Atommanó Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 üzemmelegen gőzborotvás autómosás lehet? Mééé ne lehetne...nem motormosol nem??? Hát akkor nem is értem a kérdést... mondjuk lehetőleg a turbóra ne még izzás közben fröcsköld a samponos vizet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Mellesleg lehet ám esőben is használni... én kipróbáltam... működött... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ja, ok, én motormosásra gondoltam, sima mosás persze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ja, ok, én motormosásra gondoltam, sima mosás persze. :) nem motor mosás, az különben is ellenkezik az elveimmel.... mind1 most már amúgy, majd hétfőn lemossák a mélygarázsba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Mellesleg lehet ám esőben is használni... én kipróbáltam... működött... :) :D a gőzborotva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 a gőzborotva? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Hátőőő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Hátőőő... :) A V8,a pokolban is V8 és a srác jól fonja a kalácsot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 A V8,a pokolban is V8 és a srác jól fonja a kalácsot! ;) De vannak már ott keréknyomok, szóval szerintem betanult pálya volt. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 De vannak már ott keréknyomok, szóval szerintem betanult pálya volt. :D ;) ;) Én nem láttam nyomokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 szúrtam egyet az alagútba.... lehet hangos egy kicsit a veki.. de zsir volt.. kivéve h pont jött szembe egy rendőrautó... de nem tudott megfordulni :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Hátőőő... :) látszik, hogy szenved felfelé... nincs benne erő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Én nem láttam nyomokat! :) Pedig pár helyen van, de ez nem nem vesz el semmit abból, hogy a srác tud valamit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Pedig pár helyen van, de ez nem nem vesz el semmit abból, hogy a srác tud valamit. :) A kamerázós kocsi is driftelt előtte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 látszik, hogy szenved felfelé... nincs benne erő :D Tudod mi erőlködik felfelé? :) Hát ez! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nincs valakinek egy működőképes felesleges akksija ? A kabrióé bemondta az unalmast és most nincs a másikba :) Barátnőm 1.3jtd kocsiját nem indította el télen az akksija, 50Ah-s 3 éves akksi. Ki lett véve, fel lett töltve és másik lett berakva. Esetleg ha megtöltöd rendesen az még jó lehet. Érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Szombaton henköltünk Sznupival, akinek ezúton is nagyon köszönöm a segítséget. Sárvédő csere volt. Még nem tökéletes, mert a küszöbszpojlert így nem akartam visszatenni, úgyhogy még van egy köröm Vktr-nál. A gép kicsit szétszedve: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 és összerakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 és összerakva? mondom még nincs teljesen :) max majd akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 mondom még nincs teljesen :) max majd akkor :D akkor a hétvégén csak bontottatok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 akkor a hétvégén csak bontottatok :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/egyeb/egyeb/egy...illamos-3705787 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/egyeb/egyeb/egy...illamos-3705787 Hova lett a BKV pénze... :) :D Na megyek is felhívom, aztán ezzel fogok melóba járni... nem lesz gond a dugó... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Barátnőm 1.3jtd kocsiját nem indította el télen az akksija, 50Ah-s 3 éves akksi. Ki lett véve, fel lett töltve és másik lett berakva. Esetleg ha megtöltöd rendesen az még jó lehet. Érdekel? Köszi, úgy néz ki kapok egy működőképeset, ha mégsem jönne össze szólok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Hova lett a BKV pénze... :) :D Na megyek is felhívom, aztán ezzel fogok melóba járni... nem lesz gond a dugó... ;) ;) Végül is sárgád már volt :P Aztán ezen is kezdődne a tuningolás: összeskerék, VEMS... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts