Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
:rolleyes: :blink: :lol: Barmok!

jutyubon nem láttad azta videót amikor a csaj tele fossa a dzsákuzzit? :D ;) :D mekkora az már, a a vizáramlással barnult a víz.... azt menekült ki mindenki! ;) :D :D

Elküldve
Amikor befosol olyan mint a szerelem, mindenki látja rajtad de csak te érzed igazán! :rolleyes: :blink: :lol:

"-i love you

- FUCK OFF!"

:D ;) somethingsomethingsomethingdarkside :D

Elküldve
138e volt a passat kötelező szervize.

volt benne összes szürő, olajak, takaritás, asszem két első szilent, semmi extra :rolleyes:

azt te csak hiszed .. :blink:

és mi pénz volt ha valaki neked az jol széthajtva vissza vitte ... és még cimbit is jol leejtették :lol:

Elküldve
azt te csak hiszed .. :blink:

és mi pénz volt ha valaki neked az jol széthajtva vissza vitte ... és még cimbit is jol leejtették :lol:

most néztem füstöl is egy kicsit... :rolleyes:

Elküldve
persze mivel traktor motor van benne .. ne is csodalkozz :rolleyes:

remélem csak pára volt, bár akkor már egy órája üzemmeleg volt... de olyan fehér cucc jön ki hátulról....

Elküldve

poénból felraktam a kabriót a mobile.de-re. biztos unalmas az életem :D

egy rakás mail jött ;)

legalább a fele Irakban szolgáló katona ki itt fog nálunk állomásozni és ezért kell neki az autó :rolleyes: :blink: :lol:

jah és volt egy Elefántcsontpart is....a közös h mindegyiket a bankszámlám meg az adataim izgatják :D

nem értem h ezt miért nem tudja a mobile.de kiszűrni valahogy...vagy ezek egész nap nézik az oldalt és küldik a sablont agyba főbe ?

Elküldve
Add nekik oda... még lehet így is jobban jársz, ha lerántják a számládat is... :blink: :lol:

hát arról amit le tudnak rántai az elvész valahol a valutaátváltás környékén :rolleyes:

Elküldve
hát nem tudoooddd, subaru nem vontathat :blink: :lol:

Egyébként ezt nem értem, hogy miért mondták... vagy miért nem... hiszen van olyan amin van gyárilag vonóhorog... mi a különbség, hogy madzagon lóg utána valami, vagy utánfutót visz? :rolleyes:

Elküldve
138e volt a passat kötelező szervize.

volt benne összes szürő, olajak, takaritás, asszem két első szilent, semmi extra :blink:

Attyaúúristen :rolleyes:

Elküldve
Attyaúúristen :rolleyes:

biztos sonic haverja széthajtotta odafelé és ezért került ennyibe... mi lenne ha nem vigyáznék rá.... :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.