Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

látványosabb is volt... sajnos ez már pont a vége amikor bekanyarodtok...

elöttem Józsi keresztben a BMW-vel nyitott ajtóból vigyorog hátra, én jobbra balra táncolok, közben felváltottam fél kettőig :rolleyes: Krisztián meg mutogat mindenfele még jó h látványos volt :blink:

Megosztás:

Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes:

Na ja, ezzel csak magatokat vagy magadat akarod nyugtatni, te is tudod hogy ez q##a sook :blink:

Megosztás:

Persze, hogy nem kevés... de ha Tom feltölti végre a videót, és meglátod, hogy mindezt sok amolyan üzemben akkor azt fogod mondani, hogy megérte... :rolleyes: :blink:

Tudom hogy megérte, nem is kell hogy megnézzem a videót, nagyon sok mindenre rájöttem amire te már talán több éve, valamit valamiért ez tény, nekem ez a passat nagyon sokat nyújt, nem is gondoltam ezt míg gsi-m volt, igaz ára van ennek is, 8-10db gsi-t vehettem volna az árából, de viszont feladta a leckét hogy milyen kocsiba fogok ülni ez után, most a legvalószínűbb hogy egy merci, de majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Megosztás:

Tudom hogy megérte, nem is kell hogy megnézzem a videót, nagyon sok mindenre rájöttem amire te már talán több éve, valamit valamiért ez tény, nekem ez a passat nagyon sokat nyújt, nem is gondoltam ezt míg gsi-m volt, igaz ára van ennek is, 8-10db gsi-t vehettem volna az árából, de viszont feladta a leckét hogy milyen kocsiba fogok ülni ez után, most a legvalószínűbb hogy egy merci, de majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Neked mások a kompromisszumok mint nekem, neked elég erős tényező a fogyasztás... egy viszont biztos amit állítok, hogy összkerék mindenek felett... :blink: :lol: no meg turbó... a többi mind részletkérdés... :rolleyes:

Megosztás:

arra gondoltam, át kéne nevezni bubu rulez topicnak ezt a topicot, mert már úgy is ez itt a fő téma :D ;)

http://www.youtube.com/watch?v=EdGLs3XMNI4

akinek meg gsi je van keressen masik topicot .. vagy vagyen subarut ... losz@rt :lol:

egyébként sem vagyok annyira oda az összkerékért

inkabb egy jo hatsokerekes :rolleyes:

szoval a bubu topicot ne eröltessük :blink:

10902b2.jpg

sajna s15 öt soha nem veszek mert rossz oldalon van a kormány de egy szép s14a jöhetne :D

s14a.jpg

672DSCN1367.jpg

2428571226_c90f4163db.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.