Stefan Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Idén nem lesz... :D és "pályanap"? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Idén nem lesz... :D Réges-régen milyen jók voltak azok a kedd esték pedig... Schuster a 100-as Skodával, DCS a turbos zsigával :) És a gold tribün tömve volt emberrel, hely alig volt leülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Lantinak a Corsára ;) Soha vissza nem térő alkalom :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 köszönjük... de szerintem ez a lista 10éve mindig előkerül ;) Akkor vegyétek úgy hogy csak tudatosítottam bennetek ezt a dolgot. :) Egyébként szivesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Akkor vegyétek úgy hogy csak tudatosítottam bennetek ezt a dolgot. :) Egyébként szivesen. :D mivel nem igaz a dolog így naggyából mind1 is, de köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 mivel nem igaz a dolog így naggyából mind1 is, de köszi :D Épp azért írtam hogy nem tudom mennyire valós az infó. Gondolom ha valós lett volna már valaki beírta volna tegnap, de gondoltam hátha tudok valamit hozzátenni én is. Ezek szerint nem. ;) Viszont akkor egy videó, amit még Anti sem látott, viszont nekem égő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Lantinak a Corsára :D Kár hogy nem tegnap linkelted. Már felrakattam a nyárikat a lemezfelnire....5600 a komplett szerelés :) Sok de mindenhol ennyi kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 egyedüli garnitúra Diny ezekszerint lenyúlták a felnidet és lefújták matt feketére :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Kár hogy nem tegnap linkelted. Már felrakattam a nyárikat a lemezfelnire....5600 a komplett szerelés :) Sok de mindenhol ennyi kb Hát korábban nem láttam ;) Viszont, ha neked ez annyira bejön, akkor attól még megveheted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hát korábban nem láttam :D Viszont, ha neked ez annyira bejön, akkor attól még megveheted :) Már nem érdekel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Már nem érdekel ;) Most sértődj meg! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hoppá, hoppá... Gelkónak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hoppá, hoppá... Gelkónak: http://www.tshirtwatch.com/blog/wp-content...erman-shirt.jpg Nekem is bejön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Nekem is bejön ;) Ments meg anyúúú!!! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Ennyire április 1 van? http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...preza_cosworth/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Ennyire április 1 van? http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/0...preza_cosworth/ Miért ennek kapcsán kérdezed ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Miért ennek kapcsán kérdezed ? Mer bolondok napja Píísta! :D Amúgy ez a lényeg: "Az Impreza STI CS400 újabb lépés afelé, hogy a közönség fejében szétválasszák a Ford és a Cosworth kifejezéseket, ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy a nagy múltú motorfejlesztő vállalkozás a jövőben is sikeres lehessen." Szóval emiatt nincs igazán semmi fura ebben semmi. Az Opelnél is volt, meg Lotus is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mer bolondok napja Píísta! ;) Amúgy ez a lényeg: "Az Impreza STI CS400 újabb lépés afelé, hogy a közönség fejében szétválasszák a Ford és a Cosworth kifejezéseket, ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy a nagy múltú motorfejlesztő vállalkozás a jövőben is sikeres lehessen." Szóval emiatt nincs igazán semmi fura ebben semmi. Az Opelnél is volt, meg Lotus is :) Továbbra sem értem miért ezen hír kapcsán kérdezte Albert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Továbbra sem értem miért ezen hír kapcsán kérdezte Albert :D Mert biztos már megtréfálták párszor ma, aztán már nem hisz el semmit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mert biztos már megtréfálták párszor ma, aztán már nem hisz el semmit :) Áhám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mert biztos már megtréfálták párszor ma, aztán már nem hisz el semmit :) Én má nemtom mi igaz és mi nem :D Az időképen ufók jártak, a VOR-osok mindenféle állomásokon fognak megállni, a BMWO trimaránból kettő van, amit a NOBnak adnak http://isail.freeblog.hu/archives/2010/04/01/Hirblokk/ Szóval Szubaru Kosszi? Nemhiszemeeel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 ....Szóval Szubaru Kosszi? Nemhiszemeeel ;).... Végülésnincsx+1találatmárteganaprólaImprezaSTICS400kapcsán :P Szubarúnál jól kifőzték ezt az átverést :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hoppá, hoppá... Gelkónak: http://www.tshirtwatch.com/blog/wp-content...erman-shirt.jpg Buknék rá mint az asztalra :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Buknék rá mint az asztalra :) :D ;) Szomorú hasonlat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Végülésnincsx+1találatmárteganaprólaImprezaSTICS400kapcsán ;) Szubarúnál jól kifőzték ezt az átverést :) :D ;) ;) Na ja rafkós srácok ezek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts