Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

tényleg csabi most, hogy ilyen szép lett kéne neki 1 garázst bérelni nem? :D

Mééé csak nem van épp egy kiadód? :P

Beálltam a tuskóparkolóban Laci4 kocsija mellé. Kisvártatva a tulaj úr is megjelent, adtam is neki két szar akksit ha már úgyis Patyihoz ment ;)

ÍÍÍggy van.. mókás volt.. épp néztem a telcsin a traffi infót, amikor rámköszön valaki ;)

Akksik leadva.. számládra 2x300Ft jóváirva :P asszem asszondta Laci, hogy kb annyi per darab :lol:

Olajcserét akartam eszközölni.. úgy volt, hogy pénteken meglesz, meg bedobunk hátra egy-egy használt konit.. meglássuk milyen alapon, a régi gyári rugóimmal... de nem gyütt össze.. vizsgáról két kocsit visszadobtak elvileg a druszámnak, és nem fértem bele..

Majd kedden reggel 9. De csak olajcsere :cry: sebaj.. az a lényeg, mert megvan már a 10-es, és megyünk szerdán Balaton körüli melóra... egy 1000-res valszeg belecsorog vasárnapig...

Tényleg jó a video.. az astrát (gsi?) se emliti senki.. pedig nem kicsit visit a .. gondolom váltó ;)

Subarus is leamortizálta a verdát.. (vészvillógóval leáll)

Aztán egy másik is a földes kanyar hupszli.. ahogy kijön, látszik, hogy elég rendesen odaveri az elejét.. (lököst.. ) túl mély lehetett már a hupszli..(bár az lehet mitsu volt... :) )

Aztán a Cossi.. de széépen világít az első féktárcsája ;) :D (bár az meg lehet,hogy csak egy RS2000, mert nem hallom prüszkölni...)

Viszont volt aki újra a rutinpályán érezte magát.. megállás a bójával szemben... (hajtűkanyar..kézis és ketten is beállnak egymás mögé :D)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.