aztec Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 DIS gyújtás jó meg minden de ha bekrepál akko lehet dellázni mint a gödény. :wink: Hagyományos mechanikus elosztós gyujtásnál ilyenek nincsenek és még tuningolni is lehet. :( (Nagyobb trafó ,erősebb szikra ,jobb égés) :wink: bezonyyy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Feltételenül magad akarsz bűvészkedni a fékkel ? Kőszi hogy aggódsz miattam, és félted a többi embertársadat :smt045 . Tudatában vagyok annak,hogy a fék nem játék! Nem először csinálok féket(előző autóim fék miat nem láttak szerelőt,vizsgán sem volt gond az álltalam javított fékkel) Amúgy meg az autóm GSI, külön rendszer a kézi és az üzemi fék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Na ja... Csekély 2.5 éve nincs kézifékem... Keresem azt a vállakozó szellemű szerelőt, aki orvosolná ezt a problémát :( Bővebben: Kadett GSi kapott egy Vectra tárcsafékes hidat, és a kézifékkötél "lóg a levegőben". Szó szerint... Érdekes volt így vizsgáztatni a gépet :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Hát kellett neked, hogy a híd körül kívűlről menjen a kézifékkötél... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Remélem nekem nem lesz ilyen szívás... Ma adtam le Blitznél a Vectra hátsóhidat... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Anti hogyhogy otthonhagytad dah gsi :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nem tok bejönni az uccccábaaa, mer felbontották, szal most jóó a bokorugróóó Cabrijjjó... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Nem tok bejönni az uccccábaaa, mer felbontották, szal most jóó a bokorugróóó Cabrijjjó... :-) :( nem tudtammi lehet az ok, így már vágó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 De honap azt hiszem megküzdök a gonosz földtúró árnyakkal... a kart védő már melegít... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 De honap azt hiszem megküzdök a gonosz földtúró árnyakkal... a kart védő már melegít... :-) én meg minap néztem vhol az 1ik csavar kiálló része kapott egy igen szépet. Ezeket mekkora csavarokkal fogják fel kb? Mint az épületgépészet :( és shimán Lhajlott így ish :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 is :wink: Mit kellett még cserélni a kézifék kapcsán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Kőszi hogy aggódsz miattam, és félted a többi embertársadat :smt045 . Tudatában vagyok annak,hogy a fék nem játék! Nem először csinálok féket(előző autóim fék miat nem láttak szerelőt,vizsgán sem volt gond az álltalam javított fékkel) Amúgy meg az autóm GSI, külön rendszer a kézi és az üzemi fék. Nem azt mondtam, hogy te nem tudod megcsinálni, csak úgy gondolnám, hogy van 1 pont ami után azt mondod : "jó akkor inkább nézze meg 1 szerelő, mert nekem nem jön össze/nem tudom mi baja lehet/stb.", függetlenül attól hogy te cseréltél féktárcsát, betétet, stb. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Remélem nekem nem lesz ilyen szívás... Ma adtam le Blitznél a Vectra hátsóhidat... :wink: Várjál mánnnn. Nekedek akkor hátul jelentősen nagyobb féked lesz mint elől ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Várjál mánnnn. Nekedek akkor hátul jelentősen nagyobb féked lesz mint elől ? Ez így van. Mondjuk csak átmérőben. Felületben és fékhatásban nem. :wink: De még egyáltalán nem biztos, mert koránt sem hibátlan a híd és most anyagilag eléggé 0án vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 De még egyáltalán nem biztos, mert koránt sem hibátlan a híd és most anyagilag eléggé 0án vagyok. Mi a gáz vele? :?: Fékmunkahenger gatya, vagy ilyesmi?Esetleg csapágy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Mi a gáz vele? :?: Fékmunkahenger gatya, vagy ilyesmi?Esetleg csapágy? Hát csak a várható dolgok voltak. 1 kerékcsapágy búg, kézifék, féktárcsa felszab., meg betét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Tomi látom alakul sport injection astrád :wink: A fékes balhé miatt meg elnézésed kérem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 ....1 kerékcsapágy búg.... Akkor még most keress hozzá 1 másik tengelycsonkot. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Tomi látom alakul sport injection astrád :wink: A fékes balhé miatt meg elnézésed kérem..... Semmi gond, nem rajtad múlt, szóval no para. :wink: Majd lenyúlom az Antiét. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Akkor még most keress hozzá 1 másik tengelycsonkot. Szerintem. Még nincs benne! Blitz-ék nézték meg, hogy mi vele a szitu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Hát csak a várható dolgok voltak. 1 kerékcsapágy búg, kézifék, féktárcsa felszab., meg betét. Már kezdtem parázni, hogy egyéb szerkezeti hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Már kezdtem parázni, hogy egyéb szerkezeti hiba. vv te rámézésre meg tudod mondani 1 kiszerelt hídról, hogy jó lesz-e az összetartása a kerekeknek a beszerelést küvetően ? :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 vv te rámézésre meg tudod mondani 1 kiszerelt hídról, hogy jó lesz-e az összetartása a kerekeknek a beszerelést küvetően ? :D :D :D :D ;) Ééééééééénnn????Apppááám Shhhhííímmán! :( :D :D Mert amúgy még az sem jó? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ééééééééénnn????Apppááám Shhhhííímmán! :( :D :D Mert amúgy még az sem jó? :shock: Honnan tudjam nem az én hídam :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ne parázz már Wolf! :( :D Biztos a Te a hibád hogy 2 évig egy bontóban esőben, szélben állt a híd. :wink: Inkább még egyszer köszönöm a segítséget. Megvehettem volna a gyártótól is 220-ért, fékek nélkül. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts