Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Akkor egyszer biztos odaadnád :( Huhhh... akkor többet már nem kell... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 De vájá, me ez se magyar :lol: :( hehe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Huhhh... akkor többet már nem kell... :lol: :lol: Ja, tudom, tönkre vágtam az osztóművet :( :D a hóban (az aszfalt rajtok nem is ártottak neki :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ez valami befagyott tó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ja, tudom, tönkre vágtam az osztóművet :( :D a hóban (az aszfalt rajtok nem is ártottak neki :D :D ) Ezt majd Dettinek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ez valami befagyott tó? Ez Nyíregyháza mellett valami belvizes felfagyott szántó vagy mi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ez valami befagyott tó? nem ez befagyott víz max, szerintem a tó közepére nem rakna oszlopokat :lol: , de ha mégis akkor sem a tó szokott befagyni hanem a víz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ja, tudom, tönkre vágtam az osztóművet :lol: :lol: a hóban (az aszfalt rajtok nem is ártottak neki :( :D ) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 :( Kiváncsi leszek a nagyarcú mit megy majd Hirvonenék és Loebék ellen! :D :lol: Hiába na...az mk1 formája a legszebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Hiába na...az mk1 formája a legszebb! :lol: mélykék 1 ? :lol: :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 mélykék 1 ? :lol: :D :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 mélykék 1 ? :lol: :D :lol: Ma már ne igyál többet... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ma már ne igyál többet... :lol: Mi van veled?Iszol te rendesen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 nem hiszem, hogy addigra kész lesz... meg gumim sincs.... a 18asok meg nem annyira gyorsulásra vannak ja meg elrúgni se merem :D :D meg az osztómű meg a turbót kimélni kéne most blablabla Ezt meddig fogjuk hallgatni :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 meg az osztómű meg a turbót kimélni kéne most blablabla Ezt meddig fogjuk hallgatni :lol: :lol: :( ez nem egy kadett, h minden sarkon van 50ért.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ez nem egy kadett, h minden sarkon van 50ért.. céé sincs minden sarkon mégsem állt egész télen a garázsban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ez nem egy kadett, h minden sarkon van 50ért.. úgy akartad mondani Ez nem egy Kadett hogy mindenhova elvisz és mindíg működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 úgy akartad mondani Ez nem egy Kadett hogy mindenhova elvisz és mindíg működik hát nem igazán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 ez nem egy kadett, h minden sarkon van 50ért.. ezt én megértem, meg igaz is de nem azért van összkerekes turbós autód h elrugd neki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Legyen ez a törvény. Ááá mégsem. http://utv.hu/technikai_sportok/vegkepp_eltorolve Amúgy tegnap vizsgázott barátosném 2006 februári Pandája, szal őt nem érintette a dolog. Így hogy elvitték a cégtől reggel és visszahozták volt 25 (ugye mosmár ZKval együtt). Nem olyan rossz ahhoz képest hogy a két kocsim tavalyelőtt 21ért ment át (igaz a Pandának nem kellett elnézni semmilyen hibáját :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 ezt én megértem, meg igaz is de nem azért van összkerekes turbós autód h elrugd neki ? :D nem biza :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 nem biza :lol: :lol: :( Erre vannak a barátok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Erre vannak a barátok... :lol: :lol: te elrugod a vekit én elrugom a bubut :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 te elrugod a vekit én elrugom a bubut :lol: na várjunk és ebben nekem mi a jó?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 te elrugod a vekit én elrugom a bubut :( Detti meg tökeidet rúgja el... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts