Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ezek az olcsó kb valamit mérő kategória... ha ilyen kell akkor veheted az FK-t is, ugyan az a belseje mindegyik ilyen "gagyinak"...

Ha nem fontos, hogy tizedre pontos legyen akkor ilyet vegyél, ha biztosra akarsz menni akkor zsebbe kell nyúlni...

Ami fontos, hogy ha mondjuk Te azt látod, hogy 1 bar, és az közben 1.2 akkor cumi van... :lol:

Megosztás:

Ezek az olcsó kb valamit mérő kategória... ha ilyen kell akkor veheted az FK-t is, ugyan az a belseje mindegyik ilyen "gagyinak"...

Ha nem fontos, hogy tizedre pontos legyen akkor ilyet vegyél, ha biztosra akarsz menni akkor zsebbe kell nyúlni...

Ami fontos, hogy ha mondjuk Te azt látod, hogy 1 bar, és az közben 1.2 akkor cumi van... :lol:

tudom persze, hogy rohadt fontos főleg ha az alapján állítjuk a nyomást...... ott a 18ezres kategória ami még belefér.. de nem teccenek!!!!! :lol: :( :D :D

Megosztás:

szerintem a mert csak nem válasz, ráadásul 3 olyan helyre írtam be ahova elméletileg lehet, 3x1 mondat nem tudom kinek foglal helyet

Sztem meg az. Régebb óta vagy ezen a fórumon, mint én, tisztában lehetnél a szabályokkal. Ráadásul a 3 helyből, ahova beírtad, 2-nek semmi köze nincs az ilyen kereséshez. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.