Atommanó Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ejjdeszép... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Kééééész... na az ilyen hozzászólások miatt érdemes netezni... mondjuk ez úgy, hogy 100 hozzászólás után egyszer csak jön egy ilyen épelméjű... http://homar.blog.hu/2008/08/28/az_avia_ku..._literes_tankba "Kenton Delacruz 2008.08.30. 15:13:04 Mi a ######nak evezett 21 évig, gályarab volt a csákó? " Nem mondod komolyan,hogy ilyen barmokkal élünk egy országban...komolyan félelmetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 ejjejj http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_40263.jpg Kitoltátok a hóra egy kép erejéig? :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Kitoltátok a hóra egy kép erejéig? :rolleyes: :P :D Elakadt... :D :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Kitoltátok a hóra egy kép erejéig? :rolleyes: :P :lol: tolni mért kelletne tolni?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 hát ez megint nagyon komoly... milyen tempot autozik a városba.. nem tudom a bubu meddig van órázva de nem gondlom h 130-ig.... http://www.youtube.com/watch?v=LBaD3rUd87s Nem rossz kis videó :lol: Megnéztem a többit is.. pl a 3-ast szegény rendőrők...elég megalázó :D Amúgy tiszta Getaway in stocholm feeling volt elsőre. anno tetszettek azok a videók.. de mintha lenne valami utalás is rájuk.. hogy túl csírák... ők nem merték bevárni a yardokat vagy mi.. nem tok englisül.. Am: ha jól rémlik 260ig volt órázva a videóón a bubu.. lehet csak a 3-asban látszódott.. Sisak... biztosra ment.. ha borúl,vagy ha melléérnek a yardok... a sötét erő velem van!! :P szerk: most látom, írtad a 3.részt is... akkor némely hsz tárgytalan :rolleyes: Nem jött senki keresztbe..mázli.. de biztos hajnalban csinálta, meg az is tuti, hogy párszor körbejárkált már, menekülő utvonalakat nézni.. (ez nem a keresztforgalomra irva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fMuFnaKCuaQ, főleg, hogy keresztbeautózás van főleg :P De a hangja is komoly :rolleyes: Azta Q!! Nah ez a komoly! Azért nem sok maradhatott a gumiból a végére... nemsok olyan szakasz volt ahol nem kipörgő kerékkel driftelve tolta!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 tolni mért kelletne tolni?? :D Gondolom másnak is azt montad h áá nem lehet vele megállni, hóba nem hozod ki, látom mégiscsak sikerült :lol: :D :P Holnap estétől megint havazás :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Gondolom másnak is azt montad h áá nem lehet vele megállni, hóba nem hozod ki, látom mégiscsak sikerült :lol: :D :P Holnap estétől megint havazás :rolleyes: :D :P hólapátot meg nem lehet kapni bas.zameg. A kocsi mindenhol felakad és parkolni is kihívás mert ha nem jó helyre állok akkor másna p már 20-25 perc a kiállás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 aki nem látta volna a voszi mobilt CS-n brutál lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 aki nem látta volna a voszi mobilt CS-n brutál lett :lol: :lol: ez kurv@joooo sikerült eladni vagy mi a helyzet arra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 aki nem látta volna a voszi mobilt CS-n brutál lett http://mypic.carstyling.hu/25944/uploads/2..._1265740434.jpg Nagyok komoly lett! Azok a Hankook gumik jók ilyen tempósabb használatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nagyok komoly lett! Azok a Hankook gumik jók ilyen tempósabb használatra? miután szerintem több mint fél évig tesztelgette a gumikat.. szerintem nem azért vette mert olcsó volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 miután szerintem több mint fél évig tesztelgette a gumikat.. szerintem nem azért vette mert olcsó volt :lol: Nem ismerem a márkát, azért kérdeztem. Gondoltam hátha a felnihez adták :lol: Nekem Yokohamáról van tapasztalat inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 :lol: :lol: ez kurv@joooo sikerült eladni vagy mi a helyzet arra? Ja, eladta, de még rátolta előtte a lotus féket, meg az új felniket gumistól :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ja, eladta, de még rátolta előtte a lotus féket, meg az új felniket gumistól :lol: ahogy esnek ebben a kategóriában az árak nem csodálnám ha ez kellett volna az eladáshoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/34..._1233921480.jpg miez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 miez? punto treffen... talán Antinak mond valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nagyok komoly lett! Azok a Hankook gumik jók ilyen tempósabb használatra? Nekem is az volt a kék feketén... K104 Sport... nekem bejött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 punto treffen... talán Antinak mond valamit :lol: Így elsőre nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Voszimobájlon mekkorák azok a gumik... olyan bufláknak tűnnek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Így elsőre nem... :lol: azt hittem a bután lemorcosított jobbra a tiéd volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 azt hittem a bután lemorcosított jobbra a tiéd volt :lol: Nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Voszimobájlon mekkorák azok a gumik... olyan bufláknak tűnnek... :lol: szerintem pont ezért néz ki zsirul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts