Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Debrecenből nem régen jöttem,a 4-est takarítják,sózzák,de ceglédtől hazáig semmi.Persze novemberben szinte minden nap láttam az unimogokat rohangálni...most hol vannak?

(Zsóóti ne figyelj ide)

:rolleyes:

Rohaggyále, hogy erre kószálsz, és nem szólsz b+ :blink:

ui: ez igaz mindenkire, aki letolja a pofiját erre.

Most lehet pedig küldtem volna valamit pl. kecskére.

Megosztás:

(Zsóóti ne figyelj ide)

:rolleyes:

Rohaggyále, hogy erre kószálsz, és nem szólsz b+ :blink:

ui: ez igaz mindenkire, aki letolja a pofiját erre.

Most lehet pedig küldtem volna valamit pl. kecskére.

Vazee örültem,hogy fingani volt időm,nem hogy arra,hogy postást legyek!Nyugi,megyek majd még arra!

Megosztás:

Én meg fingani sem mertem, mert féltem hogy be.... :rolleyes:

Ha jössz, csörgess.

Asszony örülne az IFA fékcsíkos gatyádnak :blink: :lol: ;) Mással is előfordult már pl kolégámmal fingani akart azt befosott , de ez a buszmegálóba volt , lekéste a műszakváltást :D

Megosztás:

Asszony örülne az IFA fékcsíkos gatyádnak :rolleyes: :blink: ;) Mással is előfordult már pl kolégámmal fingani akart azt befosott , de ez a buszmegálóba volt , lekéste a műszakváltást :lol:

Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :D ;) :D

Megosztás:

Pont ezt beszéltük Lifivel, miközben drifteltünk költözés közben hátul a lapos tv-vel az ülésen..., hogy közel ennyit ilyen formában bármivel meg lehet etetni... :rolleyes:

15,5 volt nekem helyben , na jó kicsit pörögtünk , de én is simán betudttam volna etetni 25 is sztem ha nekiállok ökörködni :blink:

Megosztás:

Kéééééésszz!Rohadt vizuális tipus vagyok!Becartam a röhögéstől Dudi! :rolleyes: :blink: :lol:

nekem egy haverom járt így, csak előtte pár nappal betörték hozzájuk, és még sok volt az új, különböző zár meg kulcs....aztán a bejáratnál feladta a küzdelmet... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.