Stefan Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tegnapi féklégtelenítésben a munka oroszlánrésze az enyém volt :lol: http://h.imagehost.org/0474/emelon.jpg Bedurrant a lábad? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Albert: PUMPA! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 nincs valakinek egy felesleges autómata autója ? 3 hétig egy kezem van :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 nincs valakinek egy felesleges autómata autója ? 3 hétig egy kezem van :lol: :devlish: Cseréljetek Tomival Omit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 nincs valakinek egy felesleges autómata autója ? 3 hétig egy kezem van ;) :lol: Nem kellene annyit inni :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Háát nagyon jó bérleti díjjért talán akad egy 3,2 es :lol: Csak amíg haza nem érek.. izé amíg a kezed meg nem gyógyul.. Ne aggódj, nem adnám oda, semmi pénzért :devlish:) nincs valakinek egy felesleges autómata autója ? 3 hétig egy kezem van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ....Ne aggódj, nem adnám oda, semmi pénzért :lol:).... Bazigálánsvagy :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 áá csak féltem a kicsikét de azt nagyon! :DD Bazigálánsvagy :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 áá csak féltem a kicsikét de azt nagyon! :DD 1 kézzel csak nem tenne benne kárt Gellért :lol: ....Vagy legalábbis nem lenne róla videó.... :lol: ....Publikus oldalra feltöltve.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 áá csak féltem a kicsikét de azt nagyon! :DD Engem ? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Engem ? :lol: :devlish: Na elkelt már a kabrió ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 :lol: Na elkelt már a kabrió ? nem.csütörtök nekem nem volt jó ,péntek a potenciális vevőnek nem. a héten megnézi azt mondta :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mert Te olyan kicsi vagy.... Ha nem megy el.. (szerk. Johnny kedvéért: az autó!) akkor .. beszélj faterral :lol: nem.csütörtök nekem nem volt jó ,péntek a potenciális vevőnek nem. a héten megnézi azt mondta :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ha nem megy el.. akkor .. beszélj faterral :lol: Szerintem nagyobb fiú már,hogy a fatertől kérjen tanácsot,ha nem megy el. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Te ÁLLAT :lol: ;) :devlish: Szerintem nagyobb fiú már,hogy a fatertől kérjen tanácsot,ha nem megy el. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Szerintem nagyobb fiú már,hogy a fatertől kérjen tanácsot,ha nem megy el. :devlish: :lol: :lol: Sztem az öreg Rajz szívesen segítene neki pár sörért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Sztem az öreg Rajz szívesen segítene neki pár sörért. :lol: :devlish: :lol: :lol: Gabó! Szereti az öreged a hamvas,húsos barrackot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 :devlish: :lol: :lol: Gabó! Szereti az öreged a hamvas,húsos barrackot? :lol: Beteg állat :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Bedurrant a lábad? :devlish: Be de tegnap folytattuk. Két alsó gömbfej, olaj, olajszűrő, léxűrő (jajj de koszos volt), bal féltengely gumiharang (jajj de sz0pás volt), kézifékkötél, ablakspricnimotor mind-mind csere. Meg hogy azért legyen má original GSi pár kábelkötegelővel felkötöttem elől a lökőst :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ...Meg hogy azért legyen má original GSi pár kábelkötegelővel felkötöttem elől a lökőst :lol: :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ablakspricnimotor Jéééééééééééé dejól spriccel az új :devlish: Az előző csak így folyatta a szélvédőre a cuccot oszt a menetszél meg az ablaktörlők intézték a többit, de ez nyomja mint állat. Tökjó. Főleg hogy volt kb 2ezer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jéééééééééééé dejól spriccel az új :devlish: Az előző csak így folyatta a szélvédőre a cuccot oszt a menetszél meg az ablaktörlők intézték a többit, de ez nyomja mint állat. Tökjó. Főleg hogy volt kb 2ezer :lol: Apró örömök az életben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Apró örömök az életben. :lol: Ebben a korban már az is öröm, ha spriccel és nem csak csöpörög :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Lanti! Bóóódog szülinapot így utólag... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jéééééééééééé dejól spriccel az új :devlish: Az előző csak így folyatta a szélvédőre a cuccot oszt a menetszél meg az ablaktörlők intézték a többit, de ez nyomja mint állat. Tökjó. Főleg hogy volt kb 2ezer :lol: megvolt a 250 000-es nagyszerviz???? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts