Zsoltee Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 senki nem szól be? :lol: unatkozom Megnéztük a kipufogót. nem lesz olyan egyszerű felrakni mint ahogy azt gondoltam. Most vagy az én kipuffrendszerem van átalakítva úgy hogy ez nem stimmel rá, vagy ez amit adtál kicsit más mint a gyári. Túl hosszú az előremenő cső a középdobtól. Vagy ez katalizátort egyből helyettesíteni hivatott? Bár ahhoz meg rövid. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 senki nem szól be? :lol: unatkozom Mikor rúgtad el a Vekinek... vagy egyáltalán már elrúgtad neki??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Mikor rúgtad el a Vekinek... vagy egyáltalán már elrúgtad neki??? :lol: ÁÁÁÁ ő tüsszög a veki helyett :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Megnéztük a kipufogót. nem lesz olyan egyszerű felrakni mint ahogy azt gondoltam. Most vagy az én kipuffrendszerem van átalakítva úgy hogy ez nem stimmel rá, vagy ez amit adtál kicsit más mint a gyári. Túl hosszú az előremenő cső a középdobtól. Vagy ez katalizátort egyből helyettesíteni hivatott? Bár ahhoz meg rövid. :lol: XE gsi-n volt, persze, hogy katalizátor nélkül... a gyári leömlőtől menne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Mikor rúgtad el a Vekinek... vagy egyáltalán már elrúgtad neki??? :lol: folyamatosan :D nekem nem csattog a hajtás :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 ÁÁÁÁ ő tüsszög a veki helyett :( :D na ja másfél hete hulla beteg vagyok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 folyamatosan :D nekem nem csattog a hajtás :lol: :lol: :( Neked nem is fog... nem ugyan az a működési elve... neked egyből megáll mint a szög... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Neked nem is fog... nem ugyan az a működési elve... neked egyből megáll mint a szög... :lol: :lol: na látod.. nem kell félnem hogy tönkre fog menni mert már ilyen meg olyan :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Tényleg... mondjuk valami 2.6m-ért vették... :lol: úgy felhívnám az ilyet h h van pofád 800.000el többé adni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 folyamatosan :lol: nekem nem csattog a hajtás :lol: :lol: :( na látod.. nem kell félnem hogy tönkre fog menni mert már ilyen meg olyan :D :D :D A csattogós difim csattogós váltóra cserélném... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 azt a tölcsért 20.000ért se tenné tele a fagyis :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 úgy felhívnám az ilyet h h van pofád 800.000el többé adni Majd rájön... az hogy ennyiért szeretné az más dolog mint, hogy mennyiért fogja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 A csattogós difim csattogós váltóra cserélném... :lol: nem tehetek róla, hogy az előző-előző gazdája nem vigyázott rá :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nem tehetek róla, hogy az előző-előző gazdája nem vigyázott rá :lol: :( :D :D :D Hát én megmondanám neki... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 :D :D :D Hát én megmondanám neki... :lol: :lol: lehet azt kéne..... bemegyek elbeszélgetőre :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 lehet azt kéne..... bemegyek elbeszélgetőre :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 :lol: :lol: amúgy is nagy haverok vagyunk... várom már az első alkalmat :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 amúgy is nagy haverok vagyunk... várom már az első alkalmat :lol: :lol: :( Még meg sem gyógyultál... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Még meg sem gyógyultál... :lol: :lol: Hogy ezt ellensúlyozzam majd viszem magammal dinnyét... ő is tud jókat kérdezni :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Hogy ezt ellensúlyozzam majd viszem magammal dinnyét... ő is tud jókat kérdezni :lol: :lol: :( Azért érzed, hogy nem fog sokat javítani a helyzeteden... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 mondjatok már nekem elérhető áron normális turbonyomás órát. linket szívesen fogadok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Azért érzed, hogy nem fog sokat javítani a helyzeteden... :lol: :lol: mindig a legkisebbet ütik :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 mondjatok már nekem elérhető áron normális turbonyomás órát. linket szívesen fogadok :lol: Mennyi a keret? mindenképp baros kell? Csak 52-es jó vagy 60-as is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Mennyi a keret? mindenképp baros kell? Csak 52-es jó vagy 60-as is? csak 52es, baros... keret :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 mondjatok már nekem elérhető áron normális turbonyomás órát. linket szívesen fogadok :D A Passaté nem jó bele? Az is turbós :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts