Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Itt még lógnak a vezetékek szana széjjel, illetve a konyha körüli kőpult áll a helyén... Minden bevésve, glettelve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kertből is kipakolva a sitt, meg a sok szemét... :rolleyes: Ez meg Istvánnak a ráadás... Játszottak kint a kutyákok a jó időben... ;) szobakutya hajrá :D :D Fürdetés: Sorry a sok képért, de összegyűltek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az valami amerikai stílusú kutyaház? :rolleyes: Elég érdekes a tető "szerkezet" rajta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az valami amerikai stílusú kutyaház? :rolleyes: Elég érdekes a tető "szerkezet" rajta. ;) Azért jó így a tető,mert van olyan kutya,aki szeret a háza tetején aludni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Mercis nyaklánca is lesz??? :rolleyes: ;) Merci szalonból senkit nem ismerek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 http://lh6.ggpht.com/_gcVTO6-LhQM/S_mqpD4E.../vegy%20115.jpg Fürdetés: http://lh4.ggpht.com/_gcVTO6-LhQM/S_mqp6IX.../vegy%20117.jpg Sorry a sok képért, de összegyűltek... ;) Khaosz is így szokott kinézni,csak nem engedem be a házba :D :D... ui:10 képet lehet berakni egy hozzászóláshoz :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Szegény kutya...se klíma,se medence a kecójához...micsoda prosztó élete lehet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Szegény kutya...se klíma,se medence a kecójához...micsoda prosztó élete lehet. :D Azért áll neki a bréé :rolleyes: ;) :D Szépn megnőtt a kutya, alakul a ház. Mikor cseréled le a bubut egy kombi volvora ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azért áll neki a bréé :rolleyes: ;) :D Szépn megnőtt a kutya, alakul a ház. Mikor cseréled le a bubut egy kombi volvora ? :D Detti fürdeti!Szerinted? :D Volvo...hagyadmá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azért jó így a tető,mert van olyan kutya,aki szeret a háza tetején aludni ;) Azt azért nem nézném meg... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az valami amerikai stílusú kutyaház? :rolleyes: Elég érdekes a tető "szerkezet" rajta. ;) István úgy csináltatta, én meg levettem róla a mintát, és megcsináltam magam... amúgy duplafalú, 5cm nikecellel bélelt a kettő között, alul felül mindenhol, tető levehető, nyitható, de medence valóban nincs... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Khaosz is így szokott kinézni,csak nem engedem be a házba :D ;)... ui:10 képet lehet berakni egy hozzászóláshoz :D :rolleyes: Én sem... na de ott van még Detti, mint gyenge láncszem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azért áll neki a bréé :rolleyes: ;) :D Szépn megnőtt a kutya, alakul a ház. Mikor cseréled le a bubut egy kombi volvora ? :D Egyelőre lehet, hogy kombi Wartburgra fogom cserélni, ha így haladunk... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Egyelőre lehet, hogy kombi Wartburgra fogom cserélni, ha így haladunk... :rolleyes: ;) Na azt megnézem,ahogy gumicsizmában és műbőr sapkában ugrasz ki belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na azt megnézem,ahogy gumicsizmában és műbőr sapkában ugrasz ki belőle. :rolleyes: Legalább akkor nem néznének rám furcsán... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Legalább akkor nem néznének rám furcsán... :rolleyes: ;) :D Mármint a környékbeliek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Mármint a környékbeliek? ;) igen... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azért jó így a tető,mert van olyan kutya,aki szeret a háza tetején aludni ;) Hát az enyém nem ilyen volt. Szegény tacskó vért izzadva sem jutott fel oda. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az valami amerikai stílusú kutyaház? :rolleyes: Elég érdekes a tető "szerkezet" rajta. :D Szegény kutya...se klíma,se medence a kecójához...micsoda prosztó élete lehet. :D De lábtörlője van! ;) Illetve ott van a kert közepén a kis kör medence nyomvonala :D Nem semmi meló.. nem rossz...grat! Én csak tapétáztam, festegettem,meszeltem, picit vakoltam, kisebb vizes melót csináltattam panelban, de az is elég volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem semmi meló.. nem rossz...grat! Jah...és hozzáteszem, hogy mindezt 11 nap alatt... :rolleyes: Ma este még lealapozom a falat, holnap még egy kör finomglett, aztán másnap becsiszol, és festés... hétvégén konyhabútor, és parketta, aztán egy kis pihi... a többit kicsit később... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 LED-es izzókkal valaki képben van? Tervezem, hogy mindent lecserélek ledesre a kecóban... angel eye-s nem lesz azért... :rolleyes: Elkezdtem belemászni, hogy mi, merre, mennyi... meg vannak a határai, hátrányai, de a fogyasztása verhetetlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 LED-es izzókkal valaki képben van? Tervezem, hogy mindent lecserélek ledesre a kecóban... angel eye-s nem lesz azért... ;) Elkezdtem belemászni, hogy mi, merre, mennyi... meg vannak a határai, hátrányai, de a fogyasztása verhetetlen... Egy idő után biztos visszahozza az árát,de megéri befeketetni ennyit? :rolleyes: Majdnem 10x annyiba kerül,mint egy energiatakarékos izzó. Félsz a sötétben? :D Inkább pár takarékos izzó ahol sokat használsz,esetleg a konyhába tennék a spottok helyére ledet. :D Persze hangsúlyozom...szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 7+5 spot van a nappali részen, 6 az előszoba részen, és 3 a bejárati ajtó felett... Első sorban ezeket oldanám meg ledes motyóval... ebből tulképp több mint 10 folyamatosan ég, ha otthon vagyunk, és az áruk sem olyan vészes már, főleg ha a megtérülést is nézed fogyasztás terén... azért nem mindegy éves szinten, hogy 3W, 9W, vagy 50W muzsikál folyamatosan szorozva a működő lámpatestek számával... Led - 3W - kb 35W halogénnek felel meg, 3200 HUF/db Ezen felül lesz még lámpa az étkező és a konyha felett (valamilyen még nem tom), illetve körben a konyhabútor "korona" részéről belógatva (5 db) A kertvilágításhoz is energiatakarékos két "refifélét" vettem, egyelőre jó az amíg kitaláljuk, hogy is legyen a kert... 7 db GU10-es házam van, szóval azokba csak izzót kell cserélni, a többinél komplett megoldást kell kitalálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 7+5 spot van a nappali részen, 6 az előszoba részen, és 3 a bejárati ajtó felett... Első sorban ezeket oldanám meg ledes motyóval... ebből tulképp több mint 10 folyamatosan ég, ha otthon vagyunk, és az áruk sem olyan vészes már, főleg ha a megtérülést is nézed fogyasztás terén... azért nem mindegy éves szinten, hogy 3W, 9W, vagy 50W muzsikál folyamatosan szorozva a működő lámpatestek számával... Led - 3W - kb 35W halogénnek felel meg, 3200 HUF/db Ezen felül lesz még lámpa az étkező és a konyha felett (valamilyen még nem tom), illetve körben a konyhabútor "korona" részéről belógatva (5 db) A kertvilágításhoz is energiatakarékos két "refifélét" vettem, egyelőre jó az amíg kitaláljuk, hogy is legyen a kert... 7 db GU10-es házam van, szóval azokba csak izzót kell cserélni, a többinél komplett megoldást kell kitalálni... Érzetem én,hogy csak a spotok helyére akarsz ilyet. :D Így más a leányzó fekvése,ha betudsz invesztálni,akkor hajrá. ;) Gabó! Nem tudsz nekem leszállófényt szerezni? :D Egy MiG-21-esé van,de kettő kellene a ködlámpához! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Így más a leányzó fekvése,ha betudsz invesztálni,akkor hajrá. ;) Ha be tudnék... :rolleyes: :D De már előre gondolkozok... http://www.indavideo.hu/video/Kis_hijan_leszakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts