Gelko Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 azért is lett oda az élet mert az emberek rájöttek h nincs értelme rákölteni 5millat egy 500k-s autóra... :lol: konkrétan a gsi-vel valóban az a baj h megöregedett és egyre kevesebben fanolják. de valaki pont ezért tudja megvenni mert az ára a béka segge alatt kezd lenni. az hogy létezzen egy klub -kicsi nagy mérleg vagy opel ahhoz nem csak jó vezetők kellenek hanem aktív tagok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 az hogy létezzen egy klub -kicsi nagy mérleg vagy opel ahhoz nem csak jó vezetők kellenek hanem aktív tagok. A hangsúly az AKTÍVon van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 esetleg? http://www.csstuning.hu/?q=termek/2628 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 A hangsúly az AKTÍVon van! :lol: na mi van utólag szerkesztetted?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Tom ---> én meg a májadat ha kérhetném tedd félre ;) az évjáratunk stimmel ;) Végrendeletedből ne hagyj ki :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Én ma ráültem, beindítottam Tom új mociját... nekem nagyon bejön... összenyálaztam, és utána le is szálltam róla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 na mi van utólag szerkesztetted?? :lol: Átgondoltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 összenyálaztam, és utána le is szálltam róla... :lol: Szegény Tom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Én ma ráültem, beindítottam Tom új mociját... nekem nagyon bejön... összenyálaztam, és utána le is szálltam róla... :lol: Nekem is tetszik, ellenben közúton betiltanám őket. Ma már mertem húzni egy teligázt harmadikban, de a max teljesítményig még mindig nem mertem forgatni, pedig soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdésben problémáim lesznek... :) NAGYON durva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Nekem is tetszik, ellenben közúton betiltanám őket. Ma már mertem húzni egy teligázt harmadikban, de a max teljesítményig még mindig nem mertem forgatni, pedig soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdésben problémáim lesznek... :lol: NAGYON durva. Vigyázz magadra azért... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Nekem is tetszik, nekemis ;) ;) Tomi, az a motor gyönyörű :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 esetleg? http://www.csstuning.hu/?q=termek/2628 Ez is alapkütyü... szerintem ezeket egy cég gyártja, és különböző hátlapokat raknak rájuk aztán kész... Ebben már van warning jelzés, ha túlszalad a nyomás... kérdés, hogy lehet e állítani, vagy be van állítva egy fix értékre és kész... mert már láttunk olyat is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ez is alapkütyü... szerintem ezeket egy cég gyártja, és különböző hátlapokat raknak rájuk aztán kész... Ebben már van warning jelzés, ha túlszalad a nyomás... kérdés, hogy lehet e állítani, vagy be van állítva egy fix értékre és kész... mert már láttunk olyat is... lehet ha letolja a 2 bart csipog... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 hatalmas bajba vagyok ezzel a xar órával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 lehet ha letolja a 2 bart csipog... ;) megnézhetjük.... :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Király... erre megint volt pénz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Na egy kis szösszenet a Subaru klub fórumról adóügyben... Nálunk már kitalálták az okosok a kiskaput :) "Mentesül az adó megfizetése alól, akinek a hajója egy MVSZ tagegyesület üzemeltetésében van (jan. 1-i állapot). Az üzemeltetés átadását szerződéssel kell igazolni és ez esetben a hajóval kapcsolatos költségeknek (kikötődíj, nevezési díj, stb.) az egyesületnél kell megjelennie. Az üzemeltetési jogot a hajólevélbe/regiszterbe is be LEHET jegyeztetni a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál, ez esetben a szerződést ügyvédi ellenjegyzéssel kell ellátni." Tom, vigyázz azzal a szarral :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Nálunk már kitalálták az okosok a kiskaput :lol: Hát ezt nem ők találták ki... max alkalmazzák... az egész Balaton-parton ez megy kb... meg mindenhol ahol ezt el lehet játszani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Király... erre megint volt pénz... :lol: Remélem hamar feltörik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Hát ezt nem ők találták ki... max alkalmazzák... az egész Balaton-parton ez megy kb... meg mindenhol ahol ezt el lehet játszani... :lol: Jó akkor alkalmazzák. Ezekre a gépekre 70 az éves adó, kivéve amelyik elmúlt 10 éves mert arra fele. Most egy ilyen versenykészen 6 milka körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Király... erre megint volt pénz... :lol: valószínű volt miből, hisz egy ideje rendesen megszedik magukat a büntetésekből Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Jó akkor alkalmazzák. Ezekre a gépekre 70 az éves adó, kivéve amelyik elmúlt 10 éves mert arra fele. Most egy ilyen versenykészen 6 milka körül van. Plusz gondolom a kikötőben a hely sem 2 forint, fenntartás, utánfutó....inkább azt mondom, ezt olyan engedheti meg magának, akinek mindig van 4-5 felesleges gurigája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 volt 4 csavaros turbo felni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 a győztes... csak bar-osba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts