Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Srácok! Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Srácok! Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :lol: állj hátrébb egy lépéssel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 állj hátrébb egy lépéssel :lol: báááááááááz... akkor már nem is kell a gép... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 báááááááááz... akkor már nem is kell a gép... :lol: :lol: :P majd megajándékozlak egy ilyennel. házavató :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 ...házavató :lol: az majd csak nyáron... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 az majd csak nyáron... :lol: addigra télleg megnő az eb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 addigra télleg megnő az eb :lol: én mondtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 doboz szétszakadt, fényképező kiesett a hóra, de utána visszakerült a dobozba...én ennyit tudok... nem akar valaki fényképezőgépet venni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 nekem augusztusban lejárt a zk a kabrióról és most hirtelen lett megint :lol: az elmúlt 20 évben az első normális dolog ami történik az autósokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nekem király, mert februárban most lejárna a zöldkari, de 2011.06-ig van műszaki... :lol: Nekem is 2011.05 -ig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 doboz szétszakadt, fényképező kiesett a hóra, de utána visszakerült a dobozba...én ennyit tudok... nem akar valaki fényképezőgépet venni ? :lol: Mondj 1 számlaszámot , :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 az majd csak nyáron... :lol: persze mer akkor a hányás foltok után könnyebben szárad a festék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 doboz szétszakadt, fényképező kiesett a hóra, de utána visszakerült a dobozba...én ennyit tudok... nem akar valaki fényképezőgépet venni ? :lol: akkor már tudom mi az a doboz otthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Srácok! Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :lol: hát az igazság, hogy lifi kezébe volt és elrakta valami frappáns helyre.... hütöbe? mosógépbe néztétek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 nekem augusztusban lejárt a zk a kabrióról és most hirtelen lett megint :lol: az elmúlt 20 évben az első normális dolog ami történik az autósokkal Viszont a zk-sok nagyon beszopták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 hát az igazság, hogy lifi kezébe volt és elrakta valami frappáns helyre.... hütöbe? mosógépbe néztétek? :lol: Téleg hűtőbe fagyasztóba lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Téleg hűtőbe fagyasztóba lehet :lol: remélem mindig megnézik mit vesznek ki onnan és nem csak vakon beledobják a forró olajba :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 remélem mindig megnézik mit vesznek ki onnan és nem csak vakon beledobják a forró olajba :lol: :lol: :lol: nem lenne nagy veszteség.. mert őskori gép :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 remélem mindig megnézik mit vesznek ki onnan és nem csak vakon beledobják a forró olajba :lol: :P :lol: Mondjuk a forró olaj meg a jég/víz kombináció amúgy sem veszélytelen, bármi is van benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Mondjuk a forró olaj meg a jég/víz kombináció amúgy sem veszélytelen, bármi is van benne :P poéngyilkos :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Megkaptam a második defektemet. Megálltam IPben, hallom vmi nagyon sziszeg. Persze hogy koppra leeresztett a kerék. Jó móka hosszú fekete kabátban kereket cserélni :lol: Emiatt eresztett le. Asszem most dobom ki a maradék két ilyen gumit is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 ... Jó móka hosszú fekete kabátban kereket cserélni :lol: ... Ráadásul még hideg is van mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Téleg hűtőbe fagyasztóba lehet :P Így nemromlik a minősége,,, jegelve van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Srácok! Aki ott volt költözéskor, nem rémlik valami a fényképezőről? Állítólag az utolsó dobozok egyikében volt, és nem volt lezárva, és kiesett a fényképező belőle tokostul... Viktor és Voszi is emléxik rá, de egyikük sem tudja, hogy hova lett rakva végül... a dobozokban nem volt sajnos... nem lett betéve valakinek a kocsijába??? Teherautóban nem maradt... Nem tok képet csinálni a kutyáról...aztán megnő és már csak haloptikával fog beleférni a képbe... :P Én nem tooom én aludtam - néha - :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 persze mer akkor a hányás foltok után könnyebben szárad a festék :lol: Azért ugye alapvetően nem szoktad szó szerint értelmezni a "falarhányt borsó" kifejezést ? :lol: :lol: :P Vagy ha fűre/földre rókázol azt is átfested egyből ? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts