loree_gsi16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 ezt még nem néztem, de másfél mila sok egy kicsit : 8-900kHuf van előirányozva a dologra... meg a chipes kocsikat alapból kerülöm, nem tudom miért... Szerintem nézzd meg megint az árát :D :D :D Az nem másfél milla, szerintem 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 ezt még nem néztem, de másfél mila sok egy kicsit : 8-900kHuf van előirányozva a dologra... meg a chipes kocsikat alapból kerülöm, nem tudom miért...Az nem 1.5 mill csak 1.1 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Szerintem nézzd meg megint az árát :D :D :D Az nem másfél milla, szerintem 8) mondom h megzakkantam. tartok 15 perc szünetet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nekem is fekete a fedél. Már akartam is kérdezni hogy mi a különbség a piros és a fekete között? Fekete az mán tuti DIS nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Fekete az mán tuti DIS nemde ?És az mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 meg a chipes kocsikat alapból kerülöm, nem tudom miért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 És az mi? Az a gyújtás, DIS gyújtásos :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Az a gyújtás, DIS gyújtásos :wink: Korszerűbb :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Az a gyújtás, DIS gyújtásos :wink: Nagyjából miben külömbözik a régitől? :oops: :oops: jobb e a régebbitől? :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Az a gyújtás, DIS gyújtásos :wink:Azt tudtam hogy a gyújtás legalábbis már mintha hallottam volna róla :( és jobb vagy rosszab? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nagyjából miben külömbözik a régitől? :oops: :oops: jobb e a régebbitől? :oops: :oops: Csekk : http://www.calibrainfo.hu/index_tech_c20xe.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Csekk :http://www.calibrainfo.hu/index_tech_c20xe.htmlKöszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Csekk :http://www.calibrainfo.hu/index_tech_c20xe.html THANKS :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 http://www.calibrainfo.hu/index_tech_menet.html Szóval az enyém váltóm F16CR.Tudtam, hogy nem úszom meg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Köszi az infót. Igazán nincs mit :( Ha van még kérdésetek nyugodtan rágjátok Zsolti fülét, a fenti oldalt ő packola össze :D Meg majd Laci is biztos mesél a DIS-es tapasztaltokról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Igazán nincs mit :( Ha van még kérdésetek nyugodtan rágjátok Zsolti fülét, a fenti oldalt ő packola össze :D Meg majd Laci is biztos mesél a DIS-es tapasztaltokról.Lehet hogy hülyét kérdezek de nem igazán értek hozzá,ezekhez tényleg nincs chiptuning? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 dehogynem létezik persze, lehet rendelni kész eprom-ot meg iratni is...ez utóbbi szerintem profibb munka de sokkal többe van..meg kivel csináltatod meg m.o.-on? :? de egy átlagos juzer nem biztos, hogy rájön hogy valoban megcsippelték e az autót, vagy csak verik fel vele az árát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Lehet hogy hülyét kérdezek de nem igazán értek hozzá,ezekhez tényleg nincs chiptuning? Mármint C20XE-hez ? Mindenhez van minden :D Csak az a kérdés a befektetett összeg arányba áll-e paci nyereséggel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Mármint C20XE-hez ? Mindenhez van minden :D Csak az a kérdés a befektetett összeg arányba áll-e paci nyereséggel :wink:Azt tudom hogy a c20xe hez van csak valahol ugy hallottam ehhez a típusú gyújtásoshoz nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Mindenhez van minden :D Csak az a kérdés a befektetett összeg arányba áll-e paci nyereséggel :wink: Piaci pacik pici piaca az egész csiptuning :( Vajon mit szívtam, hogy ez eszembe jutott? Annó két éve nekem is azzal a szöveggel árulták a kocsit, hogy csiptuningos. Nem hittem el, de nem is kötözködtem rajta. Árnövelő tényezőként nem értékeltem. Máig nem jártam utána, de nem hinném, hogy tuning lenne benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Nah.. sokminden történt itt az elmúlt pár oldalon. Amik az eszembe jutnak.. Aztec: hűtöviz: ha jól rémlik, szakadásra jelez, tehát amikor alacsony lenne a szint, akkor nyit az úszókapcsoló. Ergó, ha okés a szinted, és a kapcsoló is, akkor valahol szakadt a vezeték. (kapcsoló teszt, leveszed a csatiját, egy vezetékkel rövidrezárod. mármint a csati két lábát. ha elkussol, akkor roszz a kapcsoló. Ha nem, akkor biza vezeték hiba. mindez akkor ha alacsony szintnél bont.. ha nem akkor pont fordítva.) Reggel megnézem majd, aztán ha lesz időm, befirkantom. (ez utóbbinak most eléggé "hijjján" vok) őő.. annak aki keres gsi-t. az ecotek, nem ecotec nem feltétlen évjárat függő.. nekem pl. 96-os a verda, és sima c20xe. a lényeg a motorkód. jah, és szerintem a szelepfedél se mérvadó.. mert nekem pl szintén fekete, és nem piros. Pár kép : www.kep.tar.hu/laci4 Chip tuning. van amikor pont a hiba leplezésére használják. ugyanis, létezik az úgynevezett motorkontroll vagy mi lámpa a műszerfalon. Ez úgy műkszik, hogy ráadod a gyújtást, akkor világít. Beindítod, akkor elalszik rövid időn belül. Ha nem, akkor vmi gikszer van. vagy.. tuningos. mert úgy hallottam, h bizonyos tuningok esetén pilácsol a lámpa. Nos vannak olyanok akik erre fogják a hibát. szal ha világít, akkor már lehet sakkozni mi van. Másik. ha lufis, illetve ABs es, akkor annak is van lámpája. Az meg úgy üzemel, hogy gyújtás.. pár másodpercig világítanak, aztán csicsika.. elalszanak. ha nem, akkor megint lehet gikszer. DIS gyújtás.. a képeim között találsz rá példát.. a trafó le is lett szedve valahol, mert nekem elég csúnya kezd lenni. Szerintem jobb lehet mint a régi,mert pontosabb, és erősebb gyújtást ad.. pláne magasabb fordulatokon..de ez csak szerintem. ha esetleg még klímás is, azt is sassold meg.. megy-é kicsit hűt vagy rendesen. a többit meg már írták fentebb. (hidrotőke,olaj a vízben stb) és jó ha tudod, nézd meg a képeimet, hogy sacc 95től már nem a régi megszokott harapós kinézetü GSI.t fogsz találni, hanem egy kis álcázott büntető gépet.. mondjuk ezeket 1 milla alatt nem kapod meg az biztos.. ha mégis, asszem le.. lemegyek hídba :( ha eszembejut még vmi majd írok.. de most pá,mert hulla vok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 az, hogy kézifékem is van az csak hab a tortán Mit kellett rajta cserélni,mire számítsak,ha szétszedem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Mit kellett rajta cserélni,mire számítsak,ha szétszedem? Úgy hallotam, hogy kézifékkötelet. Feltételenül magad akarsz bűvészkedni a fékkel ? Mi lenne, ha elvinnéd 1 szevrelőműhelybe ? Mondjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Úgy hallotam, hogy kézifékkötelet. is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 DIS gyújtás jó meg minden de ha bekrepál akko lehet dellázni mint a gödény. :wink: Hagyományos mechanikus elosztós gyujtásnál ilyenek nincsenek és még tuningolni is lehet. :( (Nagyobb trafó ,erősebb szikra ,jobb égés) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts