Atommanó Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Már reggel láttam, de nem éreztem ilyesfajta késztetést... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Zoli elvileg már nem árulja, viszont annak örülne, ha Dini behozná a telekről... :) hát ezeket én Márktól vettem és a 4 ami a telken van az is Márké csak megcsináltatom neki, tehát az sem eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Antinak ötlet kék-fekete újraépítéséhez :) szerintem ez tök ronda, ráadásul inkább hondából csinálnék subarut legalább kinéztere mint lehondázzam a subarut. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Már reggel láttam, de nem éreztem ilyesfajta késztetést... :D Még... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 hát ezeket én Márktól vettem és a 4 ami a telken van az is Márké csak megcsináltatom neki, tehát az sem eladó. Akkor Márkot jól tarkón rúgom, mert 2hete Dinire fogja, hogy nem hozza ki. :D és nem megcsináltatva... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Akkor Márkot jól tarkón rúgom, mert 2hete Dinire fogja, hogy nem hozza ki. :D és nem megcsináltatva... :) :) he? Asszem le vagyok maradva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Zoli elvileg már nem árulja, viszont annak örülne, ha Dini behozná a telekről... :) Ma is beraktam a csomiba,hogy elviszem Márknak.Azt mondta nem sürgős még maradhat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 he? Asszem le vagyok maradva. Jó is az, mikor összefutnak a szálak, csak nem érnek össze. :) Ma is beraktam a csomiba,hogy elviszem Márknak.Azt mondta nem sürgős még maradhat. :D Csütörtökön tudom átvenni, addig ott van ahol nem zavar, de csüt este jó lenne, ha kihoznátok. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 aki még nem látta volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ezt se antinak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ezt se antinak Legalább 3 éves videó... :) :) De ettől függetlenül jópofa... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 hát akko bekaphatod :D :D :lol: Legalább 3 éves videó... :) :) De ettől függetlenül jópofa... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Kezdem azt hinni hogy Anti valami admin a youtube-on és minden videót meg kell néznie és engedélyezni, ami csak felkerül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ezt se antinak http://www.youtube.com/watch?v=gB4rWW4Tz40.. nemolyan régen hiányolta.. csak eléggé kevés időm van mostanság.. többnyire csak gyors olvasok... Ráadásúl az extra is bye-bye-t mondott, igy gyors kipróbáltam a jútyúbot :) "Congratulations on your first YouTube upload!" :D Lehetett volna tolni rá egy kis fényt még.. de most csak gyors felraktam :D Nah.. megyek is festéket kapargatni.. kisebb lakásfelújítás utáni takarítás :D am: jó lakatos-fényező jöhet.. meg kéne csinálni a tankbetöltőt nekem is.. meg még egy két apróbb bibit... no meg ha van valakinél Gsi clubos első matrica az is kellene :lol: nem tom hány év után megadja magát ami fent volt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Na tessék büntetett előéletű autót vettél Lanti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 hát akko bekaphatod :D :D :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gB4rWW4Tz40.. nemolyan régen hiányolta.. csak eléggé kevés időm van mostanság.. többnyire csak gyors olvasok... Ráadásúl az extra is bye-bye-t mondott, igy gyors kipróbáltam a jútyúbot :) "Congratulations on your first YouTube upload!" :D Lehetett volna tolni rá egy kis fényt még.. de most csak gyors felraktam :D Nah.. megyek is festéket kapargatni.. kisebb lakásfelújítás utáni takarítás :D am: jó lakatos-fényező jöhet.. meg kéne csinálni a tankbetöltőt nekem is.. meg még egy két apróbb bibit... no meg ha van valakinél Gsi clubos első matrica az is kellene :lol: nem tom hány év után megadja magát ami fent volt.. :) Igen, ezt kerestem... THX Matricát kell majd csináltatni Agressor Andrissal... aztán akkor lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 én próbálok vigyázni rá, de az előző gazdái....... Igen, ezt kerestem... THX Matricát kell majd csináltatni Agressor Andrissal... aztán akkor lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 én próbálok vigyázni rá, de az előző gazdái....... Teszemétállat :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 én próbálok vigyázni rá, de az előző gazdái....... Többet áll nálad mint Pistánál állt, az se jó ám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Többet áll nálad mint Pistánál állt, az se jó ám. nem áll.. bedobtam a közösbe.. most pool autónak használják :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 nem áll.. bedobtam a közösbe.. most pool autónak használják :) :) az se rossz, akkor megyek felvételre a hozzátok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Matricát kell majd csináltatni Agressor Andrissal... aztán akkor lesz... :) Ha már matrica téma, nekem is kellene 2db, lefittyent a szélvédőről a gsi körüli csík. Meg akkor raknék egyet a hátsó ablakra is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Tegnap délután Árpád híd felől a felsőrakparton mentem a Margit híd felé és ott állt egy radar :) És nincs benne ebben sem hogy a holló vájná ki a szemüket. Lehet emiatt http://www.fn.hu/belfold/20100427/fokozott...ezdodik_utakon/ Remélem határ alatt voltam, a vasúti sínes balhéról sem jött papír (eddig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Tegnap délután Árpád híd felől a felsőrakparton mentem a Margit híd felé és ott állt egy radar :) És nincs benne ebben sem hogy a holló vájná ki a szemüket. Lehet emiatt http://www.fn.hu/belfold/20100427/fokozott...ezdodik_utakon/ Remélem határ alatt voltam, a vasúti sínes balhéról sem jött papír (eddig) Tegnap a Tv-ben láttam olyat hogy egy kis, kb fél méteres radar állt az út szélén. Sem ember sem autó nem látszott mellette....bent álltak valahol máshol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts