Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Nekem az a Pirelli nagyon nem szimpi :D :D :D

Kezdtem örülni, hogy segítesz :D

Erre meg...

És hogy ne legyen könnyü dolgod :D :D

dunlop sp sport 1 11990

uniroyal rainsport 2,bár ezt nem ismerem 12990

Hááát köszi! :D ;)

a "dánloop" egész szimpi..

a rainsport 2 ről mintha olvastam volna olyat, hogy esőgumi, viszont némely síma gumihoz képest is béna vizen.. vagy az csak a sima rainsport volt.. nem is tom..

ugyanakkor egyre jobban szimpatizálok V12-vel.. találtam egy két német tesztett.. igaz, hogy nagyobb méretben, de igen jól teljesített...az ára is jó...az üzlet itt van a szomszédban...van is raktáron.. felszerelési kedvezmény is van...ha kell helyben tudnak felnit görgőzni is..(ha jól látom a weblapon)lehet az lesz a befutó... de most hogy linkelted ezt az SP1et.. ehh.. :P

tavaly asszem valami használt télivel járkáltam nyáron is.. annál biztos ezerszer jobb lesz akár a hankok is.. :rolleyes:

Megosztás:

....Ja... hogy ja.. azok még mindig megvannak? ;) :D Még mindig eladóak? :D Nem nagyon láttam hírdetve :D "új" falkenek :D Tutira megy.. 4 db pótkerék.. mert mivan ha átmegy egy szöges fekvőrendőrön:D....

Jah, megvannak :D Kell ? :P

Nehéz döntés.. de legalább már nem szédülök annyira... :D

Bele ne betegedj a gumiválasztásba :rolleyes: :D

Megosztás:

Kezdtem örülni, hogy segítesz ;)

Erre meg...

Nekem a Toyo proxes,a hankook V12,és a Hankook RS2 lenne a befutó...vagyis lesz is.....mert nekem is kell gumit vennem :rolleyes:

Voszi vett Hankook V12-t az OPC-re,de nem ment még vele,így nem tud róla mit mondani.

Megosztás:

Most hogy van egy mászkálós autóm körülnéztem ismét Kadett tartás ügyileg. Végre hétfőtől 7000ért parkol teremgarázsban az autó. Igaz tök jó volt eddig a garázs mert a sok szaromat is tudtam hol tárolni de ez mégis olcsóbb. Szerencse mert a környéken az összes többi teremgarázs 13 ropi még mindíg.

Megosztás:

Jah, megvannak :D Kell ? :D

13990ft/darab áron? :D

Bele ne betegedj a gumiválasztásba :rolleyes: :D

Háát.. remélem nem.. nem tom mi van velem.. bár már jobban vagyok.. érdekes, a kocsiban egyből meggyógyúltam(mentem egy kört.. nyugati-meg vissza..)

Nekem a Toyo proxes,a hankook V12,és a Hankook RS2 lenne a befutó...vagyis lesz is.....mert nekem is kell gumit vennem :D

Voszi vett Hankook V12-t az OPC-re,de nem ment még vele,így nem tud róla mit mondani.

A francba! Voszi! gyerünk ki az úúútra! :D

De 90%,hogy a V12 marad. ha Voszi bepróbálta(ja) az OPC-re, olyan xar csak nem lehet ;)

Asszem mindjárt meg is rendelem :P A Toyo se rossz.. a 4 darabnál viszont egy 10es a különbség. (igaz, hosszú távon nem nagy összeg..de van egy olyan érzésem,ezek közel hasonló kategóriás, tudású gumik lehetnek.. akkor meg nem baj ha olcsóbb)

Megosztás:

Laci, ha felhívod Márkot, sztem tud neked occsóé' szerezni. Michelin, conti, falken, barum szokott futni...Ha érdekel püben elküldöm a számát...bár sztem neked is megvan. ;)

Hopsz.. bazz. lemaradtam. már bedobtam a kosárba a V12-eseket.. elegem lett a szöszölésból.. :D

Meg a héten már csak holnap van idöm ilyeneket intézni.. :rolleyes:

De ha átdobod, esetleg még felhívom holnap..(ma már késő lenne zavarni)

Max lemondom a startgumisokat reggel...

Bár a felsoroltakból max a Michi ami érdekelhet...vagy még a continak volt valami...bár te is csak összezavarsz!

Pont amikor már meghoztam a nehéz döntésemet,és szerelmes lettem a v12be :D :D

Megosztás:

Hopsz.. bazz. lemaradtam. már bedobtam a kosárba a V12-eseket.. elegem lett a szöszölésból.. :D

De ha átdobod, esetleg még felhívom holnap..(ma már késő lenne zavarni)

Bár a felsoroltakból max a Michi ami érdekelhet...vagy még a continak volt valami...bár te is csak összezavarsz!

v12höz nem kicsi a 195 50? ;)

Egy nap nála kevés az átfutáshoz sajna, ami nem csak miatta több. :D

Megosztás:

Hopsz.. bazz. lemaradtam. már bedobtam a kosárba a V12-eseket.. elegem lett a szöszölésból.. ;)

De ha átdobod, esetleg még felhívom holnap..(ma már késQ lenne zavarni)

Laci! Ne kapkodd el a vasarlast. :-)

All season nem lenne jobb? :-)

Megosztás:

Most hogy van egy mászkálós autóm körülnéztem ismét Kadett tartás ügyileg. Végre hétfőtől 7000ért parkol teremgarázsban az autó. Igaz tök jó volt eddig a garázs mert a sok szaromat is tudtam hol tárolni de ez mégis olcsóbb. Szerencse mert a környéken az összes többi teremgarázs 13 ropi még mindíg.

Leszerződtem júni 1-től nekem is garage-ban fog állni a taliga, kereken 10/hó a házunkban

Megosztás:

Mér te már nem otthon lakol? Megint beköltöztél valami nőhöz? :rolleyes:

Te is tudod hogy megy ez :D

Vettél új autót ?

Mert különben nem értem minek ;) :D :D :D

Nem de most nagy dilemmában vagyok. Amúgy azért kell így is hogy mivel reggel 9kor indulok el addigra ne süsse szét a nap :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.