Zsoltee Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ha a bubuzás fun, akkor ez milyen lehet :blink: :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Debrecenből nem régen jöttem,a 4-est takarítják,sózzák,de ceglédtől hazáig semmi.Persze novemberben szinte minden nap láttam az unimogokat rohangálni...most hol vannak? (Zsóóti ne figyelj ide) :rolleyes: Rohaggyále, hogy erre kószálsz, és nem szólsz b+ :blink: ui: ez igaz mindenkire, aki letolja a pofiját erre. Most lehet pedig küldtem volna valamit pl. kecskére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nem küldöd fel a gép árával? :blink:Végül is elküldhetem..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 (Zsóóti ne figyelj ide) :blink: Rohaggyále... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 :rolleyes: Mondtam, hogy ne figyelj. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Végül is elküldhetem..... :rolleyes: Balázskával le van vajazva a holnap :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Jáááájjjjj 9.5 lett a fogyim úristen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Jáááájjjjj 9.5 lett a fogyim úristen Nekem 8körül eszik most......pedig reggel melegítem vagy 10 percet :blink: Amúgy meg 7.2-7.5 eljárkálok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem 8körül eszik most......pedig reggel melegítem vagy 10 percet :blink: Amúgy meg 7.2-7.5 eljárkálok :rolleyes: Hát igen asszem megérett a termosztátcsere (is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 (Zsóóti ne figyelj ide) :rolleyes: Rohaggyále, hogy erre kószálsz, és nem szólsz b+ :blink: ui: ez igaz mindenkire, aki letolja a pofiját erre. Most lehet pedig küldtem volna valamit pl. kecskére. Vazee örültem,hogy fingani volt időm,nem hogy arra,hogy postást legyek!Nyugi,megyek majd még arra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Jáááájjjjj 9.5 lett a fogyim úristen 15.5 helyben én nyertem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Balázskával le van vajazva a holnap :rolleyes: Oké zsoké! viszi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Vazee örültem,hogy fingani volt időm,nem hogy arra,hogy postást legyek!Nyugi,megyek majd még arra! Én meg fingani sem mertem, mert féltem hogy be.... :rolleyes: Ha jössz, csörgess. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Én meg fingani sem mertem, mert féltem hogy be.... :rolleyes: Ha jössz, csörgess. Asszony örülne az IFA fékcsíkos gatyádnak :blink: :lol: ;) Mással is előfordult már pl kolégámmal fingani akart azt befosott , de ez a buszmegálóba volt , lekéste a műszakváltást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem most a sok pörgés forgás meg a sok járatás, visszahűtés miatt (volt olyan, hogy 25-30 percet járt egy helyben) így 21 lici lett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Nekem most a sok pörgés forgás meg a sok járatás, visszahűtés miatt (volt olyan, hogy 25-30 percet járt egy helyben) így 21 lici lett... :rolleyes: Ahhoz képest az nudli vazze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ahhoz képest az nudli vazze! Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Asszony örülne az IFA fékcsíkos gatyádnak :rolleyes: :blink: ;) Mással is előfordult már pl kolégámmal fingani akart azt befosott , de ez a buszmegálóba volt , lekéste a műszakváltást :lol: Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes: 15,5 volt nekem helyben , na jó kicsit pörögtünk , de én is simán betudttam volna etetni 25 is sztem ha nekiállok ökörködni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :rolleyes: :blink: :lol: Nekem is csak mesélte de én is sírtam neki mikor mesélte! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :rolleyes: :blink: :lol: nekem egy haverom járt így, csak előtte pár nappal betörték hozzájuk, és még sok volt az új, különböző zár meg kulcs....aztán a bejáratnál feladta a küzdelmet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nekem egy haverom járt így, csak előtte pár nappal betörték hozzájuk, és még sok volt az új, különböző zár meg kulcs....aztán a bejáratnál feladta a küzdelmet... :D Feladta...oszt bámult kimeredve,mint a hugyozó malac! :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nekem egy haverom járt így, csak előtte pár nappal betörték hozzájuk, és még sok volt az új, különböző zár meg kulcs....aztán a bejáratnál feladta a küzdelmet... :D Hang és szag jelzés kíséretében,,,,, :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Feladta...oszt bámult kimeredve,mint a hugyozó malac! :blink: :lol: :D hát nem éppen hugyozó :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Feladta...oszt bámult kimeredve,mint a hugyozó malac! :rolleyes: :blink: :lol: Sz*os seggel! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts