Atommanó Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 igen, ezért van az az opció, hogy ha lent áll a kocsi mellett akkor hívjon fel és elindulok :D ;) Addig nézd meg ezt... a Nr 3 besza-behu... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Addig nézd meg ezt... a Nr 3 besza-behu... :) jópofa bár már láttam :D ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 jópofa bár már láttam :) :D ;) ;) :P Mintha már olvastam volna valahol ezt a mondatot... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Pista... ha 8ra volt megbeszélve akkor a ######é netezel még ;) Kösziii a segítséget :) :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Addig nézd meg ezt... a Nr 3 besza-behu... :) A 3. kamu,de nem rossz.Tudnék mesélni a kecsón néha mit műveltek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Pista... ha 8ra volt megbeszélve akkor a ######é netezel még :D NA ha Lanti ilyen korán fent volt akkor a mai napot átalussza majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 sok hozzászólás volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 vicces volt mikor Lifi állt a Anti helyett a díjkiosztó dobogó 3.fokán :) remélem valahol lesz kép róla... és mindenki gratulált neki :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 vicces volt mikor Lifi állt a Anti helyett a díjkiosztó dobogó 3.fokán :) remélem valahol lesz kép róla... és mindenki gratulált neki :D ;) ja és Tom is kapott kupát, második lett a kategóriájába ;) nálam van majd eljut hozzá 1x :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 tudom már volt de akkor is csak azért raktam be mert dinnye soha nem találná meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 vicces volt mikor Lifi állt a Anti helyett a díjkiosztó dobogó 3.fokán :) remélem valahol lesz kép róla... és mindenki gratulált neki :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Itt is vannak érintettek... :D ;) Jah... épp, hogy hazaértem focira...bár Lali fel is hivott, hogy én húztam e el a szembesávban végigelőzve a sort... ;) 9 perc alatt otthon voltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ajánlat kérés ma: Kollegám írja: Tisztelt ......! > A kért alkatrészt csak újban tudjuk beszerezni! A pontos > beazonosításhoz szükség lenne az alvázszámra! > Üdv Erre ügyfél válasza: Tisztelt Jakab Úr! Köszönöm válaszát, de 270.000 Ft-t sokallok egy olyan konstrukciós baromságért, amit ez a hülye General Motors által megevett volt német cég most gyárt! Az, hogy egy kerámia betétet megbonthatatlan formában egybe kell építeni a kipuffogó csonkkal, legalább akkora baromság, mint ahogy a központi elektronikát is a motorblokkra szerelten kell főzni, mint egy tojást! Én voltam a világ egyik leghülyébb embere, amikor ezt a szutyok Opel Astrát megvettem! Tudja mit? Kifúrom az eltömődött kerámiát egy tizes furóval, és szarok az egészre! Veszek egy 123-as Mercit! Köszönettel: Dr. .......... András Jelzem, hogy árat mi nem mondtunk, és azt sem tudjuk, hogy milyen autója van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Másik: Érdeklõdni az alábbi alkatrészek áráról: Opel Astra F 1.4 1997-es ferdehátú: - kuplung szett - jobb elsõ ajtóhoz kárpittartó bolha - hátsó ablaktörlõ - termosztát - vezérmûszíj - vízszivattyú - feszítõgörgõ Lada Samara 1.3 1991-es ferdehátú: - elektronikus gyújtás panel Kérdésem lenne még, hogy ezek az alkatrészek vannak-e jelenleg raktáron, illetve ha nem, akkor mennyi idõ alatt tudnák beszerezni? Válaszukat elõre is köszönöm. És még reggel van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Hát ez komoly... :D ;) "B@zd meg a porszívódat..." effektus kicsit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 khm... és ezzel mi lesz? :) ;) Amúgy az vajon miért lehet hogy elindulásnál az autóm, 4ből 2szer kidobta az egyest? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Köszönöm válaszát, de 270.000 Ft-t sokallok egy olyan konstrukciós baromságért, amit ez a hülye General Motors által megevett volt német cég most gyárt! Veszek egy 123-as Mercit! Ha elég nagy motorosat vesz akkor ennyit bukik az átíráson :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 khm... és ezzel mi lesz? :) ;) http://www.carsandgirls.hu/download/galler...ng100327_50.jpg Gratula a második és a harmadik helyhez srácok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 nem antinak linkelem mert ő már látta, hanem a többieknek, aki még nem látta esetleg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Pistinek már nem kihívás a 402m...ő 405-öt megy... :D ;) Legközelebb kap bójákat is kerülgetni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 na ez zsír http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/2...ggyorsabb_ford/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 na ez zsír http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/2...ggyorsabb_ford/ Kell egy ilyen is :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Kedves Lantos Úr! Dinnye már tegnap lementette ezeket a képeket,de azért köszi. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Na ennyit tudni az új impreza-ról... eddig tetszik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Na azért még megy a kukacoskodás luxusadó ügyben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts