spzoli Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 hat én nem veszem jonéven ha olyan szövegel akinek még kocsira sem telik válság van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 naugye.. jol néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 http://img244.imageshack.us/img244/5059/kadett1g9ue.jpg erröl is lenne szo .. s pehi csinalhatna egy ilyet cabriobol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 de jo még ez a nick em is megvan :lol: tudok magammal beszélgetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 tényleg valami linux hoz értö emberke van köztetek ?!?! hogyan mountolok be egy halozati megosztast linux alá a masik is linux egyébként ..?!?!?!? addig jutotam hogy rákerestem és amikor ki jött egy 4 oldalas leiras csak a mount parancshoz feledtam :lol: még a file system tipusat meg mi a turot is meg kell adni yah és az sem lenne hatrany ha ujra inditasnal automatikusan csatlakoztatná Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 sőt így nincs támadási alap :lol: :lol: :P de ! te más vagy az nem elég támadási alap ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 de ! te más vagy az nem elég támadási alap ? :lol: csak nálad mert te nem fogadod el :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 hogy fér bele egy verseny a 7L-es fogyiba? Miután Antiék aszonták Pólus cancel, hazagurultam, hát nem összeakadtam vmi sz@r ötajtós fehér fóliázott fastrával aminek piros volt az egyik hátsó ajtaja. Nem bírtam olyan lassan rajtolni ezen a jeges genyán hogy ne forogjon állandóan a kerék így jó lesz*patott fene egye meg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Miután Antiék aszonták Pólus cancel, hazagurultam, hát nem összeakadtam vmi sz@r ötajtós fehér fóliázott fastrával aminek piros volt az egyik hátsó ajtaja. Nem bírtam olyan lassan rajtolni ezen a jeges genyán hogy ne forogjon állandóan a kerék így jó lesz*patott fene egye meg :lol: :lol: ilyenkor az lebegjen a szemed előtt h 7l/100km :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ilyenkor az lebegjen a szemed előtt h 7l/100km :lol: :lol: :P :lol: Aki céges mezőgazdasági vontatószekérrel jár az kussol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Aki céges mezőgazdasági vontatószekérrel jár az kussol na kezd te is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 na kezd te is :lol: :lol: opele sincs söt kocsija sincs és még traktorral is jár az ne lepödjön meg az ilyen hozza szolásokon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 opele sincs söt kocsija sincs és még traktorral is jár az ne lepödjön meg az ilyen hozza szolásokon :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :P Lanti a Turbo Motors Papirkutya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 qva 1xrü dis gyujtasost kell bele rakni :lol: Vagy, vagy lehet kapni átalakító szettet, de valóban drága... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Vagy, vagy lehet kapni átalakító szettet, de valóban drága... mi van mááá megint melozol ?!?! tényleg 2 melo helyed van még vagy a masikat felszamoltad ? vagy ök magukat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 yahh nem tom ki hogy van vele de aki a focit szereti lehet rá baszarint evvel a VB vel mert digi sport tette a lagnagyobb ajánlatot az MTV nek ... bár még nem biztos hogy nekik adjak el a jogokat ... mert nem kereshetne rajta az MTV a szerzödés szerint no mind1 a lényeg ha ök veszik meg akkor max 20% lefedettséggel rendelkezö digisportot nem sokan fgjak latni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 yahh nem tom ki hogy van vele de aki a focit szereti lehet rá baszarint evvel a VB vel mert digi sport tette a lagnagyobb ajánlatot az MTV nek ... bár még nem biztos hogy nekik adjak el a jogokat ... mert nem kereshetne rajta az MTV a szerzödés szerint no mind1 a lényeg ha ök veszik meg akkor max 20% lefedettséggel rendelkezö digisportot nem sokan fgjak latni :lol: ez egy jó hír... HD-be még úgyse néztem soha foci vb-t :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 ez egy jó hír... HD-be még úgyse néztem soha foci vb-t :P :lol: :lol: :lol: sokan fognak akkor nalad nyomorogni a lakasban ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 mi van mááá megint melozol ?!?! tényleg 2 melo helyed van még vagy a masikat felszamoltad ? vagy ök magukat :lol: Már csak Sissizek...és bent vagyok igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 no mind1 a lényeg ha ök veszik meg akkor max 20% lefedettséggel rendelkezö digisportot nem sokan fgjak latni :lol: legalább lesz miért elmenni otthonról sörözni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 ez egy jó hír... HD-be még úgyse néztem soha foci vb-t :P :lol: :lol: :lol: most se fox... nem lesz időd annyit fox szerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 most se fox... nem lesz időd annyit fox szerelni... mit fog szerelni !??! matchboxot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 most se fox... nem lesz időd annyit fox szerelni... köszönöm, már megérte felkelni :lol: :lol: el is ment a kedvem h bemenjek dolgozni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts