mélykék76 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Kib@szott Vietnááááááááááááááááááááám.... :lol: :lol: :P Nem hagyunk hátra senkit :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nem hagyunk hátra senkit :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nem hagyunk hátra senkit :lol: :P :lol: Az már Mogadishuban volt nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Az már Mogadishuban volt nem? :lol: Nem...még a Viola utcában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nem...még a Viola utcában... :lol: Mondjuk nem megfelelő időpontban az is egy sz@r környék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nem...még a Viola utcában... :lol: tulipán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 tulipán Lényegtelen... de a "róka" arra járt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Köszönöm mindenkinek :lol: Kép1 Kép2 Hehe.. apjára ütött.. már most autóversenyző.. rajta a tűzálló maszk-sapi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Lényegtelen... de a "róka" arra járt... :lol: :lol: Hallom, ma már mindeki hívta Robit hogy van :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hallom, ma már mindeki hívta Robit hogy van :lol: :lol: :P Szép sorban... :lol: :lol: Nekem először nem vette fel, mert biztos megint épp az ukránokkal ivott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Még most is ? :P :P ;) :D Persze :lol: Nagyon szépen köszönöm,hogy kijöttetek. :lol: :lol: Eddig semmi visszhangja nem volt :lol: :P ;) Nagyon meglepődtem mikor megláttalak Titeket :lol: Nagyon baba :D Mennyit változott egy nap alatt :P Nem tudtam hogy meg vannak szalagozva az ujjukon hogy el ne cseréljék őket :D Van karszallag a kezén,meg a ruhájára is rá van ragasztva egy matrica a nevével.Az újja azért van leragasztva,mert vért vettek tőle. Nem...még a Viola utcában... :D :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...7ca3&s=3376 160Le.. odabsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Lényegtelen... de a "róka" arra járt... :lol: :lol: Róka maradt a csempén is,meg a padlón is kicsi :lol: :P ;) :D Egész éjjel szellőztettem a WC-ben :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Róka maradt a csempén is,meg a padlón is kicsi :lol: :lol: :lol: :P Egész éjjel szellőztettem a WC-ben :lol: :lol: :P azt mondják hazafelé, hogy befelé jobban nyomtam neki a föld úton.. mondom örülök ha nem hányjátok össze magatokat.. erre Robi ahogy kiérünk a betonra... Ooooo lehet meg kéne állni...nem jó ez a hullámzás ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Róka maradt a csempén is,meg a padlón is kicsi :P ;) :D :D Egész éjjel szellőztettem a WC-ben :lol: :lol: :P csak mert Lifi megmutatta, hogy kell ezt csinálni... 3x... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Az már Mogadishuban volt nem? :lol: Te is csak addig röhögsz, amíg nem Krisztián tolja beléd az alkoholt :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 ....Persze :lol: Nagyon szépen köszönöm,hogy kijöttetek. :P :lol: Eddig semmi visszhangja nem volt :lol: :lol: :P Nagyon meglepődtem mikor megláttalak Titeket :lol:.... Örülök, hogy jól összejött a dolog ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Nééémmáá Gellért : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon...ath_kc3-3450686 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 http://img363.imageshack.us/img363/1012/astragsi85vn.jpg Kár a tükrökért, a hátsó plusz szárnyért, meg a küszöbért. Egyébként a színe az odabasz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 hm hm hm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 csak mert Lifi megmutatta, hogy kell ezt csinálni... 3x... :lol: :lol: :P Az Oscart Lifinek... szépen csendben tudott így rókázni, mindenféle megaláztatás nélkül... hiszen ő csak Robinak mutatja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Nééémmáá Gellért : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/ascon...ath_kc3-3450686 1-2 hónapja van fent. állítólag nincs rá komoly érdeklődés itthon - nem meglepő- de külföldről érdeklődnek.. az enyémet megkapod 450ért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 1-2 hónapja van fent. állítólag nincs rá komoly érdeklődés itthon - nem meglepő- de külföldről érdeklődnek.. az enyémet megkapod 450ért :lol: pedig ez tényleg ritkaság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts