ja.. azok még mindig megvannak? ;) :D Még mindig eladóak? :D Nem nagyon láttam hírdetve :D "új" falkenek :D Tutira megy.. 4 db pótkerék.. mert mivan ha átmegy egy szöges fekvőrendőrön:D.... Jah, megvannak :D Kell ? :P Nehéz döntés.. de legalább már nem szédülök annyira... :D Bele ne betegedj a gumiválasztásba :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Kezdtem örülni, hogy segítesz ;) Erre meg... Nekem a Toyo proxes,a hankook V12,és a Hankook RS2 lenne a befutó...vagyis lesz is.....mert nekem is kell gumit vennem :rolleyes: Voszi vett Hankook V12-t az OPC-re,de nem ment még vele,így nem tud róla mit mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Most hogy van egy mászkálós autóm körülnéztem ismét Kadett tartás ügyileg. Végre hétfőtől 7000ért parkol teremgarázsban az autó. Igaz tök jó volt eddig a garázs mert a sok szaromat is tudtam hol tárolni de ez mégis olcsóbb. Szerencse mert a környéken az összes többi teremgarázs 13 ropi még mindíg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Jah, megvannak :D Kell ? :D 13990ft/darab áron? :D Bele ne betegedj a gumiválasztásba :rolleyes: :D Háát.. remélem nem.. nem tom mi van velem.. bár már jobban vagyok.. érdekes, a kocsiban egyből meggyógyúltam(mentem egy kört.. nyugati-meg vissza..) Nekem a Toyo proxes,a hankook V12,és a Hankook RS2 lenne a befutó...vagyis lesz is.....mert nekem is kell gumit vennem :D Voszi vett Hankook V12-t az OPC-re,de nem ment még vele,így nem tud róla mit mondani. A francba! Voszi! gyerünk ki az úúútra! :D De 90%,hogy a V12 marad. ha Voszi bepróbálta(ja) az OPC-re, olyan xar csak nem lehet ;) Asszem mindjárt meg is rendelem :P A Toyo se rossz.. a 4 darabnál viszont egy 10es a különbség. (igaz, hosszú távon nem nagy összeg..de van egy olyan érzésem,ezek közel hasonló kategóriás, tudású gumik lehetnek.. akkor meg nem baj ha olcsóbb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Laci, ha felhívod Márkot, sztem tud neked occsóé' szerezni. Michelin, conti, falken, barum szokott futni...Ha érdekel püben elküldöm a számát...bár sztem neked is megvan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Elvileg ez a két jármű, azé a srácé, akinek van egy fekete senatorja, sok küllős krómfelnivel. Meg van neki egy kadett c city is, sárga. Ma azzal közlekedett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A GT-ről a tanksapka kőne.. most.. ;) :D Elvileg ez a két jármű, azé a srácé, akinek van egy fekete senatorja, sok küllős krómfelnivel. Meg van neki egy kadett c city is, sárga. Ma azzal közlekedett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 ....13990ft/darab áron? :rolleyes:.... 912 : 11 990 /hagyjuk, hogy az h-s ez meg v-s/ Egyet megkapsz ingyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A GT-ről a tanksapka kőne.. most.. :rolleyes: ;) Felelőtlen ígérgetés mi ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Laci, ha felhívod Márkot, sztem tud neked occsóé' szerezni. Michelin, conti, falken, barum szokott futni...Ha érdekel püben elküldöm a számát...bár sztem neked is megvan. ;) Hopsz.. bazz. lemaradtam. már bedobtam a kosárba a V12-eseket.. elegem lett a szöszölésból.. :D Meg a héten már csak holnap van idöm ilyeneket intézni.. :rolleyes: De ha átdobod, esetleg még felhívom holnap..(ma már késő lenne zavarni) Max lemondom a startgumisokat reggel... Bár a felsoroltakból max a Michi ami érdekelhet...vagy még a continak volt valami...bár te is csak összezavarsz! Pont amikor már meghoztam a nehéz döntésemet,és szerelmes lettem a v12be :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Hopsz.. bazz. lemaradtam. már bedobtam a kosárba a V12-eseket.. elegem lett a szöszölésból.. :D Meg a héten már csak holnap van idöm ilyeneket intézni.. :rolleyes: De ha átdobod, esetleg még felhívom holnap..