gsi.tamás Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 Zsoltee írta: Ne a kocsit nézzétek, a bemutató videót. :D :P :lol: Pehi Csabi írta: bezzeg azt nem mutatta meg, hogy a ball oldali tükörnél hiányzik a kis műanyag háromszög. Meg a bal első ködlámpa takaró műanyag is hiányzik! :D Csak nem törött volt a bal eleje? :rolleyes:
Laci4 Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 Pehi Csabi írta: bezzeg azt nem mutatta meg, hogy a ball oldali tükörnél hiányzik a kis műanyag háromszög. Nah ja. nekem is az szúrt szemet egyből... és tényleg.. hiányzik a ködösnél is :D Már csak az kellett volna, hogy beül megy vele.. 1 tiltás.. 2 tiltás.. lááátják milyen jól megy?! :rolleyes: Amúgy tényleg nem rossz ötlet..bár ugyis a személyes megkukkolás a döntő.. de legalább valami extra, és új dolog a hírdetések terén...
invictus Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 Gelko írta: ötletes ez a videós bemutatás..ha a kabala rendesen csinálná akkor még jó is lenne Az amerikaiak már régen csinálják, youtube-on számtalan videós hirdetés van akár szöveggel, akár szöveg nélkül. De kétségtelen, hogy sokkal többet ér mint pár kép. http://www.m3autopark.hu/elado-autoink/ope...-450/video.html :rolleyes: :D :P
J0hnny Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 gsi.tamás írta: Meg a bal első ködlámpa takaró műanyag is hiányzik! :D Csak nem törött volt a bal eleje? :rolleyes: Rögtön a videó elején látszik,hogy erős illesztési hézag problémákkal küzd a gépsas! :P
sárgaGSI Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 Következőnek csak akkor megyek Csergőebe ha Viktor ott lesz(el), (16V kadetthoz) nem volt légszürőbetét, de nem is tudott volna holnapra rendelni a tisztelt úr mert aki ezzel foglalkozik az csak holnap jön és csak hétfőre lenne itt a szett stb stb Múltkor meg akart győzni h kadettomban nincs szervó ezért nem is tud adni szervóolajat :rolleyes: :D :P
Albert Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 sárgaGSI írta: Következőnek csak akkor megyek Csergőebe ha Viktor ott lesz(el), (16V kadetthoz) nem volt légszürőbetét, de nem is tudott volna holnapra rendelni a tisztelt úr mert aki ezzel foglalkozik az csak holnap jön és csak hétfőre lenne itt a szett stb stb Múltkor meg akart győzni h kadettomban nincs szervó ezért nem is tud adni szervóolajat :rolleyes: :D :P Látta rajtad hogy úgy szét vagy gyúrva hogy kisujjal is eltekered a forró betonon a 205-ös gumidat 24-es kormánnyal szervó nélkül is :lol:
Vktr Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 sárgaGSI írta: Következőnek csak akkor megyek Csergőebe ha Viktor ott lesz(el), (16V kadetthoz) nem volt légszürőbetét, de nem is tudott volna holnapra rendelni a tisztelt úr mert aki ezzel foglalkozik az csak holnap jön és csak hétfőre lenne itt a szett stb stb Múltkor meg akart győzni h kadettomban nincs szervó ezért nem is tud adni szervóolajat :rolleyes: :D :P Melyik volt az? Kadett XE az lehet nincs alapban, mert az csak abba jó, de azért rendelni még sztem lehet.
Lanti Elküldve Február4, 2010 Elküldve Február4, 2010 kiskecso írta: ja és 9x16 et20 elfér nekem? hát ha a mostani felnid ET30 9x16 akkor szerintem nem mert ugye 1cm az eltérés.. ha amostani ET15 mert olyan borbet is van akkor elfér :rolleyes:
Lacee Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...egyeben-3590308 fülest is adják hozzá? :rolleyes:
Stefan Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Lacee írta: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...egyeben-3590308 fülest is adják hozzá? :rolleyes: :D
Atommanó Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 kiskecso írta: 2:20-nál és 2:30-nál kifolyt a könnyem... :rolleyes: :D :P :lol:
Stefan Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Atommanó írta: 2:20-nál és 2:30-nál kifolyt a könnyem... :rolleyes: :D :P :lol: Ennyire meghatott? :D
Gelko Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 ha az autó a külső hőmérsékletre 69fokot ír ki és Bpen van az autó akkor mit kell tenni ? :rolleyes: :D :P
Pehi Csabi Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Gelko írta: ha az autó a külső hőmérsékletre 69fokot ír ki és Bpen van az autó akkor mit kell tenni ? :rolleyes: :D :P le kell venni a gatyát mert ge.i meleg van :lol:
Albert Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Gelko írta: ha az autó a külső hőmérsékletre 69fokot ír ki és Bpen van az autó akkor mit kell tenni ? :rolleyes: :D :P Akkor rossz a jeladód. -30 fok van ugyanis (az enyém szerint :lol: )
Stefan Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Albert írta: Akkor rossz a jeladód. -30 fok van ugyanis (az enyém szerint :D ) Bizonyára ez az érték reálisabb :rolleyes:
sárgaGSI Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 kiváncsi vok mennyiért kel majd el:ATS Cup 9x15 szép de annyira nem amennyin áll mostanság
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 sárgaGSI írta: kiváncsi vok mennyiért kel majd el:ATS Cup 9x15 szép de annyira nem amennyin áll mostanság Kemény a színe a fosvágenynek! :rolleyes:
Atommanó Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Rooney, Athos nagy haverja... :D Támad a véreb... :rolleyes:
uhuhu Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 :D olyan 6-7 cm... :P és már másfél órát lapátoltam.... a tököm tele a hóval asszem... :rolleyes:
Gelko Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 uhuhu írta: :D olyan 6-7 cm... :P és már másfél órát lapátoltam.... a tököm tele a hóval asszem... :rolleyes: kissé már én is. hidegből is elegem van....gyere lapátolni ide is :lol:
Recommended Posts