Lanti Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Na ennyit tudni az új impreza-ról... eddig tetszik... :) most volt/lesz vmi ráncfelvarrás.. olvastam valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 na ez zsír http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/2...ggyorsabb_ford/ Gyárilag matt ilyet se hallottam még :) De király :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Gyárilag matt ilyet se hallottam még :) De király ;) Állítólag csak matricázott matt... mondjuk ezt én csodálnám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Állítólag csak matricázott matt... mondjuk ezt én csodálnám... :D és alatta meg neoluxfehér vagy mi. Ez egyre érdekesebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 és alatta meg neoluxfehér vagy mi. Ez egyre érdekesebb :) "az RS500-ast nagyrészt a 3M segítségével kifejlesztett matt fekete fólia takarja, de minden más is fekete a karosszérián. Ahol nincsen matt burkolat, például a hátsó légterelőn, a felniken vagy az első légbeömlő rácsain, ott fényes feketére festették." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 http://dragracing.hu/galeriakepek/3356.jpg A dinnyéket még mindig nem pakoltátok ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Szebb autókat nem találtatok? Ezek már 3 oldalon át mennek :) Ja Lanti köszi mégegyszer a szalámit bár nem tudom miért kaptam de finom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Szebb autókat nem találtatok? Ezek már 3 oldalon át mennek :D Ja Lanti köszi mégegyszer a szalámit bár nem tudom miért kaptam de finom. Rád fér pár kiló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ja Lanti köszi mégegyszer a szalámit bár nem tudom miért kaptam de finom. Nekem lenne egy tippem... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Nekem lenne egy tippem... :) :D direkt azért írtam oda hogy finom, nehogy beinduljon a perverz fantáziád és egyből a a kajáláson kívül másra gondoljál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Rád fér pár kiló :) a plusz súly meglátszódik az időben lámpától lámpáig is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ja Lanti köszi mégegyszer a szalámit bár nem tudom miért kaptam de finom. Én meg a géphekket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 http://img.worldcarfans.com/2010/3/large/2973312.jpg Elöl Accord hátul Xsara? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Talán szebb lesz ez a subaru mint a mostani....a Gsi meg szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Én meg a géphekket ugyan nincs mit nem volt kihívás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Figyelem! Május 1-től automata traffipaxok! Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista tuti, mivel a felszerelő cégtől jött: > - a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő első lámpasor > - Ferenc krt. - Üllői út sarok > - Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé) > - Attila utca - Alagút sarok > - Hegyalja út - Jagelló út sarok > - Fehérvári úti piacnál > - Budafoki út > - Mártírok útja - Bimbó utca sarok > - Moszkva tér > - Kőbányai út (Egészségháznál) > - Kőbányai út - Könyves Kálmán krt. > - Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig > - Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor > - Szamuely utca - Petőfi híd felhajtónál Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet. A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben. Ez főleg titeket érint. :) Nem tudom mennyire valós infó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 http://dragracing.hu/galeriakepek/3356.jpg Így azé kicsit jobb a minősége. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 http://www.tuninggarage.ro/forum/files/vectraa_193.jpg Így azé kicsit jobb a minősége. :D :) igen-igen ezt kerestem. kösziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Ez főleg titeket érint. :) Nem tudom mennyire valós infó... köszönjük... de szerintem ez a lista 10éve mindig előkerül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 ringen már nincs gyorsulás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 ringen már nincs gyorsulás? Idén nem lesz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts