Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :)

Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :)

Megosztás:

Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :)

ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni.

bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból...

2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót.

gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek.

állati jó állapotú a vas.

Megosztás:

ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztatni.

2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót.

Képeket miért nem lőttél?

Nem eladó? :) :)

Megosztás:

ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni.

hűűű melyik volt ? Mert volt egy amiről azt csiripelték hogy kivitték külföldre de mégsem.... és volt egy amiről volt pár kép csak nem volt kedvem felvenni a tulajjal a kapcsolatot, mert inkább belépett a VW klubba mint a veteránopelbe mert ott olcsóbbb a tagság....

Képeket csinálj légyszi és küld el nekem ! opelklub@opelklub.hu

köszi !

Megosztás:

Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban....

Az övé meg 1. nem eladó 2. ha az lenne sem 6 kiló lenne gondolom :lol:

Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta.

Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish:

Megosztás:

Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta.

Hát lassan már oda adom ajándékba :devlish: :lol: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.