PetiGSI Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Zsír a videó! Azthiszem besétálok az opelhez és rendelek egyet fekete színben. :( :D :D Tényleg milyen árban lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 130 mega mailben szép is lenne drága jó exchangek örülnének neki az 100 :( minden csak hozzáértés és konfigolás kérdése 8) Npasi, máshonnan tudsz .avi-t tölteni? Nem lehet, hogy arra szűrnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 talán még anonym proxyn keresztül mehetne :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 megnéztem a videót, király a gép, csak opel mért nem tud már egy izgalmas futómüvet gyártani, mindig csak ez az alukormányzottság :? a GSI is ugyanilyen... meg az összes opel szinte Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 az alulkormányozottság még csak-csak, de fékezés-kanyar kombónál tud meglepit okozni a túlkormányozottság ;-) amúgy meg alá kell dobni egy normális futóművet és máris jobb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 bezony viszont a minap nyócvannal maj'nem leugrattam a lágymányosiról, mert elfelejtettem h nem aluk vannak fenn, hanem 175s téliek :( és ebben a szituban nem sokat segített az fk rugó, koni gátló, kemény szilent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ma olvastam egy tesztet az Autopiac eheti számában a GSI-ről.A MI GSI-nkről.Hát mit ne mondjak.Már megint egy kitűnő 1.8 16V-s verdát teszteltek, az ECo mocik jellegzetes hibáinak felhántorgatásával.Mi lenne, ha végre egy normális autót választanának tesztalanynak?Mert nálam a GSI 2.0-nál kezdődik.Elnézést az 1.8-asoktól.Sza ha reális képet akarnának kapni, akkor király lenne, ha végre ilyet keresnének.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Igen de annak is ezer meg 1 baja lenne. Anno a totálkáros interjút és tesztet sem értettem mikor itt és ott a rakat tuned és helyre renovált gape akkor minek szednek ki 1 olyat amit full leszarnak.... :roll: akinek nem megy a videjó ajánlom ssh 2 anot serv és onnan go2 net. fél délelött ezt teszteltem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Azért az OPC az OPC... Arra még egy kicsit gyúrni kell, most épp azon vagyok, hogy a GTCre fussa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Zsír a videó! Azthiszem besétálok az opelhez és rendelek egyet fekete színben. :( :D :D Tényleg milyen árban lehet? Ha jól emléxem 7.2 körül megy az alap... Ezt még picit érdemes felszerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Wolf cartárs! Reggel LEFOTÓZTAM amit mondtam néked, hogy a lámpicskú alatti rész abszólut nem akar passzolni a lökös felső peremével... neked is ilyen volt vagy az én lökösömben van a tréfa? Mert a gyári az feküdt rá normálisan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Nekem ott rendben volt, viszont a GSI maszkot egy picit meg kellett erőszakolnom, hogy felmenjen, mert eláll a lökös alján.Lehet, hogy ott van a kutya elásva nékem.Szvsz lehet, hogy a lökösödet egy picit meg kell majd fabrikálni, legalább is a felső részét, hogy jó legyen az illesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 okéj akkor not para csak nem értettem a dolgot. szal ha megnézed a képen a lámpa alatt a maszknak a kiálló részei ami megy be a lámpa alá pont elkerüli a lökösön lévő likakat.... a legújabbat ma kezdte a kocsim: reggel mocitető nem nyilik. az ugye hüeség h nyúlna a bowden? mert sehogy nem akart nyilni, csak ha a nyító kallantyúnál elkaptam a bowdent és kijjebb rántottam.... akkor újabb konzekvencia: nem hallgattam Redire és nem vágattam le a szarfogó részét a lökös alján. Nu az le is rántotta a lökös maj'nem mikor komppal jöttem át... de nem rántotta le hanem a vonószem takaró mellett inkább elrepedt. Ebből kifolyólag 1ik éjjel autóztam nem keveset vonószemtakarót keresve, mert az kiesik most shimán :roll: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 ....a legújabbat ma kezdte a kocsim: reggel mocitető nem nyilik. az ugye hüeség h nyúlna a bowden? mert sehogy nem akart nyilni, csak ha a nyító kallantyúnál elkaptam a bowdent és kijjebb rántottam.... Miért lenne hüleség ? Rá lehet állítani a zárhídon, ha laza. Asszem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Azért mondtam a hüeséget, mert eddig ilyen gázokkal nem taliztam... eddig csak ascnek ugrott ki a bowden a helyéről és okozott meglepetést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Az üzenet Oelmangel :( Az olajszint nem csökken... olajszint jeladó lehet rossz? ezt hogy tudom kideríteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Az üzenet Oelmangel :( Az olajszint nem csökken... olajszint jeladó lehet rossz? ezt hogy tudom kideríteni? Az jóóóóó, hogy nem csökken, de van benne ölég ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Van biza! Max jelig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Van biza! Max jelig... akkor shimán lehet a jeladó. azt tesztelni viszont suxx.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Akkor az lesz, hogy Go! bontó és Lejmol jeladó kipróbálásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Akkor az lesz, hogy Go! bontó és Lejmol jeladó kipróbálásra... az jó kis 7végi prg. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 az jó kis 7végi prg. :roll: Gondolod, hogy körbe autózom az összes bontót jheladó után kutatva? :() Van TEL :wink: érdeklőd h van-e náluk azt ha egen és lehet proba akkor GOda:) Van egy bontó a Tinódi utcában ott múltkor így vettem külső hőmérő egységet. Kipróbáltuk h az-e a probléma. Az volt, és hoztam is egy ezresért :wink: Olajszintjeladót megkérdeztem újonnan 17körül van, bontós 4et mondott rá. Ez ebben az esetben nem is olyan mindegy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Bazs esetleg? Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 köszi, már vettem jobbat :( mondjuk furcsa, hogy 95ös és régi tükrös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Bazs esetleg? Caravan hírdet most egy srác majd 200K hufért egy elöl-jobboldalt ropira tört astra vant.... ami dízel. Erre is lehetne építeni áj think :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts