Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

hozzánk is kéne jönni.. meg akarom nagyobbítani az erkélyt... :P :P

Zsákokkal? :) az csak a helyet foglalja...

No meg odáig nem megy fel a Duna.. remélem.. mert én sokkal közelebb vagyok hozzá ;)

Érdekes, mert hétfön szintén nem volt benne a trafiinfoban, hogy mérnének a Szentendrein, és mégis... ;)

remélem nem ez az új módi, vagy megtévesztés ... :lol:

Sajna a lista nem azt jelenti, hogy CSAK ott mérnek... hanem,hogy ott "tuti" mérnek...

Mi annó nézegettük régen Petyával párszor őket, még traffi jelzővel is :cry:, és tényleg ott voltak..

Én pl csütörtök délben néztem meg a Váci uti brigádott..(hogy hol is vannak).. ott álltak fent a Tungi-GE után (ha kifelé megyünk) balra a "járdán".

A zebra elött.. gondolom a bejövőket mérték.. ott van egy 50-es tábla... vissza a fótin fordúltam.. elég tempósan jöttem ki a vácira.. egy fekete szuzis villogot is,hogy trafi.. mutattam, hogy kösz, tudom ;)

Megosztás:

Zsákokkal? :lol: az csak a helyet foglalja...

No meg odáig nem megy fel a Duna.. remélem.. mert én sokkal közelebb vagyok hozzá ;)

Sajna a lista nem azt jelenti, hogy CSAK ott mérnek... hanem,hogy ott "tuti" mérnek...

Mi annó nézegettük régen Petyával párszor őket, még traffi jelzővel is ;) , és tényleg ott voltak..

Én pl csütörtök délben néztem meg a Váci uti brigádott..(hogy hol is vannak).. ott álltak fent a Tungi-GE után (ha kifelé megyünk) balra a "járdán".

A zebra elött.. gondolom a bejövőket mérték.. ott van egy 50-es tábla... vissza a fótin fordúltam.. elég tempósan jöttem ki a vácira.. egy fekete szuzis villogot is,hogy trafi.. mutattam, hogy kösz, tudom :)

Én tegnap hazafele jövet tapasztaltam, hogy a tatabányai rendőrautókat is szerelik felfele kamerával, amit a műszerfal tetejére rögzítenek, ráadásul nem is túlságosan nagy. Szóval ez amolyan "örömhír". Egy sima fehér Borában láttam először, ami ráadásul nincs is rendőr jellegűre festve, csak szolid feliratos.

Megosztás:

Nem tudja valaki hogyan is lehet ócsó biztosítást kötni a kocsira? A problémám az hogy az astrára 5ezerrel drágább lenne a bizti mint a kadettre mert hogy második autó lenne a nevemen. Namost ha ez így van akkor inkább a kadettre fizetném a drágábbat mert azt ezután télire úgy is kivonom a forgalomból tehát évente csak fél évet kéne rá drágább biztit kötni. Nem tudom lehet e azt hogy megcserélni a két biztit vagy hogy lehet olcsósítani az astráén? Remélem érthetően írtam le a dolgot.

Megosztás:

Nem tudja valaki hogyan is lehet ócsó biztosítást kötni a kocsira? A problémám az hogy az astrára 5ezerrel drágább lenne a bizti mint a kadettre mert hogy második autó lenne a nevemen. Namost ha ez így van akkor inkább a kadettre fizetném a drágábbat mert azt ezután télire úgy is kivonom a forgalomból tehát évente csak fél évet kéne rá drágább biztit kötni. Nem tudom lehet e azt hogy megcserélni a két biztit vagy hogy lehet olcsósítani az astráén? Remélem érthetően írtam le a dolgot.

Kadettnek hobbinak kéne lennie, és azzal megúszod kb évi 30ból.

Lehet átkötni év közben is ? Vagy az nem változott ?

Megosztás:

Én tegnap hazafele jövet tapasztaltam, hogy a tatabányai rendőrautókat is szerelik felfele kamerával, amit a műszerfal tetejére rögzítenek, ráadásul nem is túlságosan nagy. Szóval ez amolyan "örömhír". Egy sima fehér Borában láttam először, ami ráadásul nincs is rendőr jellegűre festve, csak szolid feliratos.

Balatonkenesén is sima sötétkék út mellett álló Octaviaból mértek hazafelé és a sztrádán is be volt akasztva az RS Octaviaba a trafi. Nagyon vigyáznak ránk :lol:

Megosztás:

Szerintem ezt így nem lehet megcsinálni, és nem is illik hobbiautó biztivel napi használatú autót hajtani.

Megosztás:

hát a cabriót csak hobbyként használnám tehát mér ne lehetne hobby biztosítás rajta, az astra az állandó autó

Azon lehet is! Csak az a baj hogy a jelenlegi biztosításod bónusza a "páncél ajtaját erősíti", nem tudod áttenni az asztrára sajna :lol:

Megosztás:

25. "Meg ilyesmi" alatt nem tom mit értesz, de ha a hobbibiztosítást, akkor az bárhány éves kortól van.

És a hobbi biztosításnak milyen feltételei vannak? Mik az előnyei?

A kocsit nem használom mindennap, szóval szerintem elvileg hobbi, de ezt, hogy bizonyítom?

Megosztás:

na ezt megnézem magamnak jővőre a cabrióra

mondjuk érdekes hogy csak Allianznál lehet és 36 1 évre akár mennyi bonuszban vagy, ráadásul még 6 ropi tagdíj is kell, így már ott tartok majdnem mint most.

A tagdíjat tudod fizetni a mote-ba is. Akkor 5 ezer MOTE+ 1 ezer nekik. Ugyanott vagy de nem a bogárklubbot támogatod opelesként.

Valóban csak allianz, a generali idén csak veteránt és youngitmert kezdett.

Megosztás:

A tagdíjat tudod fizetni a mote-ba is. Akkor 5 ezer MOTE+ 1 ezer nekik. Ugyanott vagy de nem a bogárklubbot támogatod opelesként.

Valóban csak allianz, a generali idén csak veteránt és youngitmert kezdett.

Igen igen :lol:

Vasárnapra lehalt az akksim amit még Wolfi tett bele, vettem újat Baren 55Ah 2év garival. A Varta übernemtommicsoda is beszart 4 év alatt (sőt már egy éve is trágya volt csak pöccre indul a verda) szal akkor meg minek drágább. Bár majdnem Banner lett.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.