Zsoltee Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Koncentráljunk a hétvégére :D Na ja, ez igaz. Remélem ilyen jó idő lesz szombaton is mint ma volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Na ja, ez igaz. Remélem ilyen jó idő lesz szombaton is mint ma volt. :) Felmelegedést mondanak. Igaz záporokat is de azok elkerülik majd a repteret. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 A Red Rocket ezután Petronas White Power lett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 de hogy lehet h voltak képek a pirosról is? nem teljesen értettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Szép nem lett de legalább White Power :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 A Red Rocket ezután Petronas White Power lett... :) http://img4.indafoto.hu/4/5/29655_e5b10e2d...83daaf2fe_l.jpg http://img2.indafoto.hu/4/5/29655_e5b10e2d...ac3ff5567_l.jpg azért az komoyl ha ilyen szponzor áll mögötte már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Senki nem érti... mert csütörtökön meg pénteken még pirosan volt kint, szombattól meg már fehéren... gondolom matricázva lett, az csak egy pár órás meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 herry potter volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Senki nem érti... mert csütörtökön meg pénteken még pirosan volt kint, szombattól meg már fehéren... gondolom matricázva lett, az csak egy pár órás meló... gondolom ez se véletlen, nem hiszem ott adta el hirtelen, fölég, hogy a Kohári egész pontosan tudja kik lesznek a szponzorok és h egész évben menni fog a kocsi :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 gondolom ez se véletlen, nem hiszem ott adta el hirtelen, fölég, hogy a Kohári egész pontosan tudja kik lesznek a szponzorok és h egész évben menni fog a kocsi :D:) ;) Ennyi... azért most elképzeltem 1200 ps-sel a bubut, a petronas színeiben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 ;) Ennyi... azért most elképzeltem 1200 ps-sel a bubut, a petronas színeiben... :) gondolom sanyika se jár rosszul, mivel ez az autó sem egy örök darab.. gondlom ö lesz a szerviz csapat.. és néha fut vele egy legjobb időt :P ;) amúgy végre kezdik elismerni ezeket az épített xarokat.. ez jó, mondá én :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 láttátok már? http://vimeo.com/9764919 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 láttátok már? http://vimeo.com/9764919 Ja, már megvan egy ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 láttátok már? http://vimeo.com/9764919 Azért a Szántó Niki még mindig jobban néz ki mint a Csergő Józsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Azért a Szántó Niki még mindig jobban néz ki mint a Csergő Józsi :) Először Mikit olvastam... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Először Mikit olvastam... :) :D ;) És ha azt írtam volna akkor mi lenne ? ;) :P ;) Lehet más a ...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 És ha azt írtam volna akkor mi lenne ? :) :D ;) Lehet más a ...... ;) Hát aki ismeri Szántó Mikit az nem kérdez vissza... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 akkor a hétvégén csak bontottatok :D Fent van a küszöb is, sőt még le is mosattam. Nemhogy a tökéletestől, de még a széptől is messze van, viszont már nem olyan ocsmány mint volt. Holnap lehet még egy képet is felszúrok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Fent van a küszöb is, sőt még le is mosattam. Nemhogy a tökéletestől, de még a széptől is messze van, viszont már nem olyan ocsmány mint volt. Holnap lehet még egy képet is felszúrok. :) és mi van az oldalával, ott befolyik a víz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hát ez tényleg gecikurvajó. Ennyi maradt a tegnapi mosásból. Vmi barkás fa összevirágporozta nekem az egészet :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hát ez tényleg gecikurvajó. Ennyi maradt a tegnapi mosásból. Vmi barkás fa összevirágporozta nekem az egészet :) :D ;) http://i.imagehost.org/0440/gsikodolve.jpg nekem mosás utáneső szokott jönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Na hátsó gátlók megújultak, proflex szilentek átzsírzódtak, aps szűrő kitisztult, Lamco nyomásmérő bent, már csak a difi szorul, meg kattog... Lantinak meg köszi az esti fuvart... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Na hátsó gátlók megújultak, proflex szilentek átzsírzódtak, aps szűrő kitisztult, Lamco nyomásmérő bent, már csak a difi szorul, meg kattog... Lantinak meg köszi az esti fuvart... :D Te miket írogatsz? Rajtad kívűl ezt érti valaki? :) Itt egy tuti vas inkább, még nyitható keménytető is van rajta és fűthető ablak, nem semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ember úgy tűnik nem vett még mindíg fényképezőgépet, de a Lanti képi jók. Kár, hogy a dupla átírást elfelejtette odaírni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ez meg még hisz a csodákban: 750ért megvennék de foglalót nem kaptam még. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts