Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Te miket írogatsz? Rajtad kívűl ezt érti valaki? :) Itt egy tuti vas inkább, még nyitható keménytető is van rajta és fűthető ablak, nem semmi. Na nem is csoda talán, hogy nincs forgalmija... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ez meg még hisz a csodákban: 750ért megvennék de foglalót nem kaptam még. :) :D ;) Gecó már lassan nem is lehet majd olyan GSI-t venni aminél az előző tulajok szám 1 számjegyű legyen... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Gecó már lassan nem is lehet majd olyan GSI-t venni aminél az előző tulajok szám 1 számjegyű legyen... :) :D na ja, bár én 235ért olyat vettem, igaz hogy egy kombájnkezelő vadparaszt volt az előző tulaj de még ők vették meg hitelre külföldről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 tegnap Antival beszéltük, hogy szerinte rosszabb ha nem állóból rúgom el a vekinek, hanem 20km/h kuplung be és trepni.. valakinek erre gondolata? Főleg Tomé érdekelne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 tegnap Antival beszéltük, hogy szerinte rosszabb ha nem állóból rúgom el a vekinek, hanem 20km/h kuplung be és trepni.. valakinek erre gondolata? Főleg Tomé érdekelne :D Hát nem tudom, szerintem álló helyzetből több energia kell a megmozdításhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hát nem tudom, szerintem álló helyzetből több energia kell a megmozdításhoz :) Ez szinte tény... ellenben én arra gondolnék, hogy ha állóból rúgod el, akkor egyszer csapsz oda a difinek... viszont ha ha elgurítod 20-ig, onnan felpörgeted a mocit kuplung kinyomása közben akkor nagyon hirtelen egymás után minden irányból kap a difi... Először hajt, aztán hirtelen kinyomásnál old ("átcsapódnak a fogaskerekek") és utána onnan megint megkapja az áldást... de ez csak az én nem tudományos alapokra helyezett véleményem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ez szinte tény... ellenben én arra gondolnék, hogy ha állóból rúgod el, akkor egyszer csapsz oda a difinek... viszont ha ha elgurítod 20-ig, onnan felpörgeted a mocit kuplung kinyomása közben akkor nagyon hirtelen egymás után minden irányból kap a difi... Először hajt, aztán hirtelen kinyomásnál old ("átcsapódnak a fogaskerekek") és utána onnan megint megkapja az áldást... de ez csak az én nem tudományos alapokra helyezett véleményem... :D 20ig csak elindulsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Na hátsó gátlók megújultak, proflex szilentek átzsírzódtak, aps szűrő kitisztult, Lamco nyomásmérő bent, már csak a difi szorul, meg kattog... Lantinak meg köszi az esti fuvart... :) Ma egy új impreza sedan wrx jött szembe az Árpád hídnál....nem mondom, hogy szép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 20ig csak elindulsz :D Attól még az összes minden előre menetnek megfelelően feszül egymáshoz, majd amikor kuplungolsz akkor a terhelésváltástól ellenkező irányban "szétnyílnak" a fogaskerekek, és utána nem megfeszült állapotban "összecsattannak" amikor elrúgod... Ha ezt állóból csinálod, akkor ha megállsz, szépen össze tudod már illeszteni a dolgokat, és így elrúgva nem "távolságból" csap össze a cucc... Nem tudom jobban elmagyarázni így az elméletem... meg lehet nem is így van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ma egy új impreza sedan wrx jött szembe az Árpád hídnál....nem mondom, hogy szép.... Hát nem sikerült nagyon szépre... de valami még is van benne... kb annyira csúnya, hogy már szép... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hát nem sikerült nagyon szépre... de valami még is van benne... kb annyira csúnya, hogy már szép... :) Annyi időm nem volt nézni,de a hangja maradt a régi :D sőt még durrogott is egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ez szinte tény... ellenben én arra gondolnék, hogy ha állóból rúgod el, akkor egyszer csapsz oda a difinek... viszont ha ha elgurítod 20-ig, onnan felpörgeted a mocit kuplung kinyomása közben akkor nagyon hirtelen egymás után minden irányból kap a difi... Először hajt, aztán hirtelen kinyomásnál old ("átcsapódnak a fogaskerekek") és utána onnan megint megkapja az áldást... de ez csak az én nem tudományos alapokra helyezett véleményem... ;) Hát lehet... de folyamatos haladásból szerintem nem lehet annyit adni neki, ez azt jelentené, hogy gyorsításnál a sebességfokozatok közötti váltogatás közben többet ártasz neki, mintha állóból "burnout"-olva elrúgod, főleg valami tapadós kerékkel. Aztán fene tudja, hogy van megoldva :) Ha mindenképp ki akarjátok csinálni, akkor hátramenetben kell gurulni és a előre elrúgni neki, na azt szerintem biztos szeretni fogja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Attól még az összes minden előre menetnek megfelelően feszül egymáshoz, majd amikor kuplungolsz akkor a terhelésváltástól ellenkező irányban "szétnyílnak" a fogaskerekek, és utána nem megfeszült állapotban "összecsattannak" amikor elrúgod... Ha ezt állóból csinálod, akkor ha megállsz, szépen össze tudod már illeszteni a dolgokat, és így elrúgva nem "távolságból" csap össze a cucc... Nem tudom jobban elmagyarázni így az elméletem... meg lehet nem is így van... :D Ha ez így van, akkor túl sok különbség nem lehet szerintem az állóból vagy a gurulóból elrúgásnak. Szerintem annyira ki kell, hogy legyen szinkronizálva, hogy csak a kuplung fogyjon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ha ez így van, akkor túl sok különbség nem lehet szerintem az állóból vagy a gurulóból elrúgásnak. Szerintem annyira ki kell, hogy legyen szinkronizálva, hogy csak a kuplung fogyjon :) Picit hallani is, hogy kottyan, ha nagyon fülelsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ha ez így van, akkor túl sok különbség nem lehet szerintem az állóból vagy a gurulóból elrúgásnak. Szerintem annyira ki kell, hogy legyen szinkronizálva, hogy csak a kuplung fogyjon :) Ha nem feszíted meg előtte a hajtást, úgy, hogy pont összeérjenek a motyók odabent akkor tök 8... ha meg gurulóból csak elnyomod akkor az a legveszélytelenebb, de Lanti előtte rákuplungol, felpörgeti a mocit, és leugrik a kuplungról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Picit hallani is, hogy kottyan, ha nagyon fülelsz... :D Tolókeretes váltót neki, had kottyanjon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ha nem feszíted meg előtte a hajtást, úgy, hogy pont összeérjenek a motyók odabent akkor tök 8... ha meg gurulóból csak elnyomod akkor az a legveszélytelenebb, de Lanti előtte rákuplungol, felpörgeti a mocit, és leugrik a kuplungról... De amúgy ennek mi az értelme? Repülőrajt? Vagy ki akarjátok nyírni az autót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 De amúgy ennek mi az értelme? Repülőrajt? Vagy ki akarjátok nyírni az autót? :) Nem! Lanti kímélni szeretné az osztóművet... és mondtam neki, hogy így szerintem nem pont ezt éri el... most erről szeretne gondolom más kézből is véleményt hallani... mondjuk pl Tomtól... aki reggelire is megevett két osztóművet, ha ki volt éhezve a pénteki éjszakákra... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Nem! Lanti kímélni szeretné az osztóművet... és mondtam neki, hogy így szerintem nem pont ezt éri el... most erről szeretne gondolom más kézből is véleményt hallani... mondjuk pl Tomtól... aki reggelire is megevett két osztóművet, ha ki volt éhezve a pénteki éjszakákra... :) :D Ki kell kötni, ha kímélni szeretné ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Tom tól tanultam.... még talán kunmadarason lestem el töle :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Tom tól tanultam.... még talán kunmadarason lestem el töle :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 http://videa.hu/videok/jarmuvek/szerencses...mH6tBydk9u7KybV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 http://videa.hu/videok/jarmuvek/szerencses...mH6tBydk9u7KybV Ejj... majdnem szálka ment a mellkasába... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ejj... majdnem szálka ment a mellkasába... :) Neki nem volt ekkora mákja még nyáron: http://www.langlovagok.hu/kepek/3411_korla...-a-41-es-fouton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ja LAnti mindíg elfelejtem mondani, a pendrive-omat majd csüt. hoz már ki légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts