Pehi Csabi Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Azért ugye alapvetően nem szoktad szó szerint értelmezni a "falarhányt borsó" kifejezést ? :lol: :lol: :P Vagy ha fűre/földre rókázol azt is átfested egyből ? :lol: :lol: :P én nem répázok hanem festek :lol: értse mindenki úgy ahogy akarja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ráadásul még hideg is van mi? :lol: mutogatósbácsi 3km-en keresztül Természetesen nem ezért hanem ezért: Amúgy nagyon jó így hogy az egyik első kerekem nyárigumis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Természetesen nem ezért hanem ezért: http://people.ucsc.edu/~jkli/Batman-color.jpg ... A tetőkárpit mit szól a "füledhez"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 A tetőkárpit mit szól a "füledhez"? :lol: Német kocsi nem ijed meg egy kis fültől, ehhez van szokva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 hatalmas élmény a hátsó kerék meg az 50 Ló, hóban :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Megkaptam a második defektemet. Megálltam IPben, hallom vmi nagyon sziszeg. Persze hogy koppra leeresztett a kerék. Jó móka hosszú fekete kabátban kereket cserélni :P Emiatt eresztett le. Asszem most dobom ki a maradék két ilyen gumit is :lol: http://i.imagehost.org/0068/defekt2.jpg Miért nem hívtál taxit? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 szép E36 M3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 hatalmas élmény a hátsó kerék meg az 50 Ló, hóban :lol: :lol: :P Ennél már csak a kerekenként 80 ló a jobb... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ennél már csak a kerekenként 80 ló a jobb... :lol: :P elhiszem de más ktg.-el is jár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 elhiszem de más ktg.-el is jár :lol: Elhiszem... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 szép E36 M3 Tényleg szép :lol: De ez jobb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Tényleg szép :P De ez jobb :lol: Akkor nézzétek meg ezt. A szöveg a lényeg itt is. LINK :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Akkor nézzétek meg ezt. A szöveg a lényeg itt is. LINK :lol: teljesen normális, csak ismeri a cél vásárolókat :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 teljesen normális, csak ismeri a cél vásárolókat :lol: :lol: Én speciel arra a részre gondoltam, hogy "adósság fejében kaptam"...szóval azért egy jellegzetes társadalmi körbe tartozik. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 teljesen normális, csak ismeri a cél vásárolókat :lol: :lol: neked is ajánlottak varrodai felszerelést? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 neked is ajánlottak varrodai felszerelést? :lol: :lol: Max tűt, cérnát és gombokat... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Én speciel arra a részre gondoltam, hogy "adósság fejében kaptam"...szóval azért egy jellegzetes társadalmi körbe tartozik. :lol: lízingcég? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 lízingcég? :lol: Vagy csak szimplán bűnöző. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 lízingcég? :lol: én csak valami burkolt célzást érzek de nem a cigányokra gondolt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Vagy csak szimplán bűnöző. :lol: jah akkor nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 én csak valami burkolt célzást érzek de nem a cigányokra gondolt ? :lol: jah akkor nem :P Ezt köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 neked is ajánlottak varrodai felszerelést? :lol: :lol: éneztnemértem :P :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 lízingcég? :lol: Inkább zálogház tulajdonos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Inkább zálogház tulajdonos :lol: http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/599220721.jpg Ez simán lehet hogy a napvirág kempingben van fotózva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Ez simán lehet hogy a napvirág kempingben van fotózva :lol: Gondolod, hogy kötsög Opeles, csak álcázza magát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts