Lanti Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Kösd a szánkó elé a kuyát,és megoldódott a problémád :rolleyes: :D :P :lol: ezt most én is ki akarom próbálni.. mazsikát a szánkó elé és ketten ráülünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Kösd a szánkó elé a kuyát,és megoldódott a problémád :rolleyes: :D :P :lol: hasas...a másikat meg hagyjuk mert bolond :D a 3ik meg még csak 3hónapos Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ezt most én is ki akarom próbálni.. mazsikát a szánkó elé és ketten ráülünk :D vagy fordítva :rolleyes: :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ez a csávó szarja a pénzt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 vagy, te hol élsz??? :rolleyes: Én? Jó helyen... elvileg :D Csak az a furcsa, hogy minden fal párnás-gumis, meg ilyen fura dzseki van rajtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 http://picasaweb.google.hu/lh/photo/Ei7yID...feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ez a csávó szarja a pénzt? Neki is bejött az élet na! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 itt 9 órakor mérőszalaggal 21 cm nyi havat mértem. azóta csak nő. képek: http://picasaweb.google.hu/sakos77/2010013...kaAlattEnnyiHo# köszi az érdeklődést, 2 napra elég kaja van itthon, meg 8-10 üveg sör, meg egy kis pálinka, meg bort is találnék ha keresnék... ugyhogy itthon nincs vész :rolleyes: Nálunk egy kis dara esett reggel,de se több!Nem is hiányzik,nyomja inkább nektek! :P Ákos!A kocsikra vigyázz, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Coupe azért nem tudsz kiállni mert oda lapátoltad az összes havat a járdádról :rolleyes: Itt is 7 óta tuti szakad egyfolytában, nagyon király, még jó, hogy van két jobbos téli gumim felnin és egy ballos hajlított felnin :D , ellenben van 3 autóm tök fa.za nyári gumikon :P Tegnap egy audi elé akartam besorolni lámpától való elindulás után a corsával,de úgy elpörögtem a nyárin,hogy azt hitte ez valami über alles tuning gép,elengedett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Na lementem, felismertem a GSI-t, lesöpörtöm róla a kb 20cm havat, körbeértem újra volt rajta kb 3 cm, megpróbáltam ki lehet e állni vele a parkolóbol de nem sikerült, ahogy niytottam ki az ajtót azzal toltam el a hó tetejét. Szóval kb ilyen BP ma :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Na lementem, felismertem a GSI-t, lesöpörtöm róla a kb 20cm havat, körbeértem újra volt rajta kb 3 cm, megpróbáltam ki lehet e állni vele a parkolóbol de nem sikerült, ahogy niytottam ki az ajtót azzal toltam el a hó tetejét. Szóval kb ilyen BP ma :rolleyes: én mentem egy karikát comboval, de a jászberényin elérte az alja a havat. még jó hogy főútvonal, és ezeket takarítják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 nos remélem nem azért ekkora itt a csend mert mindenki alszik hanem mert sima és L betüs antik kint pörgetik a 4*4 es tepsijüket a hoban :rolleyes: Jaja... szép mennyiség esik... :D Most voltunk kutyasuliban, csak mi mentünk, és jöttünk ki úgy, hogy nem kellett tolni... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 vidéki ismerőséinknél most mi a helyzet? mert én kinézek az ablakon és nem tudom beazonosítani melyik autót kezdjem el letakarítani... Hibátlan... iszonyat esik, kétszer lapátoltam ma eddig havat...bár nem tom minek... de jól esett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 :P most már ugyanott mérve 26.5 cm.... Akkor még 4 cm, és nem tudnám ledugni a farkam a hóban a földig... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100130/P1300008_www...ltoltes.hu_.jpg Ekkora hó nálunk a sufniban van... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ezt most én is ki akarom próbálni.. mazsikát a szánkó elé és ketten ráülünk :lol: Mazsikára??? :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 floodmaster :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Akkor még 4 cm, és nem tudnám ledugni a farkam a hóban a földig... :rolleyes: :D Micsoda szerénység! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Micsoda szerénység! :P Ebben a hidegben??? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 én mentem egy karikát comboval, de a jászberényin elérte az alja a havat. még jó hogy főútvonal, és ezeket takarítják :rolleyes: nem láttál 1 mocskos(most havas) xenon lámpás fehér suzukit? :D mert faterék is ott vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 nem láttál 1 mocskos(most havas) xenon lámpás fehér suzukit? :D mert faterék is ott vannak b+, elhiszed h minden havas? :P igazából egy ezüst suzukit láttam, lámpa nélkül jött... annyira nem örültem mikor realizáltam h fakju ez jön :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ebben a hidegben??? :rolleyes: :D Valahogy elképzeltem(én beteg állat)ahogy kicsoszogsz az udvarra,gatya le és belelógatod fekvőtámasz pozicióban a hóba a brét! :P Persze mindezt a szomszédok és a kutyád figyelmének kereszttüzében,miközben Detti kameráz és szakad a röhögéstől! :lol: Utána pedig mondhatod,hogy tényleg úgy áll,mint a fagyott kutyaláb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 vigyázok mostmég rá... nem erre van ez kitalálva :rolleyes: :D Passatal el se indulj hozzánk, hátsó utcábn még szűz hó lesz sztem :P :lol: :D Coupe azért nem tudsz kiállni mert oda lapátoltad az összes havat a járdádról :P Itt is 7 óta tuti szakad egyfolytában, nagyon király, még jó, hogy van két jobbos téli gumim felnin és egy ballos hajlított felnin :D , ellenben van 3 autóm tök fa.za nyári gumikon :D most erre mit monjak :P :P ;) , céén téligumi van, 1-2 mm mintával de az a kihivás ;) ;) ;) Érden 5 kor már 10-15 cm hó volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Passatal el se indulj hozzánk, hátsó utcábn még szűz hó lesz sztem :rolleyes: :D :P most erre mit monjak :lol: :D :P , céén téligumi van, 1-2 mm mintával de az a kihivás :D :D :P Érden 5 kor már 10-15 cm hó volt ma nem menekülsz... este megyünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts