Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 A vésés előtti, vagy utáni állapotot? :lol: :devlish: Melyiket szeretnéd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Egyelőre ott tart a dolog, hogy átbeszéltük, hogy hova kell nekik kábel, és én onnan oda vittem nekik, mindent a falban, szirénának kint, minden fut a központhoz szálanként... Első körben úgy volt, hogy mindenhol lesz nyitás és mozgás is, de ez végül le lett redukálva mindenhol mozgásra, és egy két helyen nyitásra is... lesz hozzá távirányító is, meg egy falikezelő... na én kb ennyit tudok róla elmondani... ha mindenhol lett volna nyitás érzékelő is akkor az plusz 10 érzékelőt jelentett volna még... az árat azonban még ezekkel együtt mondta a csávó... 157e... 500 HUF az őrzés/hó 1 évig, utána 3.500/hó 1 évig... szal két év hűséges így ezzel az árral... Ez jó ár,remélem nem ledes kezelőt kapsz ennyi pénzért már. :devlish: Az őrzésbe beletartozik a vonulás is vagy csak telón szólnak,hgy gáz van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :devlish: Azért majd egy tervrajzot, amin jelölve van az érzékelők elhelyezése, a tápkábelek pozíciója, stb stb. linkelj ha készen vagytok a bekötéssel :lol: Áááá,megoldom anélkül is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Áááá,megoldom anélkül is! :devlish: Én majd akkor járó motorral várlak a ház előtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez jó ár,remélem nem ledes kezelőt kapsz ennyi pénzért már. :devlish: Az őrzésbe beletartozik a vonulás is vagy csak telón szólnak,hgy gáz van? Jönnek is, 1 órát biztosítják a helyszínt is, kérésre akár a tulajjal is bemennek, illetve ha kapnak kulcsot és engedélyt akkor egyedül is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Mennyit hallgattam anno tőletek, hogy mekkora fos a hankook, aztán most meg mindenki azt vesz... :devlish: :lol: Ez már nem az a Hankook ami neked volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Jönnek is, 1 órát biztosítják a helyszínt is, kérésre akár a tulajjal is bemennek, illetve ha kapnak kulcsot és engedélyt akkor egyedül is... Na! Ez tényleg zsírul hangzik. Röhej,hogy a piacon néhol milyen "szolgáltatást" adnak el drágán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez már nem az a Hankook ami neked volt :lol: :devlish: Ez már made in hungary? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez már made in hungary? :lol: Az....de ettöl még lehet jó :lol: :lol: :lol: Gondolom,hogy emiatt olcsó :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Az....de ettöl még lehet jó ;) :lol: :lol: Gondolom,hogy emiatt olcsó :devlish: Én már nem hiszek semminek. Anno a BFgoodrich-re is mindenki azt mondta szar,de nekem bevált.Mindkét gépen az van. Ha jól tapad ki a francot érdekel,hol csinálták,nem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Na! Ez tényleg zsírul hangzik. Röhej,hogy a piacon néhol milyen "szolgáltatást" adnak el drágán. 4-5 cég verseng egymással itt is... gondolom nyomják le az árakat szépen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Az....de ettöl még lehet jó ;) :lol: :lol: Gondolom,hogy emiatt olcsó :lol: Peeeesze... :lol: ;) Jaaa... köszi a telót! Tegnap voltatok? Én nem jutottam ki sajnos... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Peeeesze... :lol: :lol: Jaaa... köszi a telót! Tegnap voltatok? Én nem jutottam ki sajnos... :devlish: Igazán nincs mit :lol: Persze hogy voltunk....de csak 3-an :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Igazán nincs mit :devlish: Persze hogy voltunk....de csak 3-an :lol: Atti, Robi meg Te gondolom... mert Krisztián nincs itthon... legalább is a verda nem áll lent, a Lantiék meg mentek a telekre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 4-5 cég verseng egymással itt is... gondolom nyomják le az árakat szépen... Ennyire sok arra a brazil? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Tényleg... árvíz? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Tényleg... árvíz? :devlish: Hol? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Atti, Robi meg Te gondolom... mert Krisztián nincs itthon... legalább is a verda nem áll lent, a Lantiék meg mentek a telekre... :devlish: Krisztián offroad-ozni ment.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Tényleg... árvíz? :devlish: Magas a Duna,de nem vészes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Krisztián offroad-ozni ment.... vagyis csak nézni... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Magas a Duna,de nem vészes :devlish: Tucccc úszni nem? Na akkor meg no para... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Gyári Hondás cucc :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Mercis nyaklánca is lesz??? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na akkor pár kép... Sajnos nem igazán frissek már, legalább is a belső melódiáknál már igazából csak a festés van hátra, illetve a laminált... na jó, meg még egy csomó apróság... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Rombolás belül.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts