iof-635 Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Hali! Van aki meg tudja nekem mondani, hogy mi a mérete (hátsó gátló alsó szilent belső átmérőjeeee) ! Csak mert, hogy milyen vastag csavart rakjak bele. Tisztelet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Lehet, hogy vége van annak az akksinak. Többet kellene járni vele és akkor húzná még valameddig talán. lehet :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 tegnap esti Lurdy képek A szőke néni ( :lol: :devlish: ), aki fotózott, ő hova töltögeti fel a képeit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 tegnap esti Lurdy képek A szőke néni ( :lol: :devlish: ), aki fotózott, ő hova töltögeti fel a képeit? Kérdezd meg tőle! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hi! Szerda este (cca22kor) taliztam egy piros GSi-s Cartársassal a XIII.ban.. bőszen integetett..én meg kanyarodtamki a reiiterre... ablakom nem volt lehúzva, így csak a kezem tudtam az ablakra tapasztni, majd vészvillógózni.. üdv. ha innen volt vki.... :lol: Húztam haza, mert reggel meló volt.. (5kor kukurikú)..holnap meg 4kor.. megyünk le tiszafüredre melózni :lol: am: tud valaki valami okosságot gumi téren? neeeeeem.. nem óvszerről kérek tanácsot.. Kellene 4 nyárigumesz, mert szegény télieket szarrá koptatom ebben a melegben.. és idén még jó lenne ezekkel közlekedni :lol: Ergó, valaki valahol kedvezményt, olcsó gumeszt? :devlish: am2: Bridgestone Turanza ER30 vagy és ER300 ról vélemény? vagy lehet inkább falken 912.. ez newba se olyan vészes.. 13 körül már van... bár jó lenne olcsóbban :lol: Kérdezd meg tőle! :P Jéé... ő is újpesti.. és jééé ő is oda járt suliba ahova én.. (Bay)... csak szerintem ő potom 10 évvel miután végeztem :DDD (valamelyik oldalon írja, hogy 88as.. én meg 77 ;) Remélem az iskolarádió-meg studió még működik.. mit szórakoztunk a kábelezéssel ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Szerda este (cca22kor) taliztam egy piros GSi-s Cartársassal a XIII.ban.. bőszen integetett..én meg kanyarodtamki a reiiterre... ablakom nem volt lehúzva, így csak a kezem tudtam az ablakra tapasztni, majd vészvillógózni.. üdv. ha innen volt vki.... :devlish: Nem jár ide, de ha az én régi sokküllős OZ-m volt rajta akkor ismerjük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Stefan, köszi. Kellene 4 nyárigumesz, mert szegény télieket szarrá koptatom ebben a melegben.. és idén még jó lenne ezekkel közlekedni :lol: Ergó, valaki valahol kedvezményt, olcsó gumeszt? :devlish: Használt is jó? (195/60 r15) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nem jár ide, de ha az én régi sokküllős OZ-m volt rajta akkor ismerjük :lol: Csak egy pillanatra láttam.. lassan kanyarodtam :lol: de mintha.. meg az előző lurdis képeken is mintha ő lett volna.... Használt is jó? (195/60 r15) Ha használható, nem túl rossz gumesz..és az ára is arányos.. mert filózok új gumin.. csak nem tom meddig tartana az én lábam alatt :lol: Egyszer volt új gumim.. asszem 2 évet bírt.. igaz.. a kátyú betett neki... :devlish: szerk:jah..most látom,hogy /60-as... :S.. hmm.. nyárinak lehet kicsit "magas" :lol: 195/50 ben gondolkodok..igaz, a téli is asszem 60-as... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 van téli is :devlish: elküldöm priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nem jár ide, de ha az én régi sokküllős OZ-m volt rajta akkor ismerjük :devlish: Ha Horiról van szó akkor én is összefutottam már vele este 10kor a Béke úton :lol: (Amúgy egy utcában lakunk a XVIban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Kellene 4 nyárigumesz, mert szegény télieket szarrá koptatom ebben a melegben.. és idén még jó lenne ezekkel közlekedni :lol: Ergó, valaki valahol kedvezményt, olcsó gumeszt? :devlish: Több szezonon keresztül télivel járni télen nyáron nem semmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Több szezonon keresztül télivel járni télen nyáron nem semmi.... Még mindig jobb, mint nyárival járni egész télen :devlish: Küldtem mélt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Még mindig jobb, mint nyárival járni egész télen :devlish: Küldtem mélt. Az biztos....Megkaptam köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Több szezonon keresztül télivel járni télen nyáron nem semmi.... Őőő...ez nem tom honnan jött... :devlish: Bár az igaz, hogy tavaly nyáron télivel jártam.. de nem tapadt rosszúl ;) Elötte meg nyárival járkáltam...télen is.. :lol: Most meg kicsit el vagyok csúszva.. röhely, de rohadtúl szaladnak a napjaim :S ;) Most is húzok aludni.. 4:45 kor ébresztő, és irány tiszafüred... Redi: Jó az egyezményes köszönő jelünk :lol: Szerintem a többi ember csak nézett,hogy ezekkel meg mi van?! :lol: Mutogatnak egymásnak.. aztán meg integetnek haverként :P Am: valszeg az a srác lesz (piros gsi). Ma láttam a tesco parkolóban is.. csak én már gyalog voltam.. igy nem csápoltam neki.. Egy fekete kadett ment utána.. és ja.. a sokkűllős széép felni volt rajta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Őőő...ez nem tom honnan jött... :devlish: Bár az igaz, hogy tavaly nyáron télivel jártam.. de nem tapadt rosszúl ;) Elötte meg nyárival járkáltam...télen is.. :lol: Most meg kicsit el vagyok csúszva.. röhely, de rohadtúl szaladnak a napjaim :S ;) Most is húzok aludni.. 4:45 kor ébresztő, és irány tiszafüred... Redi: Jó az egyezményes köszönő jelünk :lol: Szerintem a többi ember csak nézett,hogy ezekkel meg mi van?! :lol: Mutogatnak egymásnak.. aztán meg integetnek haverként :P Am: valszeg az a srác lesz (piros gsi). Ma láttam a tesco parkolóban is.. csak én már gyalog voltam.. igy nem csápoltam neki.. Egy fekete kadett ment utána.. és ja.. a sokkűllős széép felni volt rajta... :lol: Az meg valszeg Vilike volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Őőő...ez nem tom honnan jött... :devlish: Bár az igaz, hogy tavaly nyáron télivel jártam.. de nem tapadt rosszúl ;) Elötte meg nyárival járkáltam...télen is.. :lol: Az rémlet hogy valami van a gumijaiddal de akkor valszeg az volt h nyárival jártál télen :lol: Szóval télen nyárival nyáron télivel :lol: Tessék télen télivel járni. Nem olyan drága mint az ápolás... ;) Jah és nagy a pofám de télen is AT-s gumival jártam a nivával ami kb nyárinak felel meg :lol: szar is volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 új képek http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._c20let-3826138 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 új képek http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._c20let-3826138 Képről nem tűnik olyan nagyon leharcoltnak. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Boldog születésnapot Lanti ! azt hittem öregebb vagy :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 na igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Boldog születésnapot Lanti ! azt hittem öregebb vagy :devlish: köszi a bíztatást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://mypic.carstyling.hu/44097/uploads/4..._1273324035.jpg Jól nézki, ez a Devli eyes lámpás ami tegnap volt Hatvanban? Nem tudja valaki hogy jön le sötétítő fólia ablakról? Nem nagyon akarom kapargatni pláne hogy hátsó és a fűtőszál is tuti megsínylené. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tegnapi féklégtelenítésben a munka oroszlánrésze az enyém volt :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 köszi a bíztatást :lol: Boldog Szülinapot :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts