Gelko Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 pedig ez tényleg ritkaság kb 350 db készült ebből...az enyémből ha minden igaz 100db és a legtöbb a H&T kabrio a 2500 db körüli számával... de ez a legkülönlegesebb az ascona cabriók közt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 http://totalbike.hu/hirek/2010/01/14/birsag/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 http://totalbike.hu/hirek/2010/01/14/birsag/ Én is úgy számoltam eddig hogy 50-nél 64-el mehetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Én is úgy számoltam eddig hogy 50-nél 64-el mehetek :lol: nekem ez a bajom ezzel "amelyek megengedik, hogy külsős cégeknek is kiadható legyen a traffipaxos sebességmérés" Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Én is úgy számoltam eddig hogy 50-nél 64-el mehetek :lol: Rosszul nézted, 50-nél 54 az alsó mérési határ 55-nél már büntetnek. Benne is van az egyik táblázatban. 68-ig helyszíni, onnantól közigazgatási. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 qrva dugóóóóó... meg sztrájk... azóta 12.5-et eszik a pudvaládám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 qrva dugóóóóó... meg sztrájk... azóta 12.5-et eszik a pudvaládám... :lol: hatalmas mennyiség Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Lehetetlen ezt a sok izét visszaolvasni :lol: coupe, gratulálok a gyerkőchöz! :lol: enyém már 13 éves, de emlékszem rá ez az időszak volt talán a legjobb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nagyon kemény ebben a filmben a föcimben felvezetöben The.Tournament.2009 a film magyar cime pedig Bergyilkosok viadala az MTV ostroma utani nap képével ven felképezve :lol: és ez nem dokumentum film hanem egy akció film qrva érdekes .... még jo hogy kevesen ismerik fel külföldön remélhetöleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Lehetetlen ezt a sok izét visszaolvasni :lol: enyém már 13 éves én ezt nem vallottam volna be a helyedben, mivel lány és itt van pár olyan arc aki.... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 qrva dugóóóóó... meg sztrájk... azóta 12.5-et eszik a pudvaládám... :lol: Erről eszembe jut egy tévé műsor, amiben egy Carrera S4-et teszteltek és egy darabon a városban mentek vele, ahol egy kicsit dugó volt. A műsorvezető persze taglalta, hogy mennyire k.rvára nem ide való az autó, aztán végül csak mondott egy dolgot: "az igaz, hogy csak 50-nel szabad menni, de az sehol nincs meghatározva, hogy mennyi idő alatt érhetjük el azt az 50-et" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Erről eszembe jut egy tévé műsor, amiben egy Carrera S4-et teszteltek és egy darabon a városban mentek vele, ahol egy kicsit dugó volt. A műsorvezető persze taglalta, hogy mennyire k.rvára nem ide való az autó, aztán végül csak mondott egy dolgot: "az igaz, hogy csak 50-nel szabad menni, de az sehol nincs meghatározva, hogy mennyi idő alatt érhetjük el azt az 50-et" :lol: Na ez tökéletesen igaz rám... valamiért nem jön be a száguldás... nem tudom miért, de nem... még 200 felett is össz vissz kétszer mentem a bubuval, és fingom sincs, hogy mennyi a végsebessége mert nem érdekel... Az viszont annál inkább amikor ki lehet lőni a lámpánál... :lol: De akkor is igazából csak elrúgom neki, és egy, kettő, öt... :lol: no meg a körforgalmak... :lol: jót tett ez az idei hó, adott egy kis önizalmat, hogy hogy is lehet kezelgetni a szitut, de azért még pár tél le kell, hogy fusson, mire Ken megbánja, hogy elhagyta a Subarut, és ezzel helyet teremtett nekem... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 HF-blokk viszonylata egymással... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Na ez tökéletesen igaz rám... valamiért nem jön be a száguldás... nem tudom miért, de nem... még 200 felett is össz vissz kétszer mentem a bubuval, és fingom sincs, hogy mennyi a végsebessége mert nem érdekel... Az viszont annál inkább amikor ki lehet lőni a lámpánál... :lol: De akkor is igazából csak elrúgom neki, és egy, kettő, öt... :lol: no meg a körforgalmak... :lol: jót tett ez az idei hó, adott egy kis önizalmat, hogy hogy is lehet kezelgetni a szitut, de azért még pár tél le kell, hogy fusson, mire Ken megbánja, hogy elhagyta a Subarut, és ezzel helyet teremtett nekem... :P Hát a bubu nem is arra van kitanálva, pl a vectra turbo inkább ilyen száguldós utazós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nagyon kemény ebben a filmben a föcimben felvezetöben The.Tournament.2009 a film magyar cime pedig Bergyilkosok viadala az MTV ostroma utani nap képével ven felképezve :lol: és ez nem dokumentum film hanem egy akció film qrva érdekes .... még jo hogy kevesen ismerik fel külföldön remélhetöleg :lol: Hát ez is komoly... de ez állókép a film elején, vagy jelenet a film közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sajnos nem voltam én sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sajnos nem voltam én sem... vidékről egy ilyenért bejárni.... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 vidékről egy ilyenért bejárni.... :lol: :lol: :P Foci vóóót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Foci vóóót... meg kocsmázás :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 meg kocsmázás :lol: :lol: Az hétfőn volt... szerdán a Fáy u-ban voltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Az hétfőn volt... szerdán a Fáy u-ban voltam... leigazolt a vasas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 leigazolt a vasas? szerinted miből van a ház... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 szerinted miből van a ház... :lol: Mostako nem tégla? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mostako nem tégla? :lol: Hali Viktor. Tudnál nézni nekem C20XEbe INA hirdotőkére árat? 16db kellene. Jöhet privibe is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mostako nem tégla? :lol: :lol: Ez még nekem is erős volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts