Albert Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Mi is ez? Engem is érdekelne lehet a dolog. Köv hónap végével felmondtam a garázst mert már van másik autó amivel meg tudom közelíteni a Kadettot. Hogyhogy miez. A társasház alatt egy beálló. XVben van szal Neked messze. Amúgy megnéztem ezt pénteken eladó garázs Lanti meg Vktrnak közel van, Kadett vagy Astra méretűből két kocsi is elfér ezen a 12nm-en és 1 milka nem pénz ezért a teremgarázsért és csak 2ropi a közösköltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 cs-n találtam http://farm4.static.flickr.com/3597/340464...c4f69610c_o.png hhhmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 hhhmmmm jó nem írtam oda, hogy te csináltad.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 ja tudom... 1000éves :devlish: :lol: :lol: Hol találtad? Én tudom, hogy melyik oldalon voltak fent ezek... csak kíváncsi vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 jó nem írtam oda, hogy te csináltad.... :lol: én is találtam :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hol találtad? Én tudom, hogy melyik oldalon voltak fent ezek... csak kíváncsi vagyok... pill keresem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hol találtad? Én tudom, hogy melyik oldalon voltak fent ezek... csak kíváncsi vagyok... http://1.integra.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 és tudom hogy ez is ezer éves :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 és tudom hogy ez is ezer éves :lol: na ez tényleg 1000éves :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 na ez tényleg 1000éves :devlish: :lol: :lol: :lol: Zsolti kedvéért én majd úgy csinálok, mintha még nem láttam volna De jóóól csapatjaaaaaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 http://1.integra.hu Nyert... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Tegnap esti Lurdy tali f@sza képei :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Tegnap esti Lurdy tali f@sza képei :lol: :devlish: :lol: :lol: Majd jövő héten is kéne ilyet csinálni, addig megtanulok fénnyel tükörírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 de jövő héten "összefirkáljuk" mindenki kocsiját :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerosz Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Sziasztok! Leszedtem a képeket nagyon jók! Hogy csináltátok a fényfestést? Vagy utolagos photoshop? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Sziasztok! Leszedtem a képeket nagyon jók! Hogy csináltátok a fényfestést? Vagy utolagos photoshop? Neem, pont az a poén, hogy nem Photoshop. Hosszú záridő és rajzolás :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Pontosan, ahogy Stefan mondja. Kell 1 fényképezőgép, ami tud legalább 15 mp-es záridőt, az se baj ha az F érték 8 vagy annál több (ez akkor fontos, ha a hely olyan világos, mint a Lurdy parkoló). Kell 1 állvány, anélkül eléggé esélytelen. Meg kell 1 (vagy több) fényforrás, pl homasitás ledcsík, vagy telefon, vagy bármi. Több szín, még érdekesebbé teszi. Photoshop nem kell hozzá, Pl, a "P4290013.jpg" képen elég jól lehet látni, hogy Rastalos tolat ( :devlish: ) vagy a "P4290043.jpg" képen a fehér csik a fényszóró, a piros csik meg a fék asszem egy omega volt :lol: Talán ez a legjobb kép arra, hogy miért is nem PS :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerosz Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Kösz. Nem magyar a menüje hol kell keresni ezt a fényképezöben mert én nem találom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 1. Először is milyen fényképeződ van?? Tudsz vele Manuális (M) módban fotozni?? Gép tetején van egy tkergetős gomb, azt eltolod M-be, és ott akkor már csak a nyilakkal, meg az OK gombbal kell játszadózni. Ha nem tudsz M-modba menni, akkor kiestél ebből a játékból...... (azért nézz szét fotós oldalakon is, ott biztos többen tudnak majd segíteni) Itt meg pörög a topic, és majd jönnek dolgozni a MODik :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Azért normálisabb autómata gépek esetén is van esély.. mondjuk éjszakai téma címszóval.. Anno a pana tz1-esem pl tudott asszem 15, 30 és 60seces záridőt csillagos égbolt témában.. A Fz-50 meg már "profi" :devlish: De kell egy gép tipus, és hátha tudunk segíteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 ... Itt meg pörög a topic, és majd jönnek dolgozni a MODik :lol: Ennek a topiknak úgy is mindegy, a modik is itt offolnak :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerosz Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 ÁHÁ. Köszi sikerült! Tudom állitani egészen 1 másodperctől 30ig! Na majd probálkozom olyanokkal amit csináltatok! M betühöz tekertem és ott lehet álligatni! Egyébként egy Sony-dsc-s930! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 ÁHÁ. Köszi sikerült! Tudom állitani egészen 1 másodperctől 30ig! Na majd probálkozom olyanokkal amit csináltatok! M betühöz tekertem és ott lehet álligatni! Egyébként egy Sony-dsc-s930! Nekem már egy újabb fajta S930am van. A neten is azt írják hogy nincs állítható záridő, meg a fényképezőben sem találtam. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerosz Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Ja bocs egy másik dobozt néztem! Van egy másik is! Sony dsc s60-elég régi gép de ezen lehet állitani! A másiknak a dobozárol irtam véletlen a tipusszámot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Azért normálisabb autómata gépek esetén is van esély.. Azért irtam, úgy hogy M-mód, mert ha kiválasztasz egy ilyen témát, akkor nagy valószínűséggel csak az időt állítod, az F érték meg beáll mondjuk 3,2-re, és akkor nem lesz szép csillag alaku a fényforrás 1. pontja. A másik dolog, ami az automaták ellen szól, hogy az F érték, kb 2,8-5,6....ha sikerülne is beállítani 5,6-ra, mondjuk ilyen sötétbe akkor is kb lenne 2-5 mp-d, alkotni vagy belevakuzna és lenne 1 mp-d :devlish: Aztán ha bejutottatok a TV-be mint művészek, jogdíjat kérünk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts