kiskecso Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/22..._1272308930.jpg Na és? :devlish: Mindennapos látvány ez már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 ebbe is bent van már Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/15..._1272204889.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/15..._1272914309.jpg ebbe is bent van már Ez pont az az autó, ami nagyon nem éri meg azt az árat amit kért érte Krisz. A küszöb fényezésén átüt az eredeti piros festék...több mint gáz, és 1.150et akart érte.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Ez pont az az autó, ami nagyon nem éri meg azt az árat amit kért érte Krisz. A küszöb fényezésén átüt az eredeti piros festék...több mint gáz, és 1.150et akart érte.... :devlish: melyik gsi ér annyit? egyik se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 melyik gsi ér annyit? egyik se... Lehet hogy csak nálam csapta ki a biztosítékot, de fel se tettem volna olyan festékkel. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Lehet hogy csak nálam csapta ki a biztosítékot, de fel se tettem volna olyan festékkel. :devlish: én csak 1x láttam a kocsit 2008ban a lurdys vasárnapos gsi talin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 :devlish:))) Nem ez állt ott Patyinál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Nem ez állt ott Patyinál ? Debizony, hengerfej csomiban volt :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Debizony, hengerfej csomiban volt :devlish: legalább megvolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Na és? :lol: Mindennapos látvány ez már! :lol: Végre valaki Gsi-s képet rak be te meg leszólod ? :lol: :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Végre valaki Gsi-s képet rak be... Nem is tudtam mire vélni... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Nem is tudtam mire vélni... :lol: :lol: Gyorsan ki kell moderálni. Itt offol :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 hát ez tök vicces.. bár érteném... ,http://www.youtube.com/watch?v=2217Dsh5FKM...mp;feature=grec Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 legalább megvolt :devlish: Vájá, nem is volt meg, Patyi rakta rá, téleg, most hogy mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 hát ez tök vicces.. bár érteném... ,http://www.youtube.com/watch?v=2217Dsh5FKM...mp;feature=grec A Porsche vezetője ahogy picit lerázta a zsaurkat, betért egy parkolóba, ahol cserélt az asszonnyal kocsit. Asszony vitte a törött porscét, amiben kemény drogok, és egy fegyver, meg a kisgyerekük ült, ő meg vitte a golfot. Asszonyt lekapcsolták a zsaruk (Nem volt nehéz, mert jól leamortizálta a fickó), aztán a hapsit is lekapcsolták. Hiába volt fifikás a csóka, bebukta, ráadásul még az asszonyt is nagy sz@rba keverte. Büntit nem ismeri a feltöltő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 gyorsan kikerült a v6.... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....6i_16v-3820257 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 ezeket tudja most a vektra..... 48 Tápfeszültség - alacsony 81 Befecskendezõ szelep 1 – feszültség túl alacsony 84 Befecskendezõ szelep 4 – feszültség túl alacsony ölet esetleg? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 ezeket tudja most a vektra..... 48 Tápfeszültség - alacsony 81 Befecskendezõ szelep 1 – feszültség túl alacsony 84 Befecskendezõ szelep 4 – feszültség túl alacsony ölet esetleg? :devlish: Testkábelek okésak (ha feltételezzük, hogy az akksi nem régi és töltésed is van)? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 ezeket tudja most a vektra..... 48 Tápfeszültség - alacsony 81 Befecskendezõ szelep 1 – feszültség túl alacsony 84 Befecskendezõ szelep 4 – feszültség túl alacsony ölet esetleg? :devlish: Be kellene rakni egy másik akksit mondjuk. És utátánna megnézni ismét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Testkábelek okésak (ha feltételezzük, hogy az akksi nem régi és töltésed is van)? :devlish: Generátor gyári felújított. Elvileg az nem lehet ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Be kellene rakni egy másik akksit mondjuk. És utátánna megnézni ismét. igen mondjuk mert xarul is indul... múltkor lemerült azt azóta nem töltöttem fel :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Sziasztok! Remélem nem haragszotok a kotnyeleskedésemért, de gondoltam hátha valakinek jól jön: most költözök ki a XVI. kerületi garázsomból a C Kadettel, úgyhogy szabaddá válik egy hely. Másszóval a XVI. kerületben van egy kiadó garázs havi 6.000Ft-ért. Dupla garázs, egy családi házban, a másik felét egy C Kadettes kollega bérli és nem szeretném cserben hagyni, hogy csak úgy elhúzok onnan. Autó-és satöbbi tárolásra teljesen alkalmas, szerelésre nem. Ha érdekel valakit, írjatok privit! Üdv, Barbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 igen mondjuk mert xarul is indul... múltkor lemerült azt azóta nem töltöttem fel :devlish: Lehet, hogy vége van annak az akksinak. Többet kellene járni vele és akkor húzná még valameddig talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts