Lanti Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 múlt héten Noi ütött el egy robogóst.. ma meg én... és egyiknél se mi voltunk a hibásak :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 múlt héten Noi ütött el egy robogóst.. ma meg én... és egyiknél se mi voltunk a hibásak :D :) :D Melyikkel voltál??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 passattal :) :D Melyikkel voltál??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 passattal :) :D :) Na az azért mák a szerencsétlenségben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Gondolom nagy baromságot írok, de az mitől van,hogy Antinál a Gsi nagyobb célsebességet ért el mint a subaru ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 :) Na az azért mák a szerencsétlenségben... nagyon menő, video... hát ha nem a passattal vagyok akkor biztos agyonvertem volna.... annyira belátható szitu volt, és kijött elém... hívtam ilyen volt rendőrökből álló emberkét, mert a SAP-nak van velük szerződése... végülis öt tárgyalt helyette(tök jó dolog).. jöttek motoros haverjai... nem is az övé volt a robogós... volt arról szó h vezzesse a tulaj a motor, de a tulaj nem vállalta el, akkor ilyet kér a csávó h írnak ma adásvétrelit, és holnap elmegy biztosítást kötni és csináljuk azt h szerdán történt.. hát mondom ezt nem.... végül az lett belőle, hogy rendőr lett hívva, akik kiderítették ha srácnak se biztosítás se jogosítvány... szóval kalandos volt, de még szerencse h nem tiplizett el a helyszínről.. a passatnak a jobb elejét találta el.. utólag nézve valószínű ő jött nekem nem én neki mert pont a lökös összeillesztésnél van a legjobban meghorpadva.. nem vészes, lámpa szerencsére nem tört, sárvédő meg a lökös horpadt be, meg szétkarcolta.. (szerintem márkaszervizbe sacc 200e..) ez volt kb a húsvét hétfő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Gondolom nagy baromságot írok, de az mitől van,hogy Antinál a Gsi nagyobb célsebességet ért el mint a subaru ? mert csak 100-120ig jobb a bubuja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Gondolom nagy baromságot írok, de az mitől van,hogy Antinál a Gsi nagyobb célsebességet ért el mint a subaru ? ahogy anti mondaná... minél gyorsabban teszed meg a távot annál kisebb a végsebességed.. persze kb azonos kategóriánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Gondolom nagy baromságot írok, de az mitől van,hogy Antinál a Gsi nagyobb célsebességet ért el mint a subaru ? GSI Turbo...1/8 - 9,1 - 133.89 km/h-----1/4 - 13,83 - 171.02 km/h Kadi...........1/8 - 8.9 - 121.38 km/h-----1/4 - 14.15 - 151.72 km/h BUBU.........1/8 - 8.43 - 134.23 km/h-----1/4 - 13.13 - 168.34 km/h Ennek egy baromi egyszerű magyarázata van... ha megnézed a két időhöz tartozó sebességet akkor láthatod, hogy 0.7s különbség van a két idő között... ergo ennyivel rövidebb ideig van lehetősége a bubunak gyorsulni... Ha megkéred Oszit biztos megmondja, hogy 13.83 alatt mennyire gyorsult volna a bubu még a 13.13-tól... :) Amúgy ott van a Kadi ami 8.9 alatt tette meg a 201m-t, szemben a kék-fekete 9.1ével, és 0.2 seccel több ideje volt, hogy ugyan azon a távon 12km/h-val nagyobb sebességet érjen el. Ezekből mind az látszik, hogy a fenti tartományban jobb a kerékre jutó súly/Le arány... :) 100- 120-ról a kék fekete valószínűleg elverte volna a bubut... :D Hiába erősebb, ha nagyobb a súlya, és még a hajtási vesztesége is nagyobb... a nagy előnyt a rajtot csak indulásnál tudja kihasználni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 ez volt kb a húsvét hétfő :) Király... de azért gondolom jó érzés, hogy ez most nem a Te zsebedből megy... :D mert ha nincs biztije a mocisnak akkor ebből semmi nem lesz... max polgári peres úton lehet elérni valamit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 :) Na az azért mák a szerencsétlenségben... Hány lóerös ez az audi? És a veki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 ez valami versenysorozat, vagy csak egy kelllemes vasárnapi nyiltnap? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 :) és itt milyet kap az Evo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Hány lóerös ez az audi? És a veki? az audi 12.2-t ment a veki meg most legjobbja xar 2es szinkronnal 14.492... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 az audi 12.2-t ment a veki meg most legjobbja xar 2es szinkronnal 14.492... annyit a Dinnye is ment majdnem 14.9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 annyit a Dinnye is ment majdnem 14.9 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 annyit a Dinnye is ment majdnem 14.9 Jó de mennyivel könnyebb már a kocsi. Főleg ha a sofőröket is beleszámíccsuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Jó de mennyivel könnyebb már a kocsi. Főleg ha a sofőröket is beleszámíccsuk na ja.. astrával én is mentem 14.9et... télleg csabi te 27-én mennyit mentél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/sup...0_turbo-3716766 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 na ja.. astrával én is mentem 14.9et... télleg csabi te 27-én mennyit mentél? :) 15.2 asszem, de én ezt egyáltalán nem kritikaként mondtam hanem hogy mennyire sok időt vesz igénybe az a kettedik berakás, na mind1 ja és nincs powerkupakom meg ilyenek, tök gyári súlyú az autó is nulla könnyités kivéve a rozsdalik Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...t_e_gsi-3736433 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.0_gsi-3744402 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...2.0_gsi-3744402 Ez a ringen szépségdíjas lett. Tavaly is árulta már 8 kilóért. Vajon még az övé lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...t_e_gsi-3736433 öcsém ez milyen király, szerintem még ma megveszem, 190le nem semmi, lehet a króm cseppek amik az index mögött vannak azok dobnak rajta 75le-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Ez a ringen szépségdíjas lett. Tavaly is árulta már 8 kilóért. Vajon még az övé lehet? még az övé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts