mélykék76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 3év...102ezres óraállásal lett véve jelenleg 210en áll télen 1általán nincs használva nem ritka h heti 1000km megy bele 1 szót sem szólhattok szerintem :) Akinek ez meg kevés, akkor csinálja utánnatok 1 turbóssal :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Eladóvá vált a 40-es dellorto karbim c20ne talppal ha valakit komolyabban érdekel több infót irok ha szól, minden sallang meg van hozzá, tengely gyújtás stb....... 60Eft Mesélhetnél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 tnap gyorsulásról haza fele jövet egy kavics felpattant - 28 cm a repedés... kvázi csere lesz. 27000HUF az eslő ajánlat/utányg. üveg+felsö kéder+munkadíj/ kíváncsi vagyok majd felhívom Viktort hétfőn, hogy mennyi csergőéknél az szélvédő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Mesélhetnél :) ide nem mertem beirni mert úgyis moderálva lett volna...... lényegében nem is tom mit kéne még írnom róla, egy ne fehér kadett kábrióban volt Tökölre járt ki vele a gyerek azt monta h ment úgy mint egy xe megfelelő beállítással......(vállalja is a beállítást csak nekem ugye a céébe lenne de az még arrébb lesz így most kell a zsé) 1.8-as gyújtás hozzá kábelek trafó köszörült tengely Valamelyik nap hazaugrok mert ugye ott van és megnézem mi van még hozzá ami emlitésre méltó lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Tökölön végre sikerült valami használható időt mennem. 4 Borbettel ugyanúgy. és itt érdekes nem pattogott a kocsi eleje elindulásnál, mint lacházán. Nem tudom mi lehetett ott a gond. :) szerk.: jah a jobb oldali oszlop vagyok én. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 előfordulhat Nem jöttetek, kár, jó lett volna talizni már. ui: azt látom hogy c20let inside msn-en de én eléggé levagyok maradva itt :) most mid is van akkor? 1-2 kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nem jöttetek, kár, jó lett volna talizni már. ui: azt látom hogy c20let inside msn-en de én eléggé levagyok maradva itt :) most mid is van akkor? 1-2 kép? Lantié most a veki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Tökölön végre sikerült valami használható időt mennem. 4 Borbettel ugyanúgy. és itt érdekes nem pattogott a kocsi eleje elindulásnál, mint lacházán. Nem tudom mi lehetett ott a gond. :) szerk.: jah a jobb oldali oszlop vagyok én. :) Na ez már egy átlagos GSI-hez való idő... Az elpattogás sok mindenből adódhat... Azért a 20km/h-s hátszél az sokat segít ám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Na ez már egy átlagos GSI-hez való idő... Az elpattogás sok mindenből adódhat... Azért a 20km/h-s hátszél az sokat segít ám... :) A reakcióidőn még bőven lehetne faragni,ha jól látom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A reakcióidőn még bőven lehetne faragni,ha jól látom! :) Időmérőknél ez nem számít bele, szóval jelen esetben tök mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Időmérőknél ez nem számít bele, szóval jelen esetben tök mindegy... Na látszik,hogy nem értek én ehhez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Na látszik,hogy nem értek én ehhez! :D Igazad van, lehetne még rajta javítani, de majd szerintem már csak jövőre. Életem második gyorsulási versenye volt, nem vártam csodát. De ahhoz képest szerintem elég jó lett. :) A hátszél meg minden autónál jelen volt és a C20NE motoros kipakolt A Corsát, meg a gyári 5ajtós piros C20XE Astrát fogtam. :) De majd a következő lacházai opeles gyorsulásra már viszek normális felniket normális gumikkal. Aztán ott kiderül. Meg állítólag ( subi mondta) hogy a lacházai és a tököli időmérés is különbözik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Igazad van, lehetne még rajta javítani, de majd szerintem már csak jövőre. Életem második gyorsulási versenye volt, nem vártam csodát. De ahhoz képest szerintem elég jó lett. :) A hátszél meg minden autónál jelen volt és a C20NE motoros kipakolt A Corsát, meg a gyári 5ajtós piros C20XE Astrát fogtam. :) De majd a következő lacházai opeles gyorsulásra már viszek normális felniket normális gumikkal. Aztán ott kiderül. Meg állítólag ( subi mondta) hogy a lacházai és a tököli időmérés is különbözik. :D Igen... Tökölön valahogy mindig jobb idők születnek... sokan azt mondják, hogy ez is amolyan csalogató dolog...mert szeretnek jobb időt menni az emberek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 meg a gyári 5ajtós piros C20XE Astrát fogtam. :D gyári 5 ajtós XE nincs is. asszem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 gyári 5 ajtós XE nincs is. asszem :) :) Én is csodálkoztam, de azt mondta a srác hogy ez gyári. Lehet hogy így vette, de épített és szerinte gyári. Passzolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Igen... Tökölön valahogy mindig jobb idők születnek... sokan azt mondják, hogy ez is amolyan csalogató dolog...mert szeretnek jobb időt menni az emberek... :D Mind1, majd jövőre Lacházán megpróbálom megint aztán kiderül, hogy tényleg csalnak-e. :) Egyébként ott a kommentátor srác nem tudom hogy ki volt, de csöppet sem volt annyira unalmas mint lacházán. Néha mondott poént, volt hogy hallgatott elég sokáig, de szerintem kommentátornak jobb mint a Frenki. :) Persze ez magánvélemény és no offense. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Egyébként ott a kommentátor srác nem tudom hogy ki volt, de csöppet sem volt annyira unalmas mint lacházán. Néha mondott poént, volt hogy hallgatott elég sokáig, de szerintem kommentátornak jobb mint a Frenki. :) Persze ez magánvélemény és no offense. :D Anno még amikor nem voltak barmok nálunk,volt a pályán driftnap és szlalomverseny is.Ott Varga "roma" Zoltán és Kőváry Barna tolták a rizsát.Ak ismeri a két fazont eltudja képzelni milyen dumát toltak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Anno még amikor nem voltak barmok nálunk,volt a pályán driftnap és szlalomverseny is.Ott Varga "roma" Zoltán és Kőváry Barna tolták a rizsát.Ak ismeri a két fazont eltudja képzelni milyen dumát toltak. :) Ismerem mindkettőt. El tudom képzelni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Lantié most a veki... :) Jaaaa az zsír az a veki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 gyári 5 ajtós XE nincs is. asszem :) :) nekem úgy rémlik hogy van gyári 5 ajtós XE, de mind1 Most hétvégén is alakítgattam a vadászrepülőt, már elektromossan lassan tökéletes, a kipörgésgátló nem működik mert a pillangószelepháznál hiányzik a cucc, meg az abs kivillogtatásra vár de kezd alakulni. KApott nem GSI hűtőmaszkot , bár a lökös lóg rajta mint a szaros gatya de szerintem jól nézki vele. MEgvana gyári dob is hátulra lassan a koppánykipuf is leugrik így, futómű is ok már, belseje is, még "kicsit" lakatolni kell és kész is a mindennapra használható gépsas. Lassan képet is csinálok róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 nekem úgy rémlik hogy van gyári 5 ajtós XE, de mind1 Most hétvégén is alakítgattam a vadászrepülőt, már elektromossan lassan tökéletes, a kipörgésgátló nem működik mert a pillangószelepháznál hiányzik a cucc, meg az abs kivillogtatásra vár de kezd alakulni. KApott nem GSI hűtőmaszkot , bár a lökös lóg rajta mint a szaros gatya de szerintem jól nézki vele. MEgvana gyári dob is hátulra lassan a koppánykipuf is leugrik így, futómű is ok már, belseje is, még "kicsit" lakatolni kell és kész is a mindennapra használható gépsas. Lassan képet is csinálok róla. 95ben tuti volt, mint ahogy caravan is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 95ben tuti volt, mint ahogy caravan is :) 95ös gép volt. Azt mondta a srác. Akkor ezek szerint igazat mondott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 95ös gép volt. Azt mondta a srác. Akkor ezek szerint igazat mondott. :) Jájá... 13kerben is van egy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 95ben tuti volt, mint ahogy caravan is :) De sedan biztosan nincs ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts