Gelko Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 teljesen esélytelen....az okát meg nem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 vectrával????? Lanti most tárolja, vagy megvette? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Lanti most tárolja, vagy megvette? :rolleyes: Mi a különbség? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Mi a különbség? :rolleyes: :D :P Az egyik többe kerül mint a másik... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Tumdudum. http://index.hu/bulvar/2010/01/26/520_ezer..._reszeg_sofort/ Ezt én nem értem A szokatlanul szigorú pénzbüntetés kiszabását az a január 1-jétől hatályos törvénymódosítás tette lehetővé, amely szerint a kiszabható büntetés egynapi tételének összege száz forintról 2500-ra, felső határa pedig a korábbi 20 ezerről, 200 ezer forintra emelkedett. A pénzbüntetés kiszabható legkisebb mértéke 30 napi, a legnagyobb pedig 540 napi tétel lehet. Vki lefordítaná? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Ezt én nem értem Vki lefordítaná? Persze! Ne igyáááááá, ha vezetsz... :P :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Luxusadó az ingatlanok tekintetében eltörölve, autók esetében a teljesítményadót nem érintette a módosítás... :rolleyes: hol találtad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 hol találtad? Mindenhol fent van... de pl: klikk AB határozata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Mindenhol fent van... de pl: klikk AB határozata... thx Persze! Ne igyáááááá, ha vezetsz... :P :rolleyes: :D mondjuk ja de azt a magyarázatot egyáltalán nem értem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 :rolleyes: kedvem van csak "kedvem" nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Lanti most tárolja, vagy megvette? :rolleyes: még megvennie sem kellet :D :P , bár én tudnék annyiért autót venni mint ő. A gazdagoknak mindig szerencséjük van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 még megvennie sem kellet :rolleyes: :D , bár én tudnék annyiért autót venni mint ő. A gazdagoknak mindig szerencséjük van :P Lehet ettől gazdagok... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 még megvennie sem kellet :rolleyes: :D , bár én tudnék annyiért autót venni mint ő. A gazdagoknak mindig szerencséjük van :P nem tudom ki nem tudja reggel eldönteni melyik autójával menjen be dolgozni.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hurrá eltört a bal első rugóm :rolleyes: Rá se ránts.. anno nekem is :D (csak asszem a jobbos) Most a hátsóból hibádzik egy kicsi :P Itthun van még az eredetim.. majd lehet berakatom valamikor. Van egy pár használt hátsó koni is.. azzal együtt...(szerencsére nem oszt szoroz nálam,mert csak egy negyed menet tört le..(max fél) De legalább már van ABS-em... voltam múltkor Patyiéknál, csöppet ki volt szakadva a lengőkarban a szillent.. félő volt,hogy szétveri a böclcsőt.. csere mindkettő, meg 2 stabrúd bekötő.. no meg akkor már kicseréltettem az ABS kerekét..(thx.. őő.. asszem Demo..talán te küldted még anno) Nem szorúlt rá, de kapott 3 pöttyintést hegesztővel igy még fentvan.. és mükszik... kinek ugye? Nah jah... a kis garzonomat biztos nem érintette volna.. de még a a tervbe vett 71nm-es panelt se :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 máris megcsináltattad az abs-t? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hát igen mindenki tudja hogy honnan is indult minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hát igen mindenki tudja hogy honnan is indult minden. el is kellett most adni majdnem a céget..... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hát igen mindenki tudja hogy honnan is indult minden. nem a kadettal van baj hanem a kadettosokkal :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Én voltam... és mivel képpel idéztél, és nem először, így meguntam, hogy módosítgatom... ennyi...Több éve javítgatom a hozzászólásaidat, amit érdekes mód csak Te nem tudsz feldolgozni, hogy képpel nem idézünk.... De lehet az a nevetséges amit mi csinálunk, de lehet csak Te látod így... :lol: Próbálj meg alkalmazkodni kicsit a szabályokhoz, olyan sok nincs...de azt a kb egyet sem sikerül évek óta betartanod... Nem mindig a másikban kell a hibát keresni... :D Fuss végig még 1x a szabályzaton, amit elfogadtál a regisztrációddal, és utána háborogj... :P Én elmókázom rajta :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 mi van zoli, megakadt a gyogyó a torkodon? hogy tudod felhúzni magad egy ilyen böszmeségen, hogy valaki egy vektrát linkel ide? anti úr, te miért itt vagy moderátor, miért nem a szubáru fórumon? :rolleyes: :D mindjárt tolok fel egy csodás szürke vekiről fotókat, ha nem nyugszotok le...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 mi van zoli, megakadt a gyogyó a torkodon? hogy tudod felhúzni magad egy ilyen böszmeségen, hogy valaki egy vektrát linkel ide? anti úr, te miért itt vagy moderátor, miért nem a szubáru fórumon? :rolleyes: :D mindjárt tolok fel egy csodás szürke vekiről fotókat, ha nem nyugszotok le...... :P lássuk lássuk :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 én csak baszogatom a lanti gyereket .. mivel érdemeltem ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts