J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 nem véletlenül! :rolleyes: Ádámkának ez is tetszene! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ádámkának ez is tetszene! :rolleyes: Már ne is haragudj de kettőnk közül nem én képzelegtem arról, ahogy Anti a hóréteg vastagságát a péniszével hitelesíti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Már ne is haragudj de kettőnk közül nem én képzelegtem arról, ahogy Anti a hóréteg vastagságát a péniszével hitelesíti. :D Jogos,de én Antiről eltudom hinni,hogy van ilyen "beteg","sajnos" láttam már bizonyos körülmények között elszabadulni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Jogos,de én Antiről eltudom hinni,hogy van ilyen "beteg","sajnos" láttam már bizonyos körülmények között elszabadulni! :rolleyes: :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Jogos,de én Antiről eltudom hinni,hogy van ilyen "beteg","sajnos" láttam már bizonyos körülmények között elszabadulni! :rolleyes: ha tudnád h egy meleg kapcsolata is van aminek már gyümölcse is lett...az emberek elöször furcsálták de a végén megmosolyogták :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ha tudnád h egy meleg kapcsolata is van aminek már gyümölcse is lett...az emberek elöször furcsálták de a végén megmosolyogták :rolleyes: :D :P Na ezt fejtsd ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 bazz... megint esik a hó. bár ez mopst inkább ónosesőnek néz ki, de valami megint esik. oszt, 7 óta lapátoltam a havat, a kurvaannyát... kilapátoltam az autókat, meg sinte az egész parkolót meg a kocsifeljárót. a férfinemiszerv kivan. dejó volt a panelba.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 bazz... megint esik a hó. bár ez mopst inkább ónosesőnek néz ki, de valami megint esik. oszt, 7 óta lapátoltam a havat, a kurvaannyát... kilapátoltam az autókat, meg sinte az egész parkolót meg a kocsifeljárót. a férfinemiszerv kivan. dejó volt a panelba.... :rolleyes: Coupe, szerintem a nagy kukásautó elakadt, mert reggel a nagyot láttam menni, de hozzánk, majd 1 óra késéssel jött egy kicsi autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 módositok... ömlik a hó.... gyönyörü... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Coupe, szerintem a nagy kukásautó elakadt, mert reggel a nagyot láttam menni, de hozzánk, majd 1 óra késéssel jött egy kicsi autó. Nálunk szoktak kezdeni,elvitték a szemetet....és kicsit eltolták a havat is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 módositok... ömlik a hó.... gyönyörü... :rolleyes: látom annyira ráértek, hogy ez elmúlt év hozzászólásit bepótoljátok :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 én már kilapátoltam magam... és írtam a főnökömnek hogy ha így marad akkor holnap egy nap rendkívüli szabira megyek... a kollégám meg felhivott hogy a kanári szigeteken nyaral, és ott 28 fok van... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nem ráhajigáltuk :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 a kollégám meg felhivott hogy a kanári szigeteken nyaral, és ott 28 fok van... :rolleyes: hű de rossz lehet neki... itt egyfolytában esik..néha vízszintesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 fuj a szél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 fuj a szél? jaja néha vannak lökések Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 én már kilapátoltam magam... Bevállaltam,elmentem a közértbe kocsival....... :D :P Elég kaotikus a helyzet,de nekem be kell mennem dolgozni holnap....pedig most is nagyon esik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://mypic.carstyling.hu/35252/uploads/3..._1264931124.jpg nem ráhajigáltuk :rolleyes: :D Akkor most boldog vagy? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Bevállaltam,elmentem a közértbe kocsival....... :D :P Elég kaotikus a helyzet,de nekem be kell mennem dolgozni holnap....pedig most is nagyon esik :rolleyes: nekem is mennem kéne mert egyedül vagyok a jövőhéten... de én már írtam egy emailt a főnökömnek, hogy készüljön mert neki kell helyettesíteni engem. ha 30 cm hó lesz az utcába meg se próbálok kiálni... a szigeti út le van takaritva már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nekem is mennem kéne mert egyedül vagyok a jövőhéten... de én már írtam egy emailt a főnökömnek, hogy készüljön mert neki kell helyettesíteni engem. ha 30 cm hó lesz az utcába meg se próbálok kiálni... a szigeti út le van takaritva már? Csak a közértbe mentem le....nem voltam a sziget úton.Viszont tegnap bográcsoztunk a szomszédba,és a vendégei mondták hogy le volt takaritva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 dejó volt a panelba.... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Bevállaltam,elmentem a közértbe kocsival....... :D :P Elég kaotikus a helyzet,de nekem be kell mennem dolgozni holnap....pedig most is nagyon esik :rolleyes: Hát én egy szót sem szólhatok... reggel beültem és elmentünk a kutyasuliba... bár mindenki gyalogolt, mi bementünk kocsival.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hát én egy szót sem szólhatok... reggel beültem és elmentünk a kutyasuliba... bár mindenki gyalogolt, mi bementünk kocsival.. :rolleyes: Ugye milyen jó is az az UAZ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hát én egy szót sem szólhatok... reggel beültem és elmentünk a kutyasuliba... bár mindenki gyalogolt, mi bementünk kocsival.. :rolleyes: Én is beültem,kimentem,és nem akadtam el ........ 5.3 :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts