Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Az szlovák rendszámos...direkt arra megyek minden nap,hogy megnézzem :P :lol: :lol: jólnézki.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 A jó hír mára, hogy összeraktam a boci mocit , ráraktam a nyári gumikat hamár csak 2 jobb oldali téli maradt és Szabinál alánéztünk. Egy helyen lejött az alvázvédő de ennyi baja lett az aljának, a hídnál semnem ment el a dolog, majd elviszem még futóműveshez mert a műszer többet lát mint a szem de azért most már nyugodtabban alszom majd. Szegénykén lökös elől még nincs de majdcsak lesz az is, már megvan a másik zender toldat előre :P Akkor ezt olcsón megúsztad, frankó. :lol: Lehet jobban jártál hogy nem azt választottad hogy nekimenj? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 hóban isteni volt,hátha még lesz hó idén(tavasz elött), ahhoz h száraz úton is igy viselkedjen, még sok napot kell dolgoznom, addig pihen a garázsban néha megjáraton h ne pókhálósodjon a blokk.... Egyenlőre tejeskávét-t kell "rendbe hozni, lakat-fény":lol:))))) Én csak hallottam róla az okosoktól h mesze nem olyan jó mint az összkerekesek meg nagy fordulóköre van vagy mi és ugyanannyi az ára talán stb. Nálam az evo VIII a nyerő.... ha nem az én zsebemből kell "táplálni" Akkor már Evo IX... mert ott azért elég sok a pozitívum a IX javára, vagy ha az nem, akkor VII... de a 8, az amolyan nudli... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ma beindítottam a vectrát( lassan 1 hónap után) ami ugye most a mélygarázsba áll... kb 5perc után elkezdett az épület szirénázni és írta ilyen táblákon h CO veszély a motort állítsa le!! nem vót vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 már azt hittem h beadta a derekát a törzsfőnök :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :P :lol: még jó hogy senki nem volt, mi lett volna ha ezt hétfő napköben jáccom el... nemvótvicces :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ki merre megy ma csúszkálni?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ki merre megy ma csúszkálni?? :lol: Este pólus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 hóban isteni volt,hátha még lesz hó idén(tavasz elött) Ez bejött neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Este pólus? tőlem, bár nem mintha lenne olyan autóm ami használható erre a célra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ki merre megy ma csúszkálni?? :lol: Fél9-től 10-ig Fáy u-ban leszek... utána ha még lesz min, akkor lehet elnézek én is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Fél9-től 10-ig Fáy u-ban leszek... utána ha még lesz min, akkor lehet elnézek én is... :P támogatom az ötletet!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Lanti és vektra turbo? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Fél9-től 10-ig Fáy u-ban leszek... utána ha még lesz min, akkor lehet elnézek én is... :lol: Akkor majd versenyzünk odafelé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 szoljatok ha este lesz valami, teló számom meg van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Akkor majd versenyzünk odafelé :lol: hogy fér bele egy verseny a 7L-es fogyiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ja valakinek nincs sejtése mitől nem juthat el a delej az 1.6ban a gyujtótrafóig? Mert sz@r :lol: rám számithacc ki merre megy ma csúszkálni?? :lol: Semerre mert otthon a céé, bár megnyugtat h Érden letakaritották az összes parkolót, ellenben múltkori havazáskor nem..... Ez bejött neked :lol: Sajnos, de hétvégére megint jön a hó akkor már otthon leszek :lol: :lol: :P Anti! amikor épült a céé nem keresgéltétek hogy hogyan lehet a vezérlés oldalára tenni a gyújtást, gondolom van ilyen szett aranyárban, vagy más egyéb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Anti! amikor épült a céé nem keresgéltétek hogy hogyan lehet a vezérlés oldalára tenni a gyújtást, gondolom van ilyen szett aranyárban, vagy más egyéb? qva 1xrü dis gyujtasost kell bele rakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 csabi ha már ugyis lököst mokolsz miért nem raksz fel egy astra gsi lököst !?! csak kicsi atalakitas kell neki és jobban is néz ki késöbb sarvédö és lámpák meg mocitetö ... jol nezne ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 csabi ha már ugyis lököst mokolsz miért nem raksz fel egy astra gsi lököst !?! csak kicsi atalakitas kell neki és jobban is néz ki késöbb sarvédö és lámpák meg mocitetö ... jol nezne ki :lol: itt a pont...nem is láttam még olyan kabriót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 mekkora xar az a küszöb rajta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 mekkora xar az a küszöb rajta :lol: :lol: neked még opeled sincs miröl beszélsz sött még kocsid sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 neked még opeled sincs miröl beszélsz sött még kocsid sincs fikázáshoz nem kell kocsi :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 fikázáshoz nem kell kocsi :lol: :lol: :P sőt így nincs támadási alap :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 fikázáshoz nem kell kocsi :lol: :lol: :P hat én nem veszem jonéven ha olyan szövegel akinek még kocsira sem telik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts