Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 hat ez van .. a másságot el kell fogadni nem kell, ez hülyeség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 nem kell, ez hülyeség :P köszi Gelko :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 és tudom hogy a VW miatt van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 és tudom hogy a VW miatt van :lol: vannak jó fócvágenek is :lol: más : ( mármint nem Lanti ) -tavasszal sztem visszarakom a kabrióba a gyári motort, nincs valakinek elfekvőben egy motorkiemelő zsiráf vagy valami hasonló hozzá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ma beindítottam a vectrát( lassan 1 hónap után) ami ugye most a mélygarázsba áll... kb 5perc után elkezdett az épület szirénázni és írta ilyen táblákon h CO veszély a motort állítsa le!! nem vót vicces :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ma beindítottam a vectrát( lassan 1 hónap után) ami ugye most a mélygarázsba áll... lemaradtam valamiről ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 láttam ma egy neonzöld RS focust magyar rendszámmal én sokszor szoktam látni egyet az M3-nál ha a vasút felé kanyarodsz le az uszoda előtti felüljárónál, mindíg ott áll kint az utcán a járdán, szokott lenni ott egy bubu is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 lemaradtam valamiről ? nem-nem, csak mikor nagy hó volt beraktuk a melegbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 én sokszor szoktam látni egyet az M3-nál ha a vasút felé kanyarodsz le az uszoda előtti felüljárónál, mindíg ott áll kint az utcán a járdán, szokott lenni ott egy bubu is de az nem magyar rendszámos szerintem hanem SK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 nem-nem, csak mikor nagy hó volt beraktuk a melegbe Az a ExAnti féle túrós vektra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Az a ExAnti féle túrós vektra? :lol: az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 az annyira füstölt 1hónap állás után vagy mivót? :lol: Nálunk az egyetlen mélygarázsban ha sokat járatod a kocsit és sok lesz a CO elkezdenek a szellőztető ventillátorok külső levegőt tolni arra a szintre ahol vagy. Tökjó amikor állsz a 7fokban és hirtelen bejön a -10 kintről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 nem-nem, csak mikor nagy hó volt beraktuk a melegbe már azt hittem h beadta a derekát a törzsfőnök Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 már azt hittem h beadta a derekát a törzsfőnök ami késik nem múlik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 de az nem magyar rendszámos szerintem hanem SK mintha magyar rendszám rémlene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 mintha magyar rendszám rémlene lehet.. nem hiszem h sok ember fizet ki érte 9 misist plusz 800at a zöld színért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ma beindítottam a vectrát( lassan 1 hónap után) ami ugye most a mélygarázsba áll... kb 5perc után elkezdett az épület szirénázni és írta ilyen táblákon h CO veszély a motort állítsa le!! nem vót vicces :lol: :P mikor én is mélygarázsban álltam tavaly a bocival és járattam a motort úgy 4-5 perc után ott is volt riasztás, meg fényefekt hogy haggya el a helységet :lol: A jó hír mára, hogy összeraktam a boci mocit , ráraktam a nyári gumikat hamár csak 2 jobb oldali téli maradt és Szabinál alánéztünk. Egy helyen lejött az alvázvédő de ennyi baja lett az aljának, a hídnál semnem ment el a dolog, majd elviszem még futóműveshez mert a műszer többet lát mint a szem de azért most már nyugodtabban alszom majd. Szegénykén lökös elől még nincs de majdcsak lesz az is, már megvan a másik zender toldat előre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 annyira füstölt 1hónap állás után vagy mivót? :P Nálunk az egyetlen mélygarázsban ha sokat járatod a kocsit és sok lesz a CO elkezdenek a szellőztető ventillátorok külső levegőt tolni arra a szintre ahol vagy. Tökjó amikor állsz a 7fokban és hirtelen bejön a -10 kintről. :lol: itt is beindultak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 ..., már megvan a másik zender toldat előre :lol: éss az 1.6os löki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 éss az 1.6os löki? készülő projekt lesz csak majd meglátom, lehet az 1.6-ra megy majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 készülő projekt lesz csak majd meglátom, lehet az 1.6-ra megy majd és honnan a toldat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ja ha tud valaki egy olyan törött gsi lököst kadétra aminek a felső része ahol a 3 csavar fogja megvan az szoljon mert még Soniqe tolatását is bepótoltatom akkor már ha javítják majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 és honnan a toldat? még én szereztem egyik srácnak anno de mégsem kell most neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 mintha magyar rendszám rémlene Az szlovák rendszámos...direkt arra megyek minden nap,hogy megnézzem :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ja valakinek nincs sejtése mitől nem juthat el a delej az 1.6ban a gyujtótrafóig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts