Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

no nekem is majdnem jol kezdödött az év most értem haza a melobol

9 kor indultam :rolleyes: és ugye jég páncél lett a lágymányosi hid

én döcögök 50 körül mert qrvara csuszik .. erre jön egy tetves suzuki huszár mögöttem 80al annyira rámjött hogy majdnem nekem jött

ki elöz és amikor elém akar bejönni már keresztbe volt a kocsi ugy 2-3 méterre elöttem ... aztan egyik korlát aztan masik korlát

amikor a szélsö korlátot elérte volt egy kis idö elslisszolni mellet megálni esélytelen voltam és ráhuzodtam a korlátra amennyire tudtam igy csak a pörgés közben a lökhárito széle csapta meg

a spoilert ugy nez ki csak ezt kell fényezni .. de cirka pár centin mult hogy ne verjem telibe a pörgö kocsit elöttem ...

gyerek de hat én csak 80 valamennyivel mentem .... anyád ... ilyen hidon hát nem vagy te normalis az biztos ..

sok tetves parasztnak minek adnak jogositványt vezetni sem tudnak . .... aztan meg ráfogja .. az ESP nem is csinalt semmi ..

yahh mondom 4 kerékkel oldalt csuszik a kocsi mit csinaljon max annyit mond too much :D ...

szerintem amit magyarul tudok /szép kifejezéseket/ az kijött belölem ...

aztan gyereknél sem jogsi sem személyi sem telefon semmmi .... gratula ...

ha akarok valamit akkor mondom papirok kellenek .. el is mentem vele haza mert qrva rendes vagyok ...

aztn kiderült hogy ö nem is vezetheti a kocsit mert céges és a báttya vezetheti .. szerencsére oda ért és akkor kitöltöttem a nevére a kárbejelentöt ...

no mind1 ... a lényeg hogy megusztam de akkor is ... ilyen embereket az volánhoz engedni :lol:

szerk :

ennyi kép van sajna nem tul jo mert sötét is volt meg hideg is és elegem volt de qrvára :blink:

201001021059_SS.jpg

201001021061_SS.jpg

Megosztás:

Elmentünk dzsieszájjal sétálni ma Surányba. Kicsit eltévedtünk, Tahitótfaluig ok volt minden, de aztán ahol be kellett volna menni Surányba arról azt hittem hogy szivatás és mellékút, bizti lesz jobb. Hát Horányban már világos volt hogy nincs :lol:

Aztán letettük a kocsit a surányi révnél (ami már nem létezik a jelek szerint) és sétáltunk is egy órát a töltésen meg vissza a falu felé az ivóvízgyűjtő töltésen. Jópofa hely, biztos jó lehet ott lakni, mert nagyon nyugis, de mondjuk nincs túl közel :lol:

Megosztás:

vectra topicból, csak ott nem akarok offolni

Sziasztok uraim ! És B:Ú.É:K.

Új vagyok a forumon,és segitségeteket kérem.

Nem tudok szrezni a Vectra GTS 2003 asnak első lökháritot.

A gyári nagyon drága,az enyémet le lopták az autórol és nem volt CASCO-m.

Olyan lökös kellene amelyék lámpamosó nélküli.

Elöre is köszönöm.

milyen durva, hogy már nem kérhecc lassan gts, opc dizájnt mert lelopják éjszaka a kocsidról...... :lol:

Megosztás:

Lanti mi még egész jól megúsztuk a lurdys mozizást:

Itt már balhéztam volna én az tuti.

Ez a példa egy elég egyedi esetnek tűnik. Mi egy olyan filmre ültünk be még két napja ahol majdnem üres volt a mozi, és amikor megyünk be ülnek a helyünkön.

Hello, elég üres a mozi, meg minden de ez a mi helyünk. Mondja neki is ide szól. Nézzük a jegyeket, vaze tényleg. Na mindegy, leültünk, aztán kérdem figyimá, nincs rajta ilyen hogy jobb meg bal oldal? És de igen, volt. Szal esetlegesen ez is lehetett a cikk írójával.

Megosztás:

Ez a példa egy elég egyedi esetnek tűnik. Mi egy olyan filmre ültünk be még két napja ahol majdnem üres volt a mozi, és amikor megyünk be ülnek a helyünkön.

Hello, elég üres a mozi, meg minden de ez a mi helyünk. Mondja neki is ide szól. Nézzük a jegyeket, vaze tényleg. Na mindegy, leültünk, aztán kérdem figyimá, nincs rajta ilyen hogy jobb meg bal oldal? És de igen, volt. Szal esetlegesen ez is lehetett a cikk írójával.

Odavolt írva hogy az a sor tele volt és 9en mentek. :lol:

Megosztás:

Mi ugyanígy jártunk a westendben, visszakértük a jegy árát+mégegyszer annyi aji jegyet is.

De az avatarnál most aíz arénában nem volt felirat, ami sehol nem volt kiírva...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.