Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Nem magyar gyártmány, magyar tulaj, így ok? :lol: :lol: :( Na most lehet még jobban megkeverted... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ja hogy subaru tali nem suzuki.... de számomra akkor se volt érthető h magyar emberke ül a bububa, angliába.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 :lol: :( Amúgy ez tényleg ilyen... de nem 140, hanem 200 felett rezonál be... de nem is a szárny az aggasztó, hanem a géptető... de múltkor olvastam róla gyári leírást, azt írták, hogy ez teljesen normális, mivel alugéptető, így bele van kalkulálva ez a kis szösszenet... :lol: ne mond, hogy nem maradt egy kis kábelkötegelő a régi szép időkből :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ja hogy subaru tali nem suzuki.... de számomra akkor se volt érthető h magyar emberke ül a bububa, angliába.... Ajajjjj... én b@sztam el... nem jó videót linkeltem... Amit akartam, hogy egy magyar srác hómókázik igen tempósan (bár nagy üres placcon)... és ráadásul egyelőre nem is találom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ajajjjj... én b@sztam el... nem jó videót linkeltem... Amit akartam, hogy egy magyar srác hómókázik igen tempósan (bár nagy üres placcon)... és ráadásul egyelőre nem is találom... Ez nem olyan, mint a tehéntőgyes gomb mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ajajjjj... én b@sztam el... nem jó videót linkeltem... Amit akartam, hogy egy magyar srác hómókázik igen tempósan (bár nagy üres placcon)... és ráadásul egyelőre nem is találom... ejjjejjjj :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 ejjjejjjj :lol: :( :D Nemértem... :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Nemértem... :lol: :lol: :( :D annyira vidéki vagy, h a compúter már űrteknika lett neked :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 annyira vidéki vagy, h a compúter már űrteknika lett neked :lol: :( Nem találom az egéren a nyelet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Nem találom az egéren a nyelet... :lol: a farkát keresd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 amúgy hol van a jó video? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 a farkát keresd :lol: Te úgy szoktad??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Te úgy szoktad??? :lol: bevallom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Most nézem, hogy lányegerem van... na ilyenkóóó miva??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 álmodozzatok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Most nézem, hogy lányegerem van... na ilyenkóóó miva??? :lol: :lol: dörzsölgesd és meglesz az :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 álmodozzatok :lol: :lol: Sztem ügyes a srác :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 álmodozzatok :lol: :( Ha egyszer lehetne ilyen Bubum... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Sztem ügyes a srác :D :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 "A lóerők hiányát..." hóval "...pótolom" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Ha egyszer lehetne ilyen Bubum... :lol: Akkor egyszer biztos odaadnád :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 De vájá, me ez se magyar :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 De vájá, me ez se magyar :lol: :lol: Feliratozzam? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts