Pehi Csabi Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Egyébként ezt nem értem, hogy miért mondták... vagy miért nem... hiszen van olyan amin van gyárilag vonóhorog... mi a különbség, hogy madzagon lóg utána valami, vagy utánfutót visz? :rolleyes: hát szerintem én sejtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 azért ez elég kemény teljesítmény szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Na CSergő Józsi ----- Gelkó Nivea ----- Teherótóóóó... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Na CSergő Józsi ----- Gelkó Nivea ----- Teherótóóóó... :blink: :lol: na ennél látványosabbra számítottam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 na ennél látványosabbra számítottam :rolleyes: látványosabb is volt... sajnos ez már pont a vége amikor bekanyarodtok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 látványosabb is volt... sajnos ez már pont a vége amikor bekanyarodtok... elöttem Józsi keresztben a BMW-vel nyitott ajtóból vigyorog hátra, én jobbra balra táncolok, közben felváltottam fél kettőig :rolleyes: Krisztián meg mutogat mindenfele még jó h látványos volt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 elöttem Józsi keresztben a BMW-vel nyitott ajtóból vigyorog hátra, én jobbra balra táncolok, közben felváltottam fél kettőig :blink: Krisztián meg mutogat mindenfele még jó h látványos volt :lol: Mi meg toltuk Oszival a teherautót... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Mi meg toltuk Oszival a teherautót... :rolleyes: bocs, arra nem figyeltem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Tom! Betolhatnád már a szombati videjót... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Nekem meg szétfingott az akksim ma reggelre pedig tegnap még röffent a kocsi. Hívj taxit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Nekem 8körül eszik most......pedig reggel melegítem vagy 10 percet :lol: Amúgy meg 7.2-7.5 eljárkálok :rolleyes: Nekem most hogy egész nap jár, felment 6.8-ra, kicsit feszült is vagyok miatta, de ilyen a tél, fűűűteni kölll.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes: Na ja, ezzel csak magatokat vagy magadat akarod nyugtatni, te is tudod hogy ez q##a sook :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 138e volt a passat kötelező szervize. volt benne összes szürő, olajak, takaritás, asszem két első szilent, semmi extra :rolleyes: Nekem ugyanez 49000Ft volt bár nem cseréltek szilenteket meg hasonlót, viszont most besz@@t az ac pumpa, az most 25000Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Na ja, ezzel csak magatokat vagy magadat akarod nyugtatni, te is tudod hogy ez q##a sook :lol: Persze, hogy nem kevés... de ha Tom feltölti végre a videót, és meglátod, hogy mindezt sok amolyan üzemben akkor azt fogod mondani, hogy megérte... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Persze, hogy nem kevés... de ha Tom feltölti végre a videót, és meglátod, hogy mindezt sok amolyan üzemben akkor azt fogod mondani, hogy megérte... :rolleyes: :blink: Tudom hogy megérte, nem is kell hogy megnézzem a videót, nagyon sok mindenre rájöttem amire te már talán több éve, valamit valamiért ez tény, nekem ez a passat nagyon sokat nyújt, nem is gondoltam ezt míg gsi-m volt, igaz ára van ennek is, 8-10db gsi-t vehettem volna az árából, de viszont feladta a leckét hogy milyen kocsiba fogok ülni ez után, most a legvalószínűbb hogy egy merci, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Tudom hogy megérte, nem is kell hogy megnézzem a videót, nagyon sok mindenre rájöttem amire te már talán több éve, valamit valamiért ez tény, nekem ez a passat nagyon sokat nyújt, nem is gondoltam ezt míg gsi-m volt, igaz ára van ennek is, 8-10db gsi-t vehettem volna az árából, de viszont feladta a leckét hogy milyen kocsiba fogok ülni ez után, most a legvalószínűbb hogy egy merci, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Neked mások a kompromisszumok mint nekem, neked elég erős tényező a fogyasztás... egy viszont biztos amit állítok, hogy összkerék mindenek felett... :blink: :lol: no meg turbó... a többi mind részletkérdés... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 arra gondoltam, át kéne nevezni bubu rulez topicnak ezt a topicot, mert már úgy is ez itt a fő téma :rolleyes: :blink: http://www.youtube.com/watch?v=EdGLs3XMNI4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 arra gondoltam, át kéne nevezni bubu rulez topicnak ezt a topicot, mert már úgy is ez itt a fő téma :rolleyes: :blink: http://www.youtube.com/watch?v=EdGLs3XMNI4 még érdekes is lenne a video ha vktr nem hagyj abba a forgást a corsával :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 arra gondoltam, át kéne nevezni bubu rulez topicnak ezt a topicot, mert már úgy is ez itt a fő téma :D ;) http://www.youtube.com/watch?v=EdGLs3XMNI4 akinek meg gsi je van keressen masik topicot .. vagy vagyen subarut ... losz@rt :lol: egyébként sem vagyok annyira oda az összkerékért inkabb egy jo hatsokerekes :rolleyes: szoval a bubu topicot ne eröltessük :blink: sajna s15 öt soha nem veszek mert rossz oldalon van a kormány de egy szép s14a jöhetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 arra gondoltam, át kéne nevezni bubu rulez topicnak ezt a topicot, mert már úgy is ez itt a fő téma :D ;) http://www.youtube.com/watch?v=EdGLs3XMNI4 Legjobb rész amikor Anti majdnem belerongyol a hókotróba, mintegy jelezve, hogy itt nem kell eltolni a havat. :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 hehe :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Topikcím Sonique és Voszibááá kedvéért... :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Fel_auto_drift Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Topikcím Sonique és Voszibááá kedvéért... :rolleyes: :blink: :lol: Én éééétem a tréfát, de azé e mááá sokkk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Én éééétem a tréfát, de azé e mááá sokkk :blink: Csinálj te is önfényező topikot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts