Lanti Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 láttam ma egy neonzöld RS focust magyar rendszámmal Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 láttam ma egy neonzöld RS focust magyar rendszámmal Mogyorodin én is pár napja, hát nem tom állitólag annyi mint egy STI vagy egy Evo IX és egy lapát sz@r, röviden...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Mogyorodin én is pár napja, hát nem tom állitólag annyi mint egy STI vagy egy Evo IX és egy lapát sz@r, röviden...... inkább mondd mi van a cével Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Mogyorodin én is pár napja, hát nem tom állitólag annyi mint egy STI vagy egy Evo IX és egy lapát sz@r, röviden...... Annyira biztos nem szar... meg ez amolyan kinek a pap kinek a paplan dolog lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 hatha érdekel még itt vaakit egy valoban jol kénézö opel vectra ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 tetszik is meg nem is :lol:...ilyen lámpákat még sosem láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 tetszik is meg nem is :lol:...ilyen lámpákat még sosem láttam Az angoloknál "divat" ez a fajta lámpa,de astrán és corsán is hülyén néz ki szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Az angoloknál "divat" ez a fajta lámpa,de astrán és corsán is hülyén néz ki szerintem! nekem teccik astrán Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 nekem teccik astrán ott is buta, de tudom...én már külön bandázom.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Nem tom,nekem mindig ez ugrik be róla: Meg szögletes index mellé kerek lámpa... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Nem szép az a dupla kerek lámpa... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Nem szép az a dupla kerek lámpa... :lol: Há ezt mondom én is...van olyan ronda mint a békabubu! :P Egy családi,egy jáccós... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Az egy másik Tarr Attila... aki Kecsónak kell, ő nincs fent sem iwiwen, sem sehol... 70-3816044 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 inkább mondd mi van a cével hóban isteni volt,hátha még lesz hó idén(tavasz elött), ahhoz h száraz úton is igy viselkedjen, még sok napot kell dolgoznom, addig pihen a garázsban néha megjáraton h ne pókhálósodjon a blokk.... Egyenlőre tejeskávét-t kell "rendbe hozni, lakat-fény":lol:))))) Annyira biztos nem szar... meg ez amolyan kinek a pap kinek a paplan dolog lehet... :lol: Én csak hallottam róla az okosoktól h mesze nem olyan jó mint az összkerekesek meg nagy fordulóköre van vagy mi és ugyanannyi az ára talán stb. Nálam az evo VIII a nyerő.... ha nem az én zsebemből kell "táplálni" Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Én csak hallottam róla az okosoktól h mesze nem olyan jó mint az összkerekesek meg nagy fordulóköre van vagy mi és ugyanannyi az ára talán stb. Nálam az evo VIII a nyerő.... ha nem az én zsebemből kell "táplálni" Néztél autómániát?Az egyetlen olyan teszt volt,ahol nem voltak vele megelégedve..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Néztél autómániát?Az egyetlen olyan teszt volt,ahol nem voltak vele megelégedve..... :lol: az mekkora egy szánalmas műsor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Néztél autómániát?Az egyetlen olyan teszt volt,ahol nem voltak vele megelégedve..... :lol: kb egy éve start autoban sem de top gearben fél percig monták a tökéletes szinonimáit mint minden fordnak meg"angol" autónak általában szokták de Pont ezért angolok Magyar autós műsort sztem akkor láttam utoljárra, azért ezek közel sem mérvadóak, Angolok meg ugye nem sznobok annyira....:lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 kb egy éve start autoban sem de top gearben fél percig monták a tökéletes szinonimáit mint minden fordnak meg"angol" autónak általában szokták de Pont ezért angolok Magyar autós műsort sztem akkor láttam utoljárra, azért ezek közel sem mérvadóak, Angolok meg ugye nem sznobok annyira....:lol: :lol: :P a top gear látványos meg poén de nem valószínű h hiteles is :lol: a garázst néztem nemrég...na az még egy semmitmondó műsor.... egyik rosszabb mint a másik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Nem szép az a dupla kerek lámpa... :lol: Na pont te neee... a pápaszemes kocsiddal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :lol: erre sokat nem lehet mondani csak hogy qrva szép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :lol: alig láccik a csávón h orosz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 alig láccik a csávón h orosz :lol: te gyerek nem vagy te ferde hajlamu nem a csavot kellett nézni ám :lol: de neked mas nem tünt fel .... hat ez van .. a másságot el kell fogadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 te gyerek nem vagy te ferde hajlamu nem a csavot kellett nézni ám :lol: de neked mas nem tünt fel .... hat ez van .. a másságot el kell fogadni köszönöm h itt azért elfogadtok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts