Colin Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Gelko, csütörtök, ha jó idő van, nem akarsz kinézni a Cabrio-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Gelko, csütörtök, ha jó idő van, nem akarsz kinézni a Cabrio-val? Nem valószínű...fel kell hozni Pestre, másik kocsit lent hagyni stb stb....miért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 érdekelne. kinézetileg, belnézet, állapot......úgy érzem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 érdekelne. kinézetileg, belnézet, állapot......úgy érzem pü :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Nekem is anélkül van és nem volt gond vele az elmúlt másfél évben Városi toporgás és normál használat mellett nem is kell,de ha jól megzavarod,akkor bizony elkél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Városi toporgás és normál használat mellett nem is kell,de ha jól megzavarod,akkor bizony elkél. A Corsa alatt sem volt és bírta :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 A Corsa alatt sem volt és bírta :devlish: Találtam megoldást az olajnyomás mérésre. :lol: KMGY Okosba megoldom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Találtam megoldást az olajnyomás mérésre. :lol: KMGY Okosba megoldom. :lol: Olaj hőfok lenne szerintem még eléggé fontos adat, mert a digit műszerfalon egész tűrhető az olajnyomás mérés :lol: Esetleg még egy hengerfej hőmérsékletet is lehetne faragni, mint a repülőgépeken, de azért az analóg olajnyomás is már eléggé hasznos lenne :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Városi toporgás és normál használat mellett nem is kell,de ha jól megzavarod,akkor bizony elkél. Honnan tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Honnan tudod? Mert kórzás és baxxa neki! :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Mert kórzás és baxxa neki! :devlish: :lol: :lol: Az XE-nek olajhűtő nélkül ami ettől túlmelexik? Ahelyett hogy spórolna. Én is már mennyit spóroltam :lol: http://j.imagehost.org/0230/bam2nap.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Az XE-nek olajhűtő nélkül ami ettől túlmelexik? Ahelyett hogy spórolna. Én is már mennyit spóroltam :lol: http://j.imagehost.org/0230/bam2nap.jpg És ha közben etanolt iszol akkor jobban fogsz menni, jobb lesz a károsanyag kibocsájátsod meg a kedved :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 a vectraba isugyanugy kell kivillogtatni a motorcontrolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 a vectraba isugyanugy kell kivillogtatni a motorcontrolt? Mint? :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 a vectraba isugyanugy kell kivillogtatni a motorcontrolt? Igen, pont ugyan úgy mint... kivéve az összkerékét, mert azt úgyabbul mint... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 a vectraba isugyanugy kell kivillogtatni a motorcontrolt? Szerintem a LET-nél is úgy kell, mint az XE-nél, szóval igen :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 az astrába.... Mint? :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 az astrába.... Motortól függ, nem típustól :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 :devlish:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Motortól függ, nem típustól :lol: :devlish: foskadettba nincs ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 foskadettba nincs ilyen csak a jobbakba' ehh Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Honnan tudod? Tegnap szoptam a kisujjambó'! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Az XE-nek olajhűtő nélkül ami ettől túlmelexik? Ahelyett hogy spórolna. Én is már mennyit spóroltam :devlish: http://j.imagehost.org/0230/bam2nap.jpg Spóroljanak nyugdíjasok.Zőcséglevet bele és baxni neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 foskadettba nincs ilyen látszik, hogy nem volt még jó autód. Kadettba is van :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 látszik, hogy nem volt még jó autód. Kadettba is van :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts