Atommanó Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Pesti volt a tulaj! :D Most már hozzáteheted nyugodtan, hogy "büdös" pesti... :lol: :lol: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Most már hozzáteheted nyugodtan, hogy "büdös" pesti... :lol: :lol: :( :D :D na a vidéki megint megszólalt.. elég gyorsan hozzászoktál a vidéki élethez :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 na a vidéki megint megszólalt.. elég gyorsan hozzászoktál a vidéki élethez :( :lol: :lol: kiváncsi avgyok mikor cseréled le a bubut egy ilyenre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 na a vidéki megint megszólalt.. elég gyorsan hozzászoktál a vidéki élethez :D :( :D coupe csak csendesen lett vidéki :lol: :lol: mondjuk lehet mert annyira messze van h ott már nincs net :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Pesti volt a tulaj! :lol: Nem csak a traktorszerelők ismerik ám a gyányolás fogalmát, itt fönn a büdösben is tudják mi az, hogy kábelkötegelő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nálunk itt vidéken ilyennel járnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 vidéki vidéki...de akkor épüljön az a faluház hogy nyáron tudjunk hol mulatni... másnapos vagyok, sohatöbbetnemiszom :lol: :lol: :( -vagy ma estig Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Most már hozzáteheted nyugodtan, hogy "büdös" pesti... :lol: :lol: :( :D :D Nem szarunk abba a tálba,amiből eszünk! :D Maszek az első,uána jön csak a meló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem csak a traktorszerelők ismerik ám a gyányolás fogalmát, itt fönn a büdösben is tudják mi az, hogy kábelkötegelő :lol: ...de azé tetszik,hogy egy érdi suttyó osztja az észt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 másnapos vagyok, sohatöbbetnemiszom :lol: :lol: :( De sokszor hallom én ezt a mondatot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 De sokszor hallom én ezt a mondatot! :lol: haverrel beszélek msnen. kb ugyanígy van...de már szervezzük a ma estét :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 haverrel beszélek msnen. kb ugyanígy van...de már szervezzük a ma estét :lol: :lol: Csak két sörre ugrunk le,se több...aztán 7-re érek haza! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Én meg ma még vezettem is... legálisan elnyomhattam neki párszor... :D ültél végre egy jó autóba B) :D Meg én is..asszem még nem is ültem a vekiben.. még ha csak kutyacsősz is voltam hátúl, tetszett a menet.. jó kis vas az.. de kegyetlen mennyire "nincs" gumi azon a felnin :lol: Vagy csak már nagyon megszoktam a nagy offroad téligumikat :D No meg lent is van kicsit a kocsi.. meg kemény a futómű... az én hajómhoz képest.. de sirály! :( Lanti: kevés volt a málna amit beleöntöttél, vagy félsz hogy tényleg málna volt? :P A koppanós videóról lemaradtam :S valamiért nem jó a link. @Laci4 most az Auchanba szembe parkoltál velem :D :D Hopp.. Lehet :lol: De gondolom nem a vekivel voltál, mert Patyinál azt egyből kiszúrtam.. a bubut csak utána.. igaz, a veki pont szemben volt :P Auchan: jaja.. családi gyors bevásárlás, mert utána meg mentem éccakára melózni.. És jah.. bent nem futottunk össze. mondjuk amig a "család" vásárolt, én egy LG KM900-al szórakoztam.. kiprószáltam milyen :lol: (jópofa, csak elvileg nem lehet tenni rá IGO-t, akkor már lehet inkább egy omnia.. ugyis kezd lemenni az ára.. de ez maaajd még sokára.. elöbb egy szervó szivattyú javítás, vagy csere :lol: :lol: ) Meg egy farmert próbálatam fel,aztán már mehettünk is.. no jó.. vettem téli szélvédő mosót is :lol: "Ma megint ajcsit kaptam, hála vktr-nak :lol:" Jaa.. igy könnyűűű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 na a vidéki megint megszólalt.. elég gyorsan hozzászoktál a vidéki élethez :D :( :D A védiké "paraszt"... :lol: Csak viccölök.. remélem nincs harag :D Coupe; téényleg.. hogy eltűnt itt.. de a minap jutott eszembe, amikor a vekivel vittek Lanti-Anti - Athos (igy írják?), hogy a Tom Összkerék Cali milyen volt.. no meg,hogy ő hogy eltűnt itt.. vagy csak én nem látom.. lehet már csak a Cali topikba jár.. (én meg oda nem :D) am: Anti: aranyos a kis dög(öd)!! Nem vagyok egy kutyapárti (elég volt egynéhány évig, hajnalban, este, esőben, hóban vinni sétálni őket), de ez jópofa! Mondjuk itthun vettem észre, hogy milyen jól összetapicskolta olajos lábbal a csukámat.. de nem kár érte.. a hó már 3/4 részben lekoptatta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 coupe csak csendesen lett vidéki :lol: :lol: mondjuk lehet mert annyira messze van h ott már nincs net :D :D :D Nem sok időm van mostanában magammal foglalkozni....idővel Te is megtudod :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 A védiké "paraszt"... :lol: Csak viccölök.. remélem nincs harag :lol: Coupe; téényleg.. hogy eltűnt itt.. am: Anti: aranyos a kis dög(öd)!! Nem vagyok egy kutyapárti (elég volt egynéhány évig, hajnalban, este, esőben, hóban vinni sétálni őket), de ez jópofa! Itt vagyok...... :( Kutya kertbe való,nem lakásba :D Így akkor viszem sétálni,ha Én akarom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ... Athos (igy írják?)... am: Anti: aranyos a kis dög(öd)!! Nem vagyok egy kutyapárti (elég volt egynéhány évig, hajnalban, este, esőben, hóban vinni sétálni őket), de ez jópofa! Mondjuk itthun vettem észre, hogy milyen jól összetapicskolta olajos lábbal a csukámat.. de nem kár érte.. a hó már 3/4 részben lekoptatta :lol: Igen így írják... :( ezért van nekem is kutyasétáltatós cipőm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ezért van nekem is kutyasétáltatós cipőm... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 500db http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...gsi_16v-3594970 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Itt vagyok...... :( Kutya kertbe való,nem lakásba :D Így akkor viszem sétálni,ha Én akarom :D :D Jaa.. hát úgy könnyű :D (panelba én se vennék... ami volt, anno még faterék sara..) am: babaaaa.... gondolom nem sokat alszol :lol: Igen így írják... :P ezért van nekem is kutyasétáltatós cipőm... :lol: Nah igen.. gondolom acélbetétes munkacipő... gondolván arra, hogy egyszer 75 kiló is lehet az a "kiskutyus" :P 500db http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...gsi_16v-3594970 Lol..tökéletes szerkezeti állapot.. igaz.. a sárvédő nem szerkezet, csak takarólemez :D Dini: van faxa szervószivattyúd, ami tutkó nem folyik? Hoszbordás szijas verdába..ergo enyémbe :lol: Bár még megkérdem Patyit, mennyi lenne a mostani javítása, ha sikerűl levenni a tárcsát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 totalcar cikkbe: "Nála itt kezdődik az autó, hogy 160-nál megnyomja a gázpedált, és úgy ugrik fel 180-ra, hogy nekem az anyósülésen nincs időm beszarni." Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 am: babaaaa.... gondolom nem sokat alszol :lol: Az éjszakai alvással nincsen gond :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 totalcar cikkbe: "Nála itt kezdődik az autó, hogy 160-nál megnyomja a gázpedált, és úgy ugrik fel 180-ra, hogy nekem az anyósülésen nincs időm beszarni." Melyik totalcar cikk ez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Pista, jó lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Pista, jó lett? sose volt neki még ilyen jó, szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts