mélykék76 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 4:20-nál azért jön egy Kadettos is... Csalódnunk sem kellett... :lol: :) Meeert 0.33nál mennyivel kedvesebben kényezteti a felni a Szubarus ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 tegnap apum jön haza 3 csomag roppanós virslivel...mondom minek ennyi? akciós volt vaze... ma lesem a táblát és tényleg de én kíváncsi voltam mennyiről ;) hát itt a turpisság :lol: :) bár ez nem a virsli táblája de mind ugyan így volt akciós ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Meeert 0.33nál mennyivel kedvesebben kényezteti a felni a Szubarus ;) :P De az legalább keresztben ment... bár a Kadettos is... :lol: :) csak egyenes úton... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 lol mikor jön a kamion :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 De az legalább keresztben ment... bár a Kadettos is... :lol: :) csak egyenes úton... ;) Ascona 400at nem is mongya senki? Najon zsír pedig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 De az legalább keresztben ment... bár a Kadettos is... :lol: :) csak egyenes úton... ;) Hát mondjuk így szerintem sokan tudnak kilincselni, ha nem számítanak a tereptárgyak ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Jó hétvégét szevasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Ascona 400at nem is mongya senki? Najon zsír pedig :lol: Jaja... van jó pár zsír verda a videóban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Jaja... van jó pár zsír verda a videóban... :) A porsche hangja álom,na meg a nissan V6-ja is szépen szól. A kadettos viszont kegyetlenül odaverte a technikát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Sune fiatalon, egy Opel típusú centrifugában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 tényleg csabi most, hogy ilyen szép lett kéne neki 1 garázst bérelni nem? :D Mééé csak nem van épp egy kiadód? :P Beálltam a tuskóparkolóban Laci4 kocsija mellé. Kisvártatva a tulaj úr is megjelent, adtam is neki két szar akksit ha már úgyis Patyihoz ment ;) ÍÍÍggy van.. mókás volt.. épp néztem a telcsin a traffi infót, amikor rámköszön valaki ;) Akksik leadva.. számládra 2x300Ft jóváirva :P asszem asszondta Laci, hogy kb annyi per darab :lol: Olajcserét akartam eszközölni.. úgy volt, hogy pénteken meglesz, meg bedobunk hátra egy-egy használt konit.. meglássuk milyen alapon, a régi gyári rugóimmal... de nem gyütt össze.. vizsgáról két kocsit visszadobtak elvileg a druszámnak, és nem fértem bele.. Majd kedden reggel 9. De csak olajcsere :cry: sebaj.. az a lényeg, mert megvan már a 10-es, és megyünk szerdán Balaton körüli melóra... egy 1000-res valszeg belecsorog vasárnapig... Tényleg jó a video.. az astrát (gsi?) se emliti senki.. pedig nem kicsit visit a .. gondolom váltó ;) Subarus is leamortizálta a verdát.. (vészvillógóval leáll) Aztán egy másik is a földes kanyar hupszli.. ahogy kijön, látszik, hogy elég rendesen odaveri az elejét.. (lököst.. ) túl mély lehetett már a hupszli..(bár az lehet mitsu volt... :) ) Aztán a Cossi.. de széépen világít az első féktárcsája ;) :D (bár az meg lehet,hogy csak egy RS2000, mert nem hallom prüszkölni...) Viszont volt aki újra a rutinpályán érezte magát.. megállás a bójával szemben... (hajtűkanyar..kézis és ketten is beállnak egymás mögé :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Elfelejtettem megköszönni, hogy hazavittél! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 ha már Anit nem közvetít.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 áááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 pff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Van egy "konkurens márkák, nem fikázni" topic is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Van egy "konkurens márkák, nem fikázni" topic is ;) igen, oda se írt :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Látom szinte mindenki "nincs a gépnél" üzemmódban volt hétvégén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 igen, oda se írt :lol: :) ;) Tudnék ám nagyon brutkó képeket linkelni, de mindig visszafogom magam, nehogy szó érje a ház elejét... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 ats Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 áááá http://i117.photobucket.com/albums/o78/all...b6a103345_b.jpg pff http://farm5.static.flickr.com/4062/432499...87980de22_o.jpg Pont ilyen a hangja is "ááááá pfff..." :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 áááá http://i117.photobucket.com/albums/o78/all...b6a103345_b.jpg Naaaaaaaaaaaa....Ez a subaru,már jól néz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Naaaaaaaaaaaa....Ez a subaru,már jól néz ki. ;) Két Rs, és meg is van... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Két Rs, és meg is van... :lol: :) Annyit nem ér ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts