Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Debrecenből nem régen jöttem,a 4-est takarítják,sózzák,de ceglédtől hazáig semmi.Persze novemberben szinte minden nap láttam az unimogokat rohangálni...most hol vannak?

(Zsóóti ne figyelj ide)

:rolleyes:

Rohaggyále, hogy erre kószálsz, és nem szólsz b+ :blink:

ui: ez igaz mindenkire, aki letolja a pofiját erre.

Most lehet pedig küldtem volna valamit pl. kecskére.

Elküldve
Jáááájjjjj 9.5 lett a fogyim úristen ijedt.gif

Nekem 8körül eszik most......pedig reggel melegítem vagy 10 percet :blink:

Amúgy meg 7.2-7.5 eljárkálok :rolleyes:

Elküldve
Nekem 8körül eszik most......pedig reggel melegítem vagy 10 percet :blink:

Amúgy meg 7.2-7.5 eljárkálok :rolleyes:

Hát igen asszem megérett a termosztátcsere (is)

Elküldve
(Zsóóti ne figyelj ide)

:rolleyes:

Rohaggyále, hogy erre kószálsz, és nem szólsz b+ :blink:

ui: ez igaz mindenkire, aki letolja a pofiját erre.

Most lehet pedig küldtem volna valamit pl. kecskére.

Vazee örültem,hogy fingani volt időm,nem hogy arra,hogy postást legyek!Nyugi,megyek majd még arra!

Elküldve
Vazee örültem,hogy fingani volt időm,nem hogy arra,hogy postást legyek!Nyugi,megyek majd még arra!

Én meg fingani sem mertem, mert féltem hogy be.... :rolleyes:

Ha jössz, csörgess.

Elküldve
Én meg fingani sem mertem, mert féltem hogy be.... :rolleyes:

Ha jössz, csörgess.

Asszony örülne az IFA fékcsíkos gatyádnak :blink: :lol: ;) Mással is előfordult már pl kolégámmal fingani akart azt befosott , de ez a buszmegálóba volt , lekéste a műszakváltást :D

Elküldve
Nekem most a sok pörgés forgás meg a sok járatás, visszahűtés miatt (volt olyan, hogy 25-30 percet járt egy helyben) így 21 lici lett... :rolleyes:

Ahhoz képest az nudli vazze!

Elküldve
Ahhoz képest az nudli vazze!

Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes:

Elküldve
Asszony örülne az IFA fékcsíkos gatyádnak :rolleyes: :blink: ;) Mással is előfordult már pl kolégámmal fingani akart azt befosott , de ez a buszmegálóba volt , lekéste a műszakváltást :lol:

Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :D ;) :D

Elküldve
Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes:

15,5 volt nekem helyben , na jó kicsit pörögtünk , de én is simán betudttam volna etetni 25 is sztem ha nekiállok ökörködni :blink:

Elküldve
Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :rolleyes: :blink: :lol:

Nekem is csak mesélte de én is sírtam neki mikor mesélte! :D ;)

Elküldve
Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :rolleyes: :blink: :lol:

nekem egy haverom járt így, csak előtte pár nappal betörték hozzájuk, és még sok volt az új, különböző zár meg kulcs....aztán a bejáratnál feladta a küzdelmet... :D

Elküldve
nekem egy haverom járt így, csak előtte pár nappal betörték hozzájuk, és még sok volt az új, különböző zár meg kulcs....aztán a bejáratnál feladta a küzdelmet... :D

Feladta...oszt bámult kimeredve,mint a hugyozó malac! :rolleyes: :blink: :lol:

Elküldve

Hang és szag jelzés kíséretében,,,,, :rolleyes: :blink: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.