(ma már késő lenne zavarni) Max lemondom a startgumisokat reggel... Bár a felsoroltakból max a Michi ami érdekelhet...vagy még a continak volt valami...bár te is csak összezavarsz! Pont amikor már meghoztam a nehéz döntésemet,és szerelmes lettem a v12be :D :D v12höz nem kicsi a 195 50? ;) Egy nap nála kevés az átfutáshoz sajna, ami nem csak miatta több. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Először is nem igértem semmit azon kívül, hogy segítek felkutatni. Másodszor... már van egy, de kettő mindig jobb mint 1 :rolleyes: Felelőtlen ígérgetés mi ? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Hopsz.. bazz. lemaradtam. már bedobtam a kosárba a V12-eseket.. elegem lett a szöszölésból.. ;) Meg a héten már csak holnap van idöm ilyeneket intézni.. :rolleyes: De ha átdobod, esetleg még felhívom holnap..(ma már késQ lenne zavarni) Max lemondom a startgumisokat reggel... Bár a felsoroltakból max a Michi ami érdekelhet...vagy még a continak volt valami...bár te is csak összezavarsz! Pont amikor már meghoztam a nehéz döntésemet,és szerelmes lettem a v12be :D :D Laci! Ne kapkodd el a vasarlast. :-) All season nem lenne jobb? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Laci! Ne kapkodd el a vasarlast. :-) All season nem lenne jobb? :-) Nembeszóni... egyszer ír egy évben, akkor is... ;) Jóóvana.. tavaly az volt.. nyáron is tél :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Most hogy van egy mászkálós autóm körülnéztem ismét Kadett tartás ügyileg. Végre hétfőtől 7000ért parkol teremgarázsban az autó. Igaz tök jó volt eddig a garázs mert a sok szaromat is tudtam hol tárolni de ez mégis olcsóbb. Szerencse mert a környéken az összes többi teremgarázs 13 ropi még mindíg. Leszerződtem júni 1-től nekem is garage-ban fog állni a taliga, kereken 10/hó a házunkban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Leszerződtem júni 1-től nekem is garage-ban fog állni a taliga, kereken 10/hó a házunkban Mér te már nem otthon lakol? Megint beköltöztél valami nőhöz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Mér te már nem otthon lakol? Megint beköltöztél valami nőhöz? :rolleyes: Valami nő...korrekt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Leszerződtem júni 1-től nekem is garage-ban fog állni a taliga, kereken 10/hó a házunkban Vettél új autót ? Mert különben nem értem minek :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Mér te már nem otthon lakol? Megint beköltöztél valami nőhöz? :rolleyes: Te is tudod hogy megy ez :D Vettél új autót ? Mert különben nem értem minek ;) :D :D :D Nem de most nagy dilemmában vagyok. Amúgy azért kell így is hogy mivel reggel 9kor indulok el addigra ne süsse szét a nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Te is tudod hogy megy ez :D Na EZT a választ vártam :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 konyha rész burkolás, festés kész, konyhabútor fele összerakódott... haladgatunk... ma meló... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 konyha rész burkolás, festés kész, konyhabútor fele összerakódott... haladgatunk... ma meló... :rolleyes: Csak egyszer kell megcsinálni utána lehet (hívni a haverokat) sörözni a kertben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 <br />Csak egyszer kell megcsinálni utána lehet (hívni a haverokat) sörözni a kertben > Jobb haverok segitenek osszedobni is :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Csak egyszer kell megcsinálni utána lehet (hívni a haverokat) sörözni a kertben :rolleyes: :D Majd a kertásós bulira... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts