spzoli Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Jön valaki GSi Devils évadnyitóra ma? Én nemsokára indulok. :) Húú, de izgi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Jön valaki GSi Devils évadnyitóra ma? Én nemsokára indulok. :) Ma volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Igen, ma volt. De nem vesztettetek semmit. 12kor volt 6-7-8 autó. 14kor is csak 10-12 lehetett. GSi Club Hungaryból is csak én voltam ott. Meg is kérdezték hogy "az még létezik?" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 feltették CS.-re... ez az autó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 feltették CS.-re... ez az autó..... Mi van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Igen, ma volt. De nem vesztettetek semmit. 12kor volt 6-7-8 autó. 14kor is csak 10-12 lehetett. GSi Club Hungaryból is csak én voltam ott. Micsoda meglepetés Meg is kérdezték hogy "az még létezik?" :) Khmkhm inkább nem mondok semmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Igen, ma volt. De nem vesztettetek semmit. 12kor volt 6-7-8 autó. 14kor is csak 10-12 lehetett. GSi Club Hungaryból is csak én voltam ott. Meg is kérdezték hogy "az még létezik?" :D A program gondolom megint az volt ami rendszeresen: ácsorgás a parkolóban és semmi nem történés :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 feltették CS.-re... ez az autó..... http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/43..._1271625102.jpg akkor valószínűleg elkelt.....kurv@szép ez az autó :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 akkor valószínűleg elkelt.....kurv@szép ez az autó :) :) Sztem ugyan azé az emberé maradt. Legalábbis nicknév alapján. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 A program gondolom megint az volt ami rendszeresen: ácsorgás a parkolóban és semmi nem történés :) :) Pontosan ez volt a program. Én jól elvoltam amúgy, csak kicsit nagyobb tömegre számítottam. Meg pár ismerősre innen a fórumról is. De hát nem jöttetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Pontosan ez volt a program. Én jól elvoltam amúgy, csak kicsit nagyobb tömegre számítottam. Meg pár ismerősre innen a fórumról is. De hát nem jöttetek. :) kocsi lakatosnál, meg el is felejtettem, hogy most lesz de nagyon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 kocsi lakatosnál, meg el is felejtettem, hogy most lesz de nagyon :) mi lett vele elvitték a romák? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 kocsi lakatosnál, meg el is felejtettem, hogy most lesz de nagyon :D a rozsdához nem lehet heggeszteni ha jól tudom :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 kocsi lakatosnál, meg el is felejtettem, hogy most lesz de nagyon :)Redi ez csak vicc ugye? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Redi ez csak vicc ugye? :D Nem bazz...tényleg elfelejtettem :) :) vagynemerregondoltál? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 kocsi lakatosnál,... Na, végre! Remélem nem lesz olyan sok meló vele! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Csaknem hástó ív ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Csaknem hástó ív ? :) Csak a hátsóív? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 kocsi lakatosnál, meg el is felejtettem, hogy most lesz de nagyon :) Tényleg ne húzd már az agyunkat mond meg mi van a kocsiddal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Hogy érdekel mindenkit, hogy a rozsdához hogy is lehet heggeszteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Hogy érdekel mindenkit, hogy a rozsdához hogy is lehet heggeszteni :) Mindenkit érint a kérdés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Hogy érdekel mindenkit, hogy a rozsdához hogy is lehet heggeszteni :) hogy írigykeduik, hogy nekem van tető a fejem fölött :) :D küszöbök + hátsó ívek van csere alatt, még nemtudom hogy áll a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 küszöbök + hátsó ívek van csere alatt, még nemtudom hogy áll a kocsi amit kivágnak azt hirdesd meg a kadettklubbon, hátha be tudja építeni még valaki a kadettjába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 amit kivágnak azt hirdesd meg a kadettklubbon, hátha be tudja építeni még valaki a kadettjába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 amit kivágnak azt hirdesd meg a kadettklubbon, hátha be tudja építeni még valaki a kadettjába :D Hát ez Námbörván... :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts