spzoli Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Gellért téren láttam ma egy bvectra sportot, kék, gyári 18as kerekek, sport lökösök, sport opc maszk, tetején kék villogó, benne 4sün :) :) :D Ilyen volt csak sedan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ez 17es kerék :) + sport rács, nekem is ilyen rács volt fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ez 17es kerék :D + sport rács, nekem is ilyen rács volt fent. That's not the point! :) Mintha nagyobbnak tűnt volna a kerék, de villamosról láttam, mind1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 ...de villamosról láttam, mind1 :D Ahhoz képest egész jó képet csináltál :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ahhoz képest egész jó képet csináltál :) :D :D Jól végigolvastad a hszt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Jól végigolvastad a hszt... :) Poénkodott. Amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Poénkodott. Amúgy :) Mint mindig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 villamosról láttam, mind1 :) Akkor talán nem fotóztak le - bár azt nem írtad hogy radaroztak volna csakhogy benne ültek négyen (biztos ennyi kell hozzá hogy képesek legyenek munkát végezni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 ..ja meg krúzoltam 14kerbe, és F1Pisti jókora lendülettel abszolválta a kanyart egy oooo a4-el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 ..ja meg krúzoltam 14kerbe Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Én meg vettem egy bringát még télen és most rászántam magam hogy bekerekezzek a melóhelyre. Még elsőre is kevesebb mint negyed óra volt - kocsival sem sokkal kevesebb - és így jobb érzés, meg olcsóbb is :) Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Nem én vagyok a legrosszabb GSi gazdi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Ez így van, én is tekertem ma 7-8 kmert :) ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni. bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból... 2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót. gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek. állati jó állapotú a vas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztatni. bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból... 2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót. gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek. állati jó állapotú a vas. Képeket miért nem lőttél? Nem eladó? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 nem eladó, de ha az lenne akkor elkéne adnod a lakást hogy meg tudd venned, olyan állapotban van. képek nincsenek, de ha akarod szerzek neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 nem eladó, de ha az lenne akkor elkéne adnod a lakást hogy meg tudd venned, olyan állapotban van. képek nincsenek, de ha akarod szerzek neked :) Nem csak nekem,szerintem vagyunk itt páran,akit érdekelne. Lassan akkor az is OT-s lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Nem csak nekem,szerintem vagyunk itt páran,akit érdekelne. Lassan akkor az is OT-s lesz. Amennyibe kerülne lehet jobban jársz ha megveszed Gelkoét és azt csináltatod meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 cs-n találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 ja tudom... 1000éves :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 ma volt nálunk a piros Ascona kabrio vizsgáztat ni. bazz, olyan mintha most jött volna ki a gyárból... 2 liter nyálat folyattam el körülötte, és a tulaj egy őrült. Csak gyári alkatrészekkel javitja az autót. gyári opel kipufogó van az autón, meg ilyenek. állati jó állapotú a vas. hűűű melyik volt ? Mert volt egy amiről azt csiripelték hogy kivitték külföldre de mégsem.... és volt egy amiről volt pár kép csak nem volt kedvem felvenni a tulajjal a kapcsolatot, mert inkább belépett a VW klubba mint a veteránopelbe mert ott olcsóbbb a tagság.... Képeket csinálj légyszi és küld el nekem ! opelklub@opelklub.hu köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Amennyibe kerülne lehet jobban jársz ha megveszed Gelkoét és azt csináltatod meg Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Az enyém nyálcsorgatósan benne lenne 1.5-2 millióban.... Az övé meg 1. nem eladó 2. ha az lenne sem 6 kiló lenne gondolom :lol: Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta. Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Juteszembe kaptam ajánlatot zárt, fedett kocsibeálló bérletről a házban, havi 10ért. Gondolkozom :devlish: Mi is ez? Engem is érdekelne lehet a dolog. Köv hónap végével felmondtam a garázst mert már van másik autó amivel meg tudom közelíteni a Kadettot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Egyébiránt meg ez hogy több embert érdekelne a klubból ez is olyan dolog hogy igen, érdekelne, de amikor ott van az ember hogy meg kéne venni és fenntartani meg garázst keríteni neki akkor már lohad a lelkesedés. Asszem ezt már majdnem mindegyikünk tapasztalta. Hát lassan már oda adom ajándékba :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hát lassan már oda adom ajándékba :devlish: :lol: :lol: Ha ez már tuti. akkor azért szóljál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